- 24 Mayıs 2019
- 1.189
- 485
- 25
Lazer kullanıyordum ya hiç bakmadım bi de bu da gittiyse ben ormana döneyimEmzirirken dolgu kalıcı makyaj lazer
Uygun gorulmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lazer kullanıyordum ya hiç bakmadım bi de bu da gittiyse ben ormana döneyimEmzirirken dolgu kalıcı makyaj lazer
Uygun gorulmuyor
Kaç saat kalıyo yürüteçte? O da zaralı.3 buçuk aylık bebekle gidip çişini yapabilen varsa öpsün başına koysun esas kesik kesik yapmaktan mesanem şişti
Bebeğin yürüteç dönemi cenneti yaşayacaksın. Koyuyordum yürüteçe kahvemi içer cilt bakımımı yapardım o günler hiç geçmeyecek gibi gelirdi geçiyor şurada 3 ay sık dişini sonrası rahat. Ayrıca ne misafiri Allah aşkına adam olan insan olan bebekli kişiyi kendi ağırlar.
Kabul etmeyin. Psikolojinden daha önemli değil.
Ay inşallah yürüteç zamanlarını bekliyorum heyecanla bi de ben bebek manyagı bir insan oldugumdan çocugu sevmeden de duramıyorum. Asıl o dönem bebeğin en sevilesi dönemi ya eşimin ailesiyle görüşmüyoruz onlar birden gelmeye başlayacak adım kadar eminim inşallah sizinki gibi geçer3 buçuk aylık bebekle gidip çişini yapabilen varsa öpsün başına koysun esas kesik kesik yapmaktan mesanem şişti
Bebeğin yürüteç dönemi cenneti yaşayacaksın. Koyuyordum yürüteçe kahvemi içer cilt bakımımı yapardım o günler hiç geçmeyecek gibi gelirdi geçiyor şurada 3 ay sık dişini sonrası rahat. Ayrıca ne misafiri Allah aşkına adam olan insan olan bebekli kişiyi kendi ağırlar.
Kabul etmeyin. Psikolojinden daha önemli değil.
Hepimiz insanız zorlanıyoruz size iyi gelecekse tabi ki hazırlanın makyaj yapın ama bu sizin zorunluluğunuz değil. Kimse yetişemiyor kendinizi yetersiz hissetmeyinHem evinize hem çocuğunuza hem de kendinize nasıl yetişiyorsunuz Ben çocuktan sonra kendimi çok saldım. Dün de akrabamız beni uyardı çok salmışsın kendini, toparlan dedi. aynaya bakınca gördüm ve hak da verdim. Ama artık o kadar yorgun düşüyorum ki yetiştiremiyorum. Diyorum önce evi temizleyeceğim sonra duş üstümü başımı giyinicem makyaj yaparım diye planlıyorum her gün. E sabah kalk çocugu yıka giydir kahvaltıyı hazırlıyorum. Evi temizlemeye bi kalkıyorum zaten arada çocuk emzirme vs var ki benim bebe kucaktan başka hiç bir yerde durmuyor. Şöyle ki emzirmeden ötürü mü bilmiyorum bedenim çok yorgun. Vitamin kullanıyorum başka ne yapabilirim. Göz altlarım mosmor. Emzirme dönemin de ışıltı dolgusu yaptırabilir miyim? Yaptıran varsa memnun kaldınız mı?
Öğlen tekrar yemek yapmaya başlıyorum. Akşam üstü eşim işe gidiyor çocukla o sofrayı toplamak çok zor oluyo misal geçen o kadar agladıki kucagımda bulaşık makşneisni boşaltıcaktım tek elle iş yapmak zor bardakalr kırıldı 2 buçuk saat sonra çocuğu uyutabildim ve orayı topladım saçımı başımı düzelteyim sabha öyle kalkarım diye düşünürken yine uykuya geçtik. Siz neler yapıyorsunuz taktikleirniz ne bebek 3 buçuk aylık.
