Sıkıntı bende mi kayınvalidemde mi ?

Saygını boz diyen yok arkadaşım.
Haftada 1 görüşüyorsan ayda bir görüşeceksin.
Az iletişim çok mutluluk.
Güzel olmamış bu patik dediğinde eğer bana iğneleyici söylediyse

aaa demek ki böyle devam etmem gerekiyor örmeye teşekkürler derdim niye sökeyim ben yaptığım işten eminsem.

O nasıl hem sizi kızı olarak görmüyorum diyip ağzına geleni rahatça söylüyorsa sizde onu anneniz gibi göremediğiniz için ağzınıza geleni saygılı argo kullanmadan söyleyebilirsiniz.

Kaynanan saygıyı haketmiyor ..
Valla KV çok severim ama annemden de ayırt ederim. Benim annemle bir olamaz KV. Siz de boşuna kendinizi kandırmayın annemden ayırt etmiyorum diye. Nasıl o sizi kızı gibi görmüyorsa siz de onu anneniz gibi göremezsiniz.
Kizlar inanın zor tutuyorum zaten kendimi. Bundan sonra çok sık gitmicem zaten. Eskisi gibi de olmayı düşünmüyorum. Çünkü bakıyorum sürekli mutsuz huzursuz olan benim. Kimseye birşey olduğu yok.

Cnm şükret kızım kızım diye dolaşıp gelin yerine bile koymayan kv ler var. :KK12:Seninki kartları açık oynamış.

Bazı kvler öyle. Seni o yetiştirmedi. Terbiyeni o vermedi ya. Bakayım bakayım başka analar nasıl evlat yetiştirmiş. Hıh hiç te güzel yetiştirememiş modunda başkasının çocuğunu eleştirmek bu. Ordaki sen değilsin buna hiç takılma sen olmasan başkası gelse ona da öyle davranacaktı. Senin el kızı olman mesele. Kendi çocuklarının hiç bir kusurlarını görmezler. Görselerde çabuk çabuk istünü kapatırlar. Geline gelince yaylım ateşi. 😡😡

Hala kendi döneminde sanıyor galiba bizi . Dönüp kendime o senin kayinpederin bende sen değilim demeyi o kadar çok istedim ki inan saygimi bozmak istemedim
Bu saygısızlık değil .
Sustuklarınla kendine saygısızlık yapıyorsun kaynvalidenin seni istediği gibi eleştirmeye hakkı varmı o saygı eşiğini çoktan aşmış sana karşı sende ona bi hatırlat kim olduğunu bence

Valla KV çok severim ama annemden de ayırt ederim. Benim annemle bir olamaz KV. Siz de boşuna kendinizi kandırmayın annemden ayırt etmiyorum diye. Nasıl o sizi kızı gibi görmüyorsa siz de onu anneniz gibi göremezsiniz.
Söylediklerinize katılıyorum ama annemiz gibi görmesek de genel olarak es annesine anne diyoruz. Annemiz gibi gördüğümüz için değil saygıdan ötürü. Öyle bir ortamda da kayinvalidenin dan diye o benim kızım değil demesi hiç hoş değil bence. Fazlasıyla kırıcı

Cnm şükret kızım kızım diye dolaşıp gelin yerine bile koymayan kv ler var. :KK12:Seninki kartları açık oynamış.

Bazı kvler öyle. Seni o yetiştirmedi. Terbiyeni o vermedi ya. Bakayım bakayım başka analar nasıl evlat yetiştirmiş. Hıh hiç te güzel yetiştirememiş modunda başkasının çocuğunu eleştirmek bu. Ordaki sen değilsin buna hiç takılma sen olmasan başkası gelse ona da öyle davranacaktı. Senin el kızı olman mesele. Kendi çocuklarının hiç bir kusurlarını görmezler. Görselerde çabuk çabuk istünü kapatırlar. Geline gelince yaylım ateşi. 😡😡
Evli olmayan kaynım var birtane o kadar dua ediyorum ki öyle bir gelin gelsin ki benim yapmadığımi onlara o yapsın. Cektirsin onlara da anlasınlar kıymetimi diye Allah'a havale ediyorum. Kayınpederim Allah razı olsun o çok iyi asla dönüp bana ağzını açıp birşey söylemez ama kv felaket ya.

