• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sıkılmadan bakıp bana fikir verebilirmisin kızlar(bisürü resimli)

Sarılar yüzünü çok solgun göstermiş ben sarıları beğenmedim. Kendi saç rengin çok güzel ve çok bakımlı duruyo

kızlar çok sağolun yorum yazdığınız için birde hayırlısıyla ne yaptırcaksam yaptırsamda göstersem burdanaklinialirimsmile

sarı saçı çok sevmeme rağmen sana kesinlikle koyu renkler yakışmış diyorum.evet röflede güzel olmuş fakat daha olgun göstermiş seni.ama koyu renkler yüzünü ortaya çıkarmış ve daha çarpıcı durmuş.nacizane fikrim canım.

sana koyu tonlar daha çok yakışıo canımm.kesinlikle koyu kullann:jeyyar:

sarı tonlar sizi çok soluk göstermiş begenmedim açıkcası.
kahve ve kendi saç renginizi öneriyorum.

Bence kesinlikle sarı ve açık tonlar yakışmamış.Özellikle kendi saç rengin ve koyu renklerse güzelliğini ön plana çıkarmış tatlım... :1closedeyes:

çok sağolun bayanlar:kedi: koyular hala çoğunlukta oysaki sarı yapmak üzereyimbayanssulusmile

platin gibi olan harika çok yakışmış siyahı pek tutmadım açıkçası kendi saç renginde çok hoşmuş

platin gibi olan harika çok yakışmış siyahı pek tutmadım açıkçası kendi saç renginde çok hoşmuş

peki teşekkür ederim:) şimdi boyatacağım renk kavak yellerindeki minenin saçından olcak sanırım bu hafta sonu boyatıyorum kurtulucaz heo beraber:)bilmiyorumkismile

kesinlikle koyu renk opuyorumnanaktan siyah süper olmuş kendi saç rengin de çok güzel ama sarı yapma açık renk basit durmuş koyu daha çekici yerimseniben

S,ıYAH yapma bitter yapki sıkılınca dönmen kolay olsunteşekkür ederim bu aradazemuszemus

biraz geç oldu ama ben zaten karar değiştirdim canım yine sarıya döncem kuaförümü deli etmekte üstüme yok wallaa kız delircek sürekli rengimi değiştircek diye uğraşıp duruyoo bayanssulusmile

Back