- 1 Eylül 2014
- 25.895
- 30.305
- 35
Siz Çalışıyor musunuz ?Sabah görev dağılımı yapalım dedim zaten. Haftada en azından 2 gün bulaşığı sen yıka dedim. Ama dedi ki o zaman sen de benim işlerimi yap. Yazılım kodlama işi yapıyor kendisi. Yani benimle alay ediyor resmen.
Benim aralıksız çalışmam gerekiyor işleri yetiştirmem gerekiyor bulaşık yıkayacaksam o zaman sen de kodlama yap diyor. Uyku bile uyumuyorum sizin için çalışıyorum sen bana bulaşık yıka diyorsun diyor. Ben de sustum birşey diyemedim o da haklı kendince.
Ama şaşırttı beni bugün. Yemekten sonra lunaparka götürdü bizi uzun zamandır eğlenmedim bu kadar. İşlerinden dolayı her zaman çıkamıyoruz. Zaten bu işe başlamadan önce böyle değildik yine ufak tefek sorunlar oluyordu ama gezip tozardık böyle eve tıkılmazdık. Ne zaman bu kodlama işine başladı o zamandan beri düzenimiz de kaçtı. Patronu (abisi) da çok anlayışsız yani abisi ama resmen patronluk yapıyor. Özel gün, bayram mayram umursamıyor veriyor işi. Biraz aksatsa direk çene yapıyor eşim de sırf çenesini duymamak için böyle sabahlara kadar gece gündüz çalışıyor. Çok mutsuzum bu işten dolayı ama 3.500 maaşla bile kıt kanaat geçiniyoruz asgari ücretle başka yerde çalışsa hiç geçinemeyiz. Mahkum olduk bu işe.
Çalışmıyorsanız bile evin işi de bitmiyor ki
Bebek kac yasında ?
Onu annane baksa sizde bir iş bulsanız eşinizde başka bir iş bulsa bir de yardımcı çağırırsınız haftada bir en azından temizlik ütü vs o yapar.
Gece gündüz çalışıyorsa o da haklı şimdi sizin için Çalışıyor o da doğru
Abisi de çok insafsızmış o kadar çalıştırılıp en az 5 vermesi gerek.
Biraz işi öğrensin olmazsa rest çeker n