İnişli çıkışlı bi ilişki olmuş ya

Çayı kendi yanına koyup size doldurtmaması iyi bi şeydi
Sizin önünüze sürekli koyup hizmet beklese hoş olmazdı

Kayınpeder konusu o ailenim dinamiklerine bağlı
Kendi ailemde sorun değildir
Babam çay da koyar su da getirir
Ama eşimin ailesinde pek olağan karşılanmaz
Bunu bildiğim için kendisinden çay istemem
Sizinki de pek hoş karşılamıyormuş ve siz de biliyormuşsunuz
Keşke hiç o toplara girmeseydiniz
Ha kayınvalidenin laf etmesi de doğru değil

Kız, gelin muhabbetine gelirsek
Bana hiç inandırıcı gelmiyor annem gibi sevdim lafları
Kayınvalidem gerçekten çok iyidir
Severim de kendisini
Ama annem gibi sevemem, annem gibi rahat edemem
Onun için de aynısı geçerlidir bence
Orada hatayı eşiniz yapmış şeyma var kızın yerine diyerek
Bazen insanlar bazı şeyleri söyletmek zorunda bırakıyorlar
Bana da mesela bazen kayınvaliden annen gibidir dese biri yanında hayır desem olmuyır evet desem içime sinmiyor

Kayınvalıdeni çok önemsiyorsun sen. Bırak caydanlıgı yanına almış kendı doldursun. Kayınpedern belkı dolduracaktı, kayınvalıden oyle soyleyınce adam
dolduramamıs yoksa karısına da doldurmazdı. Sen ıstedıgın gibi ör patiği daha ıyısıni yapabiliyorsa kayınvalıden yapsın.
Bosver duyma hıc aksı bı kadın bellıkı siz ılımlı olmasanız daha agır seyşer yaşardınız. Saygı = seviye cok ıyı gelıyor.

Evli olmayan kaynım var birtane o kadar dua ediyorum ki öyle bir gelin gelsin ki benim yapmadığımi onlara o yapsın. Cektirsin onlara da anlasınlar kıymetimi diye Allah'a havale ediyorum. Kayınpederim Allah razı olsun o çok iyi asla dönüp bana ağzını açıp birşey söylemez ama kv felaket ya.
siz önce bir dik ddurun kavga gürültü koparıp aaa cadolooozzz diyin demiyoruz .

bebek olsun siz yine cook konu açarsınız sen anneliği de beceremiyorsun dedi öyle yemek
yedirilmez dedi vb gibi.

çünkü önünü açık bırakmışsınız dur diyememissiniz

başkaları benim hakkımı savunur öcümü alir demek de hoş değil önce siz sizi koruyacaksiniz

Severim de kendisini
Bana da mesela bazen kayınvaliden annen gibidir dese biri yanında hayır desem olmuyır evet desem içime sinmiyor
Bende Dısarıda kayınvalıdemı tanıstırıken, kayınvalidem dıyorum kadın inanılmaz bozuluyor. Annem diye tanıştırmamı ıstıyor . Nasıl yapayım ya

Severim de kendisini
Kayınvalıdeni çok önemsiyorsun sen. Bırak caydanlıgı yanına almış kendı doldursun. Kayınpedern belkı dolduracaktı, kayınvalıden oyle soyleyınce adam
dolduramamıs yoksa karısına da doldurmazdı. Sen ıstedıgın gibi ör patiği daha ıyısıni yapabiliyorsa kayınvalıden yapsın.
Bosver duyma hıc aksı bı kadın bellıkı siz ılımlı olmasanız daha agır seyşer yaşardınız. Saygı = seviye cok ıyı gelıyor.
Daha önce bu muhabbet geçmediği için bilmiyordum böyle sorun olucagimi 1 senelik evliyiz zaten. İlk defa dedim onda da pişman oldum birdaha söyler miyim asla.. Ayrıca sağolsun kayınpederim yine çayımi doldurdu. Ayrıca annem kadar severim derken tabiki anneme verdiğim sevgiyi ona asla vermem . Sadece anneme verdiğim özeni dikkati saygıyı ona da gösteririm sonuç olarak sevdiğim adamın annesi . Ama sanırım o kadar ozenmeye gerek yokmuş...

