• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sıkılmadan bakıp bana fikir verebilirmisin kızlar(bisürü resimli)

tatlım her halinle güzelsin .. yalnız cok guzel bı tenın var beyaz ten sarı saç çiğ kalmış bana göre sarı saç sarı benizli insanlara cok yakısıyo yada bronz tene.. sana koyu renk çok yakışmış aslında ama bide şimdi moda olan karameli denemelisin bal rengi gibi oluyo ya... ama saçlarınla okadar oynamışsın ki aynı benim gibi bende öle sende suana kadar gördüğüm bütün saçları denemiştim sonuc suan kendı sacımı kullanıyorum ve saçlarım cok zarar gördü...çılgın gibi saç rengi değiştirme hastasıyım ve bunun için yazı beklıyorum bıraz dınlensınler diye:) her neyse cok konustum ama ıllakı sarı ıstıyosan platin sarısı ..

bence en güzeli bu
attachment.php

bencedekaydirigubbakcemile5

kendi saçın cok güzelmiş canım :)

birde siyahla koyu kestane cok yakısmıs sana :1rolleyes:

sevgili arkadaşalrım öğleden sonra saçımı boyatmaya gittim ama boyatamadım çünkü gittiğim kuaföre post cihazı yokmuş maaşa kadar beklicem ve hala fikirlere açığın.Ve bütün yorumlar ve ilginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ,çoğunluk kendi saçım ve platin diyor bakalım kuaförde bugün dediki bal köpüğü yapalım sana dedi bakalım ne çıkacak ortaya bir hafta daha zamanım var:kedi:
Hepinizi öpüyorum çok seviniyorum siz yorum yazdıkça:1hug:

kendi saç rengin çok güzelmiş canım sarıdan ve röfleden daha çok yakışmış
bence açık kahve renklerden boya yerimseniben

İlk mesajınızdaki ilk resim ve son resim deki saç renkleri güzel
Birde ikinci mesajınızdaki son resim uzun saçlı
Sarı size yakışmamış..

bencede son resimmm koyu kestane çok yakışmış bide siyah çok hoşuma gitti gözlerin ortaya çıkmış ;) bende bugünlerde siyaha taktım yaa hadi hayırlıısıı :)

valla maşallah çok güzel bi yüzün var ben hepsini yakıştırdım sana maşallah

hepsinin ayri bir güzelligi var ....hepsi hos...icine hangisi siniyorsa onu yaptir.cünkü bende her rengi denedim ama en sonunda yinede sari röfleli renge dönüyorum ...baska türlü kendimi göremiyorum sürekli ..

yüz hatların çok güzel her renk yakışmış saçının yapısıda harika bence orta yaşa geçmeden açık tonları kullan çünkü sarılar insanı olduğundan daha büyük gösteriyor orta yaşa gelince de koyuları kullanki yaşın belli olmasın bu arada özel olmazsa yaş kaç

yüz hatların çok güzel her renk yakışmış saçının yapısıda harika bence orta yaşa geçmeden açık tonları kullan çünkü sarılar insanı olduğundan daha büyük gösteriyor orta yaşa gelince de koyuları kullanki yaşın belli olmasın bu arada özel olmazsa yaş kaç

teşekkür ederim :)yaş sa 29:kedi:

Back