• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sıkılmadan bakıp bana fikir verebilirmisin kızlar(bisürü resimli)

hehe ay cnm bırde kızıl halınıde ekle cnm onunda hatrı kalmasın:):):)
cevabın ıcın ben tşk ederım bakalım neye karar verceksın ama sonucuda bızle paylaşmayı unutma oldumu cnm

paylaşmaz olurmuyum işimizi görüp gitmek olurmu hiç hepinizle paylaşıcam:içelim:

tatlım hepsinde çok güzelsin ama ben en çok kendi saçınla koyu kestaneyi beğendim, güzelliğini daha bi ön plana çıkarmış zemuszemus

tatlım hepsinde çok güzelsin ama ben en çok kendi saçınla koyu kestaneyi beğendim, güzelliğini daha bi ön plana çıkarmış zemuszemus

sağol canım koyu renkler çoğunlukta halbuki sarı yaptırsammı diyordum yandaş arıodum kendime :dance:

kesinlikle kendi saçın en güzeli.
eğer illa boyatıcam diyorsan koyu kestane güzel.
sarıları kesinlikle düşünme olduğundan büyük göstermiş.

canım kendı sac rengını cok begendım ve kahvenın tonlarıda cok guzel durmus tenınde dogal olmus ama sarılar ve sıyah tenını cok solgun durdurmus ama her halınle cok guzelsın.....

maşallah .....her rengi denemişsin....ben hangisini yakıştırdığımı söylüyeyim...kesinlikle uzun saç kulllan ve renk olarak siyah ve röfleyi beğendim..genel olarak koyu renkleri yakıştırdım....platini sana yakıştıramadım seni olgun göstermiş...nacizane bu benim fikrim....umarım yardımcı olmuşumdur....

bütün renkleri denemişin maşallah:D

canım bence koyu renkler sana daha çok yakışşıo

kahve kestane ve siyah tonları :)

Kızlar iyiki varsınız hepinize ayrı ayrı cevap yazamadığım için özür dilerim kaçırıyorum arada bazılarını sarı ihtimalimi yok etmek üzeresiniz,ama ilginç koyu rengi beğenenler röfleyide beğeniyor bakalım ,daha neler çıkacak ,yazanlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum çok teekkür ederim:)bu arada erkek arkadaşım sarı isteyip duruo:dance:

hepsi çok yakışmış ama koyu renkler daha gençliğini ön plana çıkarmış bu arada sarı her tene yakışmaz sende hoş olmuş

kendi saçın en güzeli ama kesinlikle boyatmaktan yanaysan siyah yada koyu renkler açık tenlisin ve koyu renkte yüzünün güzelliği daha güzel ortaya çıkmış.tabii bu benim nacizane fikrim sen daha iyi bilirsin.:kahve:

kendi saçın en güzeli ama kesinlikle boyatmaktan yanaysan siyah yada koyu renkler açık tenlisin ve koyu renkte yüzünün güzelliği daha güzel ortaya çıkmış.tabii bu benim nacizane fikrim sen daha iyi bilirsin.:kahve:

teşekkür ederim cevabın için koyu renk ağırlıkta:uhm:

Back