Bende Dısarıda kayınvalıdemı tanıstırıken, kayınvalidem dıyorum kadın inanılmaz bozuluyor. Annem diye tanıştırmamı ıstıyor . Nasıl yapayım ya
Ben de diyemem valla
Anne diye çağıramam bile direkt yüzüne
Ama bu sevmediğim için değil
Çünkü dediğim gibi kendi ağzımla istesem böyle bir kayınvalide isteyemezdim herhalde iyilik açısından
Ama anne veya kızı olma kavramları bambaşka şeyler bence
Başka şekillerde sevdiğimi, saygı duyduğumu hissettiririm
Daha önce bu muhabbet geçmediği için bilmiyordum böyle sorun olucagimi 1 senelik evliyiz zaten. İlk defa dedim onda da pişman oldum birdaha söyler miyim asla.. Ayrıca sağolsun kayınpederim yine çayımi doldurdu. Ayrıca annem kadar severim derken tabiki anneme verdiğim sevgiyi ona asla vermem . Sadece anneme verdiğim özeni dikkati saygıyı ona da gösteririm sonuç olarak sevdiğim adamın annesi . Ama sanırım o kadar ozenmeye gerek yokmuş...
Bu muhabbet geçer ama ya mutlaka
Yani kayınpeder çay doldurmaz denmez de
Ne bileyim bir şekilde insanın çıkarım yapacağı bir ortam oluşur
Yoksa bana da eşim babamdan asla çay isteme demedi
Neyse en kötü öğrenmiş oldunuz

Ortalama saygı bulunan bir ilişkiniz olsa yeter bence
Fazlası zaten sorun olabiliyor

Söylediklerinize katılıyorum ama annemiz gibi görmesek de genel olarak es annesine anne diyoruz. Annemiz gibi gördüğümüz için değil saygıdan ötürü. Öyle bir ortamda da kayinvalidenin dan diye o benim kızım değil demesi hiç hoş değil bence. Fazlasıyla kırıcı
Konuda haksız demiyorum zaten ki ben orada hak verdim. Ama annemden ayırt etmiyorum demesi inandırıcı gelmedi.
KV bana böyle bir söz söylese cevabını verir bir daha da muhatap bile olmazdım.

benim kendi annemin bir sağlık sorunu oldu kv de ay mutlaka haber verin bize çok yakın o hastane mutlaka uğramak isterim aman oyle aman böyle falanlar filanlar dedi.

annem operasyon için gün almaya gittiğinde doktor direk alicam seni beklemeyelim demis bir telefon geldi bana şok oldum ani olunca

biseyler oldu o ara dedim kv ariyim haberi olsun sonra neden demediniz ay ben gelirdim gelecektim falan filann olmasın

Aradim ay ben simdi nasıl geliyim çok ters zamana geldi dedi

Dedim ameliyatı zaten sen yapmacaksin gelmesende olur 😁

Zaten gerilmisim sürpriz olmuş ogun ameliyat birde ona tamam annecigim ay ne önemi var vs dicem gönlünü hoş tutucam hiç benlik değil.

Konuda haksız demiyorum zaten ki ben orada hak verdim. Ama annemden ayırt etmiyorum demesi inandırıcı gelmedi.
KV bana böyle bir söz söylese cevabını verir bir daha da muhatap bile olmazdım.
Annnemden ayırt etmiyorum demek istediğim şey sevgi değil. Anneme gösterdiğim saygıyı Güleryüz hizmet bunları kast etmiştim

Severim de kendisini
Bu yoruma imzamı atarım. Bizde de durumlar aynı.
Babamdan su isterim çayımı bitince kendisi koyar sorunu bırakın, lafı dahi olmaz ancak kayınpederim tam bir hödük !
Su istemek ya da dibinde diye çayı doldurtmayı bırakın, kadını hizmetçi gibi görür 😡🤬
Ayyy sinirlendim yine 🤬

Boyle günü gelmemiş olaylar için hallederiz yapariz aaa aman habersiz bırakmayın
Aman oyle böyle diyip de

Olayın günü gelince yaaa oooo tuh diyip u dönüşü yaparlar ya hangi konu veya kim olursa olsun deliriyorum yani.

