Saç Rengi ve Saç Boyama Sıkılmadan bakıp bana fikir verebilirmisin kızlar(bisürü resimli)

sıyah cok genc gostermıs ama bole baya genc 19 20 gbı ama bence en guzelı platın olmus hepsıde cok yakısmıs canım hıım roflelı cızgı cızgı olan dısında

siyah ve çikolata kahveyi beğendim ben, ama kendı saçın da çok güzel bence kendı saçın kalsın..

5 numara ve 1 numara yani sarı pek gitmemiş canım koyu renklri tercih et bebek gibisin maşallahhhhhhh

kendı saçın ve koyu kestane olan son resım,sana dogal renkler yakısıyor sarılar dıgerlerı kadar guzel degıl canım

canım bence açık renkler sana hiç gitmior koyu kestanede sana bence çok güzel olmuş ve çok yakışmış derim ben ama biz ne desek boş sen kendini hangi renkte daha mutlu daha pozitif daha güzel hissediyorsan ona boyat derim...şutarafagitti

Kızlar koyduğum saçlarda en çok koyu renge ağırlık verdiğimi farkettim ve sarıyı gösteren çok fazla resim yok,sanki çok az koymuşum gibi bikaç tanede sarı koyuyorum bugün öğleden sonra boyatıcam sanırım son yorumlarınızı bekliyorum :kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben de platine bayıldım ,gerçi kahve tonları da güzel durmuş ama sarıdan döndüğün renk hariç hepsini,en çok ta platin gibi olanı sevdim...

son eklediğin fotografları mesajı yazdıktan sonra gördüm,evet evettt sarı tonları daha çok gitmiş gibi sana ,ama en güzel duranı yine yine yine platin ..diyorum canım..sen bilirsin tabi,umarım içine en çok sinen rengi uygularsın...

pilatinde aslında 3 röflenin üstüste gelmesiyle ve benim çizgi çizgi olamsın die kuaföre boyattığım bir renkti sarı demene sevindim açıkcasızemuszemus sarı yaptırcak gibiyim:) başka fikri olan tüh dün kızlr burdaydı şimdi yok hi,çbirimirmirmirmir

Koyu renkler yakışmış bence de ,en son kestane de çok hoş duruyor.Sarı da fena değil ama brz yaşlı gösterio :)

en son koyduğun resimlerde ki sarı tam benim istediğim bi sarı ama adını bilmiyorum koyu sarımı ne bana bi yardıcı ol canım röfle ama nasıl bi sarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…