Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusura bakmayın kimse kimseye güvenip çocuk doğurmasın yada madem işin var git bakıcı tut ben onun için mi evlendim kv ve kp' e ztn elimden gelenin fazlasıyla saygılıyım ama kimse görümcesinin bırak görümceyi kimsenin çocuguna bakmak zorunda değildir...yani ben şimdi işi olmadan evlendim diye sülalesinin altında ezilmeyi hak mı ediyorum bunu mu diyorsunuz..
yeni evliliğin ne demek olduğunu sanırım idrak edememişsin. yeni evli olan insan başkasınn çocuğuyla ilgilenmek yerine evinin eşinin tadını çıkarmak ister. zaten evliliğin ileriki sürecinde yıpranmalar olabilir. bu karşı tarfın rahatlığıyla erken başlamış bir süreç olacaktır. sanırım siz de mecburiyetten gelininize bırakıyorsunuz anladığım kadarı ile.. ki bir çocuğun bakımından çok onun sorumluluğuda önemlidir. bu bayanın tek hatası iş sahibi olmaması. veya eşinin..
ya abartmayın lütfen yeni evli insan ''arada sırada'' çocuklara bakabilir zaten insanlar çok zorda kalmasa bırakmazlarki.ben kendi çocuğuma kendim bakıorum ama işi olsa arada sırada görümcemin çocuğuna hatta komşumun çocuğunada bakabilirim.ayrıca zaten çiftimiz çalışmıyor bi sürü boş vakitleri var zaten yeni evliliğin tadını çıkarıyorlardır siz merak etmeyin. tabi bizler balayı sonrası iş hayatına döndük,kendi hayatımızın sorumluluğunu kendimiz aldık ve yeni evliliği idrak edememiş olabilriz haklısınız.
memurluktan kastım normal masa başı memuru değil cnm açık açıkta sölememe gerek yok burada ne iş yaptıgını ama şöyle diyeyim bütün eğitimini bunun üzerine almış birisi yani şuan yaptıgı işi..peki başka ne bekleyeyim bu insandan ben ayrıca şöyle de bi durum var eşimi biliyorum ASLA birinin ağız kokusunu çekemez canım eğer bilsemki taşı sıkar suyunu çıkarır tamam diyeceğim ama haklısın başka bişe istersede artık diyecek bişeyim yok ben hasta olacam yoksa git istediğin yerde çalış derim
Para işin içine girince, baban bile olsa bir yere kadar dayanır. Biz bu aile örneklerini yaşadık. Para olayı cidden girmesin işine, borç alıp vermeler vs.
Neyse gelelim durumunuza, eşinizin rahatlığı iyi değil. Bence biraz kendini kasmalı, sonuçta kendi oğullarının yüzüne söylemeyip arkasından söyledikleri için, size oluyor olan. Hayır yüzleşilse inkar bile ederler belki oğulları üzülmesin diye...
Bence eşinizle konuşun. İkinizde kendinizi sıkın çalışmak için her yolu deneyin.
görümcenizin çocuğuna bakmak zorunda değilsiniz tabi ki... Eşinizin ailesi yardım ettiği için , sizi biraz küçük görmüş, karşılığını böyle ödetmek istemiş olabilirler.
keşke işsiz biriyle evlenmeseymişsiniz. yakın çevrem de oldu böyle bir evlilik. 3 ay sonra boşandılar.
eşinize de diyecek laf bulamıyorum maalesef. rahatlığa alışmış. ekmek elden su gölden. dünya öyle güzel tabi.
bence burda iş size düşüyor. çalışıp kadrolu bir işe girin yada özel de başlayın. belki eşiniz sizdeki azimi görünce kendini toplar biraz..
konu sahibi kadrolu işe girerse eşi iyice rahatlar bence...
her türlü çıkmaz bir durum bekleyip görmekten başka çare yok...
boşanmayı düşünüyor musun peki bu böyle devam ederse?
benım bir tanıdığımın eşi 5 sene çalışmamışta kadın bizden saklamış kazandığını direkt alıyormuş elinden kocası sonunda boşandılar kadın kendine ev aldı araba aldı resmen kurtuldu sırtındaki yükten.