Eşin rahatına çok düşkün, işin zor. Sen de madem o kadar hırslıymışsın malını bilip ona göre hareket edecektin :) Ne diye gittin milletin elindekine bakıyorsun. En başta tabii hoşuna gitti sonra işler istediğin gibi gitmeyince annesi falan oğlunun onun eline bakmasını koz olarak kullanınca boyun büküyorsun :) Yapacak bişi yok bence.
inan bu konuda eşimi tanıyamıyorum haklı olabilirsin en azından mesleğini almasını beklemem gerekirdi oda hırslıydı sanki bişeler olunca oda rahatladı..
Senin onu biraz baskılaman lazım diyeceğim de zaten yapıyorsundur. Baksana sana çok dert ediyorsun falan demişler. Valla sen ne yap et durumun ciddiyetini belirt ona, tavırların net olsun bu konudaki. Tabii üz, kır demiyorum yanlış olmasın. Net ol ama, al karşına konuş. Yapmalısın değil de şöyle yapmazsan böyle olacak vs gibi, aklı başına gelsin.
eşin başka iş yapmak istiyorsa bırak onu yapsın yeterki yapsın.....
çok baskı kuruyorsun anladığım kadarıyla ama yanlış baskı memur ol diye baskı mı olur ya Allah aşkına herkes ister memur olmayı ne iş olursa yapsın bırak uğraşsın.....
eşinizin ailesine gereksiz alınganlık yapıosunuz bence.bide görümcenin çocuklarına arada sırada ''yeni evli ben'' bakıorum demişsiniz.ne olmuş yani.yeni evli olunca.arada sırada baksanız evliliğiniz zararamı uğruyor onlarda mecbur olmada size bırakmazlar zaten.size onlar bakıyor durumları iii die evlenmişsiniz işsiz adamla,bunlarada katlanın artık.(zaten ortada katlanacak bi durumda yok siz büyütüyorsunuz) çok şikayetçiyseniz iş bulun.kendinize kendiniz bakın.
eşinizin ailesine gereksiz alınganlık yapıosunuz bence.bide görümcenin çocuklarına arada sırada ''yeni evli ben'' bakıorum demişsiniz.ne olmuş yani.yeni evli olunca.arada sırada baksanız evliliğiniz zararamı uğruyor onlarda mecbur olmada size bırakmazlar zaten.size onlar bakıyor durumları iii die evlenmişsiniz işsiz adamla,bunlarada katlanın artık.(zaten ortada katlanacak bi durumda yok siz büyütüyorsunuz) çok şikayetçiyseniz iş bulun.kendinize kendiniz bakın.
eşinizin ailesine gereksiz alınganlık yapıosunuz bence.bide görümcenin çocuklarına arada sırada ''yeni evli ben'' bakıorum demişsiniz.ne olmuş yani.yeni evli olunca.arada sırada baksanız evliliğiniz zararamı uğruyor onlarda mecbur olmada size bırakmazlar zaten.size onlar bakıyor durumları iii die evlenmişsiniz işsiz adamla,bunlarada katlanın artık.(zaten ortada katlanacak bi durumda yok siz büyütüyorsunuz) çok şikayetçiyseniz iş bulun
Başkasına güvenip evlenmek hiç doğru bir davranış değil tabiki . Ama evlendi diye de aileye paspas olacak değil. Eşi de yiyorsa babasının parasını yiyor görümceyi hiç alakadar etmez.geline mi güvendi çocuk yaptı. Nekadar bencilce bir düşünce
eşinizin ailesine gereksiz alınganlık yapıosunuz bence.bide görümcenin çocuklarına arada sırada ''yeni evli ben'' bakıorum demişsiniz.ne olmuş yani.yeni evli olunca.arada sırada baksanız evliliğiniz zararamı uğruyor onlarda mecbur olmada size bırakmazlar zaten.size onlar bakıyor durumları iii die evlenmişsiniz işsiz adamla,bunlarada katlanın artık.(zaten ortada katlanacak bi durumda yok siz büyütüyorsunuz) çok şikayetçiyseniz iş bulun.
Başkasına güvenip evlenmek hiç doğru bir davranış değil tabiki . Ama evlendi diye de aileye paspas olacak değil. Eşi de yiyorsa babasının parasını yiyor görümceyi hiç alakadar etmez.geline mi güvendi çocuk yaptı. Nekadar bencilce bir düşünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?