- 12 Ekim 2020
- 1.208
- 2.508
-
- Konu Sahibi Myperogatve
Öyle olmuyor cnm kıymet anlamaz kötü çıkarsa oh ne ala oğluna fişekler durur sana şükretmez onları ayırmaya çalışır. Sen naprsan yap sana şükretmez bunu unut canım.Evli olmayan kaynım var birtane o kadar dua ediyorum ki öyle bir gelin gelsin ki benim yapmadığımi onlara o yapsın. Cektirsin onlara da anlasınlar kıymetimi diye Allah'a havale ediyorum. Kayınpederim Allah razı olsun o çok iyi asla dönüp bana ağzını açıp birşey söylemez ama kv felaket ya.
Ooooowwww sessiz savaşşşşHer şeye kafayı takmazsanız kayınvalideniz sizi kızdırmak için daha çok çabalar, o zaman eşiniz de annesine bi noluyo der.
Hele birde haber vermemis olsak“Aman oğlum gidecektim zaten öncesinde de kaç kere söyledim haber verin diye, o gün de kısmet olmadı, şu işim vardı , tünele girdim, enkazda kaldım.... vırt zırt ”demek için yapıyorlar.
Ben de bu buldumcukluğun sonunu görünce '' Ya ne olacağıdı? '' diyorum. 40 yıllık kaynana sanki anlamıyor.Şu yeni evlilerin ben kv demi kendi annemden ayırmam muhabbetleri beni bayıyor. Yaw sen bu kadını daha dün tanıdın üzerinde ne emeği varda annen yerine koyabildin. İyi oluyor böylesin kv lafı yapıştırıyor. Üzülmüyorum.
Tüh anneee sen randevu defterine bak, dr söyleyeyim oda o güne alsın ameliyatı deseydiniz. Gerekirse o gün tüm programını iptal etsin, mutlaka tarihi sana göre ayarlayalım sende burda ol deseydinizbenim kendi annemin bir sağlık sorunu oldu kv de ay mutlaka haber verin bize çok yakın o hastane mutlaka uğramak isterim aman oyle aman böyle falanlar filanlar dedi.
annem operasyon için gün almaya gittiğinde doktor direk alicam seni beklemeyelim demis bir telefon geldi bana şok oldum ani olunca
biseyler oldu o ara dedim kv ariyim haberi olsun sonra neden demediniz ay ben gelirdim gelecektim falan filann olmasın
Aradim ay ben simdi nasıl geliyim çok ters zamana geldi dedi
Dedim ameliyatı zaten sen yapmacaksin gelmesende olur
Zaten gerilmisim sürpriz olmuş ogun ameliyat birde ona tamam annecigim ay ne önemi var vs dicem gönlünü hoş tutucam hiç benlik değil.
Ben de şahsen eşim anamın her şeyini böyle taksa, dikkate almam. Takmasın.Ooooowwww sessiz savaşşşş
Ayyynennnn yaaaaHele birde haber vermemis olsak
Ben refakatçi olacaktım haber bekliyordum adam yerine bile koyup haber vermediler
Aayy bak simdi anlıyorum kac sene geçti üstündenTüh anneee sen randevu defterine bak, dr söyleyeyim oda o güne alsın ameliyatı deseydiniz. Gerekirse o gün tüm programını iptal etsin, mutlaka tarihi sana göre ayarlayalım sende burda ol deseydiniz
Diyorum ya üzülmüyorumBen de bu buldumcukluğun sonunu görünce '' Ya ne olacağıdı? '' diyorum. 40 yıllık kaynana sanki anlamıyor.
Valla bu konuya yorumsuzumBen de şahsen eşim anamın her şeyini böyle taksa, dikkate almam. Takmasın.
Yorumları okumadan yapıştırmışsiniz lafı belli. Tekrar yazıyorum okumayan da okusun. KENDİ ANNEMDEN AYİRT ETMEM DEMEMDEKİ KONU SEVGİM DEGİL. HİZMETİM SAYGİM ANNEME NASİL SAYGİMİ KORUYUP LAF SOYLEMİYORSAM KAYINVALİDEME DE O AYİRT ETMEDİGİM SEY SU. SEVGİYİ ATİN AKLINIZDAN TABİKİ KENDİ ANAMA VERSİGİM SEVGİYİ ONA VERMEM.Siz oturun ağzınızı açmayın
Kendi annemden daha çok değer verdim bıt bıt bıt.
Sonra başkası gelsede benim kıymetimi anlasa
Başkası geldiği zaman ağzını açıp cevp verdiği için saygı görecek, sizin gibi pısırık gibi oturduğu için değil.
Evet sizin kıymetinizi anlar çünkü öbürü ne güzel safdı bu çok fetan çıktı der, sizi sevdiği için değil.
Şu yeni evlilerin ben kv demi kendi annemden ayırmam muhabbetleri beni bayıyor. Yaw sen bu kadını daha dün tanıdın üzerinde ne emeği varda annen yerine koyabildin. İyi oluyor böylesin kv lafı yapıştırıyor. Üzülmüyorum.
Seversin, sayarsın. Ama annem gibi gördüm annem gibi davrandım demesin ya
Ya karısından çekiniyor, ya da kayınpeder de aynı düşünce de !Kayınpeder o laflara, ne olacak canım dolduruveririm elime mi yapışacak demeyip sessiz kaldıysa o da karısından çekiniyor belli kiBu kadına öyle ama anne ben de şöyle yaptım gibi kibar kibar cevaplar işlemez. Onun gibi kılıçları çekeceksin eğer uğraşmak istiyorsan. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Gazan mübarek olsun.
Ya zaten onlar da bizi kızı yerine koymuyor ki. Biz de tabiki annemiz yerine koyamayız.Annnemden ayırt etmiyorum demek istediğim şey sevgi değil. Anneme gösterdiğim saygıyı Güleryüz hizmet bunları kast etmiştim
O sesini bi indir bakalım önceYorumları okumadan yapıştırmışsiniz lafı belli. Tekrar yazıyorum okumayan da okusun. KENDİ ANNEMDEN AYİRT ETMEM DEMEMDEKİ KONU SEVGİM DEGİL. HİZMETİM SAYGİM ANNEME NASİL SAYGİMİ KORUYUP LAF SOYLEMİYORSAM KAYINVALİDEME DE O AYİRT ETMEDİGİM SEY SU. SEVGİYİ ATİN AKLINIZDAN TABİKİ KENDİ ANAMA VERSİGİM SEVGİYİ ONA VERMEM.
Dediğiniz kelimeler çok ağır ve kırıcı hanimefendi. Size saygısızlık yapmak istemem. Kendi annemle aramda geçen diyalogu veya aramizda geçen olaylari bilmeden yorum yapma hakkına sahip değilsiniz. Ben bugüne kadar asla anneme ağzımı açıp saygısızlık yapmadım. Elin sumuklusu dediğiniz kişi de benim eşim! Lütfen terbiyenize takinin.Diyorum ya üzülmüyorum
Sorsan saygı etmiş
Kendi annesi az öteye kay dese açar ağzını yumar gözünü elin sümüklüsünün annesine saygısını bozmamak için cevap vermemiş
TamamDediğiniz kelimeler çok ağır ve kırıcı hanimefendi. Size saygısızlık yapmak istemem. Kendi annemle aramda geçen diyalogu veya aramizda geçen olaylari bilmeden yorum yapma hakkına sahip değilsiniz. Ben bugüne kadar asla anneme ağzımı açıp saygısızlık yapmadım. Elin sumuklusu dediğiniz kişi de benim eşim! Lütfen terbiyenize takinin.