Sıkıntı bende mi kayınvalidemde mi ?

Öyle olmuyor cnm kıymet anlamaz kötü çıkarsa oh ne ala oğluna fişekler durur sana şükretmez onları ayırmaya çalışır. Sen naprsan yap sana şükretmez bunu unut canım.

Ayrıca bnce ona yaltaklanan bi gelin gelir. Böyle annecim flan diyen. Sen en iyisini bilirsin diyen tipler varya onlardan. Sen böyle dik durduğun için daha da kötü olursun bu işler böyle.

“Aman oğlum gidecektim zaten öncesinde de kaç kere söyledim haber verin diye, o gün de kısmet olmadı, şu işim vardı , tünele girdim, enkazda kaldım.... vırt zırt ”demek için yapıyorlar.
Hele birde haber vermemis olsak

Ben refakatçi olacaktım haber bekliyordum adam yerine bile koyup haber vermediler

Ben de bu buldumcukluğun sonunu görünce '' Ya ne olacağıdı? '' diyorum. 40 yıllık kaynana sanki anlamıyor.

Tüh anneee sen randevu defterine bak, dr söyleyeyim oda o güne alsın ameliyatı deseydiniz. Gerekirse o gün tüm programını iptal etsin, mutlaka tarihi sana göre ayarlayalım sende burda ol deseydiniz

Kayınpeder o laflara, ne olacak canım dolduruveririm elime mi yapışacak demeyip sessiz kaldıysa o da karısından çekiniyor belli ki Bu kadına öyle ama anne ben de şöyle yaptım gibi kibar kibar cevaplar işlemez. Onun gibi kılıçları çekeceksin eğer uğraşmak istiyorsan. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Gazan mübarek olsun.

Tüh anneee sen randevu defterine bak, dr söyleyeyim oda o güne alsın ameliyatı deseydiniz. Gerekirse o gün tüm programını iptal etsin, mutlaka tarihi sana göre ayarlayalım sende burda ol deseydiniz
Aayy bak simdi anlıyorum kac sene geçti üstünden

Yine ayıp eden ben olmuşum hiç bu aklıma gelmemişti ama doktorda mutlaka sorun gün uygun mudur kendilerine demedi ki o günkü heycanla karıştı hersey

Ben de bu buldumcukluğun sonunu görünce '' Ya ne olacağıdı? '' diyorum. 40 yıllık kaynana sanki anlamıyor.
Diyorum ya üzülmüyorum
Sorsan saygı etmiş
Kendi annesi az öteye kay dese açar ağzını yumar gözünü elin sümüklüsünün annesine saygısını bozmamak için cevap vermemiş

Yorumları okumadan yapıştırmışsiniz lafı belli. Tekrar yazıyorum okumayan da okusun. KENDİ ANNEMDEN AYİRT ETMEM DEMEMDEKİ KONU SEVGİM DEGİL. HİZMETİM SAYGİM ANNEME NASİL SAYGİMİ KORUYUP LAF SOYLEMİYORSAM KAYINVALİDEME DE O AYİRT ETMEDİGİM SEY SU. SEVGİYİ ATİN AKLINIZDAN TABİKİ KENDİ ANAMA VERSİGİM SEVGİYİ ONA VERMEM.

Ya karısından çekiniyor, ya da kayınpeder de aynı düşünce de !
Kayınbaba geline çay mı doldurur !

Annnemden ayırt etmiyorum demek istediğim şey sevgi değil. Anneme gösterdiğim saygıyı Güleryüz hizmet bunları kast etmiştim
Ya zaten onlar da bizi kızı yerine koymuyor ki. Biz de tabiki annemiz yerine koyamayız.

Ama tabi saygı ve hürmet gereği denk olması lazım. En azından vicdanen bunu yapmalıyız. Gerek yokmuş diye düşünme cnm bunu yap. Ama kv kişisi için değil eşine saygı gereği yap eşimizde bizim annemize saygı göstersin hürmet göstersin. Benim kadar sevmesini beklemiyorum tabi ki.

Ama mesela anneler günü kutlancaksa iki tarafı da kutlanmalı ya da birini tatile götürdüysek bi dahaki sefere öbürünü götürürüz. Amaaaaa tabi ki de kv ye yaranmak imkansız o isterki onun tarafına pozitif ayrımcılık yapalım. Oraya iki gidersek anneme bir gidelim. Ben desemki annemlerle küstük. Bayram düzenlemezse bende bişey bilmiyorum

Geline el kızı gibi bakan tipler bunlar işte. Şaşırmıyorum ki yarısı böyledir toplumun. Gelin dediğin temizlik yapacak, düzgün yemek yapacak hizmette kusur etmeyecek. Benim amcam gelinine bacağını bile kremletiyor eli ayağı tutan karısı varken. Çünkü gelin dediğinin bir yarısı da hemşire gibi olacak.

O sesini bi indir bakalım önce
Kv denin karşısında sinip süt dökmüş kediye dönüp burda maşallah aslan kesilebiliyorsun.
Evet şimdi daha çok emin oldum sıkıntı kv de değil.

Diyorum ya üzülmüyorum
Sorsan saygı etmiş
Kendi annesi az öteye kay dese açar ağzını yumar gözünü elin sümüklüsünün annesine saygısını bozmamak için cevap vermemiş
Dediğiniz kelimeler çok ağır ve kırıcı hanimefendi. Size saygısızlık yapmak istemem. Kendi annemle aramda geçen diyalogu veya aramizda geçen olaylari bilmeden yorum yapma hakkına sahip değilsiniz. Ben bugüne kadar asla anneme ağzımı açıp saygısızlık yapmadım. Elin sumuklusu dediğiniz kişi de benim eşim! Lütfen terbiyenize takinin.

Tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…