Ya hiç yorum yapma ya dediğinin eri ol .
Gövde gösterisi sadece 😏😏

Boyle günü gelmemiş olaylar için hallederiz yapariz aaa aman habersiz bırakmayın
Aman oyle böyle diyip de

Olayın günü gelince yaaa oooo tuh diyip u dönüşü yaparlar ya hangi konu veya kim olursa olsun deliriyorum yani.

Ya hiç yorum yapma ya dediğinin eri ol .
Gövde gösterisi sadece 😏😏
“Aman oğlum gidecektim zaten öncesinde de kaç kere söyledim haber verin diye, o gün de kısmet olmadı, şu işim vardı , tünele girdim, enkazda kaldım.... vırt zırt ”demek için yapıyorlar. 😒

Siz oturun ağzınızı açmayın
Kendi annemden daha çok değer verdim bıt bıt bıt.
Sonra başkası gelsede benim kıymetimi anlasa
Başkası geldiği zaman ağzını açıp cevp verdiği için saygı görecek, sizin gibi pısırık gibi oturduğu için değil.
Evet sizin kıymetinizi anlar çünkü öbürü ne güzel safdı bu çok fetan çıktı der, sizi sevdiği için değil.
Şu yeni evlilerin ben kv demi kendi annemden ayırmam muhabbetleri beni bayıyor. Yaw sen bu kadını daha dün tanıdın üzerinde ne emeği varda annen yerine koyabildin. İyi oluyor böylesin kv lafı yapıştırıyor. Üzülmüyorum.
Seversin, sayarsın. Ama annem gibi gördüm annem gibi davrandım demesin ya

Kizlar günaydın. Hafta sonunu kayinvalidemler de geçirdik. Oraya gittiğimizde kahvaltıda sürekli kayınvalideme çayı yanıma koy anne ben dolduruyum dememe rağmen israrla benim yanımda kalsın ben koyarım diyen bir insan. Herneyse dün kahvaltı yaparken kayınpederim kayinvalidemin çayını koyuyordu. Bende çay bana hem uzak hemde kayinpederimin elinde diye hemen bitirip (dibinde kalmıştı zaten ) babacim sana zahmet bana da koyar mısın dedim. Kayınvalidem dönüp bana kendin doysana kayınpedere çay mi doldurtturulur. Benim kayinpederime ben asla koydurtmadim yok işte benim kayinpederim kalkın kendi cayinizida kendiniz koyun der dedi gıcık bir sekilde. Ve o sabah ki çayı ben demlemistim. Biliyordu da o çayı benim yaptığımı üstüne döndü birde bu çayı kim demledi olan çayı dökmüş içine dedi. Bende ben yaptım anne ayrıca her zaman sen ne kadar atiyorsan bende o kadar attım dedim. Ama zoruma gitti masada eşimin yanında bana o kadar laf söylemesi ayrıca 1 bardak çaydan ne zarar gelir ki? İlk defa istedim. Kayinvalidemin benle alıp veremediği var sürekli bana laf sokup duruyor. Bebeğime patik öruyorum. İnsan bı hevesimi kırmaz güzel olmuş filan der. Gelmiş işte hiç güzel yapamamissin çok sıkı olmuş. Yok işte bu örgü kısımları çok kötü duruyor becerememissin filan dedi. İnanın sinirimden o kadar patigin hepsini söktüm. Sorun bende mı ben mi çok kötü niyetli düşünüyorum. Kayınvalidem mi kötü davranıyor anlamadım. Bir keresinde görümcem evleniyor diye ağlıyordu herkesin içinde eşimde üzülme anne tek değilsin Şeyma var ya işte dedi. O da dönüp Şeyma benim kızım mi O benim gelinim o turgayin kızı demesin mi.. nebileyim zoruma gidiyor.... 😭
Her şeye kafayı takmazsanız kayınvalideniz sizi kızdırmak için daha çok çabalar, o zaman eşiniz de annesine bi noluyo der.

X