- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.789
- Konu Sahibi TesterTester
Hukukçu arkadaşlar.
Benim olayı öğrenmem üzerinden süre geçti 6 ay kadar. Hala dava açabilir miyim?
Benim olayı öğrenmem üzerinden süre geçti 6 ay kadar. Hala dava açabilir miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yorumlardan olayı anladım yapılan resmen terbiyesizlik ben olsam dava açardımNormal şirkette şahsi işlerin yapılması yasak.
Facebooka dahi girmek yasak. Sözü edilen resimler şirketin dönem dönem personellerin kaynaşması için yapılan etkinliklerden biri. Gayet normal. 3. kişinin olduğu bir resim. Fakat 3. kişi resimden çıkarılmış. Bu resimler şirket etkinliğinde normal resimler olduğundan şirketin ortak klasörlerinde herkese açık bir resim. Resimleri ben bulundurmuyorum yani. Şirkettende tam olarak bunu talep ettim. Her bilgisayardan dahil olduğum tüm resimlerin silinmesi.
Napıyosun kız sen
Napıyosun kız sen
avukatları etiketliyorum merak ettik 6 ay sonra dava açılabilir mi diye ..
Bu nedir yahu bir yaşıma daha girdim
İnternete koyduğunuz resimler isteyen tarafından istediği gibi kullanılabilir bildiğim kadarıyla, savcılık ne yapsın ki?
O kıza yıllık izinden döndüğünde nasıl hiç tepki göstermedin? 6 koca ay hiç bir şey olmamış gibi aynı odada çalıştın mı yani?
Bırak aynı odayı aynı binada barındırmazdım onu. Şirket yöneticileriyle dava etmekle tehdit etmen gerekiyordu.
Bence direk savcılığa ver kız da sınırını öğrenmiş olsun. Lgbt lilerden biri olması her türlü manyaklığı yapabileceğini göstermez. Herkes haddini bilecek.
Bence savciliga verin. Kanitlayamazsaniz bile belki tanik bulursunuz. Yazismalariniz duruyor mu peki?
Yazışmalar durmuyor. telefonumu servise verdim fakat şirkette bilgisayarında resimlere bakarken yanımda biri vardı. O şahit yine kıza ihtar verilmesinden dolayı olayın şirketi ilgilendiren kısmı ile alakalı ihtar var.?
Amada uzun yazmışsın bunun yerine avukata gidip derdini anlatsaydın şimdiye çözüm bulurdu burdaki olay geyik
canım bu ülkede daha iki gün önce seyahat eden bi kızın yüzüne boşaldılar ve bu adam serbest kaldı.
nolacak sanıyosun?şikayet etsen ne çıkacak?
hiçbişey olmaz bence işten ayrılınca bi köşede çek döv daha çok rahatlarsın.