Sıkıntı bende mi kayınvalidemde mi ?

Ne kadar dogru ve net

Sizin kadar bagimizin güçlü olmasını istemem . O kadar yakın ilişkiye gerek yok. Ayrıca ben eline çayı alıp çay koyarken söyledim hazır elindeyken çay babacim banada çay koyabilir misin dedim. O çayı da ben Demlemistim dememde ki sebep kv benim demledigimi bilip bile bile laf sokması. Yoksa atomu parcalamadik. Her zaman demledigimiz çay. Kac kere caydanlgi alıp yanıma koyucaktim kv elimden tutup geri bıraktırdı. Laf olsun diye neden yapma gereğinde bulunuyim ki? Alırken hiç öyle gelinim filan demiyordu valla. Demekki ikili oynuyor madem gelini görüyor bundan sonra da ben gelinliğimi yaparım.

Çok terbiyesiz bir kisisiniz sizinle muhattap olmak istemiyorum. Lütfen açtığım posttan çıkıp birdaha yazmayın. Sizin fikrinize düşüncelerinize ihtiyacım yok.
Konunuza kimin yorum yapıp kimin yapmayacağına karışamazsınız. Herkese açık bir platform olduğunu unutmayın. Çeşit çeşit yorumlar gelecek ve hoşunuza gitmeyen yorumlarda " küstüm oynamıyorum" tribine girmeniz gereksiz.
Forum kurallarına uymayan bir durum varsa şikayet edebilirsiniz sadece.

Hala kendi döneminde sanıyor galiba bizi . Dönüp kendime o senin kayinpederin bende sen değilim demeyi o kadar çok istedim ki inan saygimi bozmak istemedim
Kayınpederin bu diyalog sonrası ne dedi? Onun üstünden hesapta seni yeriyor ama ricada bulunduğun kişi herhalükarda kayınvaliden değildi..kayınpeder birşey söyledi mi?

Niye demesin, hakaret mi etmiş kadın ne var dediğinde, kimse evladın yerini tutamaz
Siz kendi annenizden ayırt etmediniz diye o da mı bunu yapmak zorunda?
Annenize yapmadığınız hizmeti ona yaptıysanız vefa konusunda bir sıkıntınız var demektir, annenize yazık….bu yaşa getirmiş doğurmuş büyütmüş canından can vermiş kendine gösterilmeyen hürmet kocanın anasına gösterilmiş, hak mı bu?
Birilerine yaranacam diye bu kadar yırtınırsanız, içinizden gelmediği şekilde kasarak davranırsanız karşılık bekleyerek birşeyler yaparsanız karşınızdaki aptal değil alacağınız karşılık göreceğiniz değer bu olur

Klasik kayınvalide işte, bunlar olurken esin ne yapıyordu valla ben o sofradan kalkmış yola düşmüştüm tabi sen benim gibi olma yinede , burada eşinin masil bir tavır gösterdiği çok önemli..

Kayınpeder koyacaktı ama kayınvalıden oyle soyleyince adam koyamadı. Gelinlikte benım eltım gibi ol ,ortada çay corba varsa cocuguna yemek yedirir, cocuk 4 yaşında:) Kızmıyorum anlıyorum:)

Son düzenleme:
Kayınpeder koyacaktı ama kayınvalıden oyle soyleyince adam koyamadı. Gelinlikle benım eltım gibi ol ,ortada çay corba varsa cocuguna yemek yedirir, cocuk 4 yaşında:) Kızmıyorum anlıyorum:)
Hayir canım ben babacim banada koyar mısın deyince kv oyle şeyler söyledi ama ona rağmen kayınpederim koydu ve birşey söylemedi.

Klasik kayınvalide işte, bunlar olurken esin ne yapıyordu valla ben o sofradan kalkmış yola düşmüştüm tabi sen benim gibi olma yinede , burada eşinin masil bir tavır gösterdiği çok önemli..
Eşi ne desin o an ya ,belkı sonra konusmustur annesıyle eşiyle . Bazen susmak gerekir ortamda büyümesin diye

Hayir canım ben babacim banada koyar mısın deyince kv oyle şeyler söyledi ama ona rağmen kayınpederim koydu ve birşey söylemedi.
Sen ılımlı ınsansın anlaşılıyor. Belkı ılımlı sıcak canayakın olmasan daha buyuk sorun yaşardın. Bu şekılde kayınvalıdeni anlıyosun gercek karakterini. Kayınpeder de napsın hem hanımla aram bozulmasn hem gelınımle dıye cay koymuş sonra herkes kendı alsın demiş kıyamam :)

Sonunda beni anlayan biri çok teşekkürler..
İyi de orda eşini savunmuş seni değil eşini niye bu kadar içselleştirip savunuyorsun sonra çok üzülürsün sana kayınvalideninböyle davranmasınının cesaretinin en büyük sebebi zaten eşin ve sınır koyamayan sen yeni evli misin ?

Esim gerektigi yerde annesine dönüp laf ediyor kendi annesini bildiği için .

Kayınpederim boyle şeylere takılmaz birşey söylemedi
Eşine ;" canım ne uzattın ama ..çaydanlık zaten elimde " demediyse o da aynen kayınvaliden gibi düşünüyordur .Bence çok sık gidip gelmiş biraz yüzgöz olmaya başlamışsınız ..aynı şehirde yatılı kalma işi de uzun vadede size sıkıntı getirir.Biraz görüşme sıklığınızı azaltın

Kv nin size karşı hislerini değiştiremezsiniz ama davranışlarını değiştirebilirsiniz.
Ben kp talebinizde bir kusur görmedim, oturduğu yerden kaldırıp çay talep etmemişsiniz. Aynı masada otururken elinde çaydanlık varken söylemişsiniz. Bunda bir problem yok bence.
Böyle bir durumda kendinizi savunmak babında "aşk olsun çok kırıldım, ben hali hazırda elinde çaydanlık olduğu için rica ettim. Kırmana gerek yoktu" diyebilirdiniz. Sonra da ben doydum deyip masadan kalkardım sanırım.
Bu şekilde bir kaç defa karşılığını alırsa sözlerine daha çok dikkat edecektir.
Eşinize de her gittiğinizde sizi kıracak şeyler söylediği için mutsuz gittiğinizi söyleyin.
Oda bilsin alındığınızı gerekli uyarıyı yapacaktır.
Baktınız hiç bir değişim yok bir süre gitmeyin, eşinizi yalnız gönderin. Tepkinizi anlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…