Bizdede sallanana ana kucagı var kahvaltıyı hazırlayana kadar tek duruyo istiyoki ben onu alıp evdeki heryeri göstereyim tek tek bibloları tbaloalrı göstereyim buzdolabını açıp içini gösteriyorum. Yetiyomu hayır emerken oturursam çığlık kıyamet ve bende çok acil ihtiyacım olunca tv açmaya başladım çöp kovasını yıkamak gibi 3 dk 5 dk. Doktor ve hemşire izletmeyin diyo ama banyoda bebeğime yaptıgım yerin kenarları yok alt değiştirme ünitesi ypatım dönüyo ordan düşer. Bebek arabasınıda denedim onuda sevmedi. En sevdiği şey balkon banyo dolabı ve buzdolabı aslında oturmaya başlasa dolapalrın kapagını açar karşısına oturturumYetişemeyin zaten de belki birkaç öneri verebilirim. Oğlum bir yaşında ve asla yerinde durmaz. Doğduğundan beri aynı. Sabah uyanınca biraz oynar Anakucakları var ya sallanan onlara koyardım. 6 aydan sonra bebek arabasın. Oda oda taşırdım ve evi toplarım. Kahvaltı yaparken robot süpürge çalışır. Kendim yapacaksam uyumasını beklerim ki haftada bir oda. Yorgun değilsem yemek yaparım yoksa bir makarna bitti. Yada dışardan yada eşim gelince. Eşimde niye makarna demedi hiç. Banyolar eşimin sorumluluğunda. Oğlum yattığında duş alıp kendi zamanım olur genelde. Oğlum yıkanacaksa eğer beraber banyoya giriyorum, hem kendimi hem onu yıkıyorum. Bir kere eşim kaşların çıkmış dedi adama bir parladım birdaha diyemedi. Yetersiz hissetmeyin bunlar çok normal süreçler.
15’er dakka 3 kez falan gün içinde , çok rahat ettim valla yaKaç saat kalıyo yürüteçte? O da zaralı.
Ben çok çok zaruri zamanlar için almıştım. Wc ve soğan doğramak gibi. Onda da bin kıyamet 10 dk zor duruyodu. Gereksiz umut vadetmeyelim.
Geçecek geçecek en olmadı mama sandalyesinde oyalanacak zatenAy inşallah yürüteç zamanlarını bekliyorum heyecanla bi de ben bebek manyagı bir insan oldugumdan çocugu sevmeden de duramıyorum. Asıl o dönem bebeğin en sevilesi dönemi ya eşimin ailesiyle görüşmüyoruz onlar birden gelmeye başlayacak adım kadar eminim inşallah sizinki gibi geçer
Oğlum 3 buçuk aylıkken yemek bile yiyemiyordum, kendime bakmak nerdeeHem evinize hem çocuğunuza hem de kendinize nasıl yetişiyorsunuz Ben çocuktan sonra kendimi çok saldım. Dün de akrabamız beni uyardı çok salmışsın kendini, toparlan dedi. aynaya bakınca gördüm ve hak da verdim. Ama artık o kadar yorgun düşüyorum ki yetiştiremiyorum. Diyorum önce evi temizleyeceğim sonra duş üstümü başımı giyinicem makyaj yaparım diye planlıyorum her gün. E sabah kalk çocugu yıka giydir kahvaltıyı hazırlıyorum. Evi temizlemeye bi kalkıyorum zaten arada çocuk emzirme vs var ki benim bebe kucaktan başka hiç bir yerde durmuyor. Şöyle ki emzirmeden ötürü mü bilmiyorum bedenim çok yorgun. Vitamin kullanıyorum başka ne yapabilirim. Göz altlarım mosmor. Emzirme dönemin de ışıltı dolgusu yaptırabilir miyim? Yaptıran varsa memnun kaldınız mı?
Öğlen tekrar yemek yapmaya başlıyorum. Akşam üstü eşim işe gidiyor çocukla o sofrayı toplamak çok zor oluyo misal geçen o kadar agladıki kucagımda bulaşık makşneisni boşaltıcaktım tek elle iş yapmak zor bardakalr kırıldı 2 buçuk saat sonra çocuğu uyutabildim ve orayı topladım saçımı başımı düzelteyim sabha öyle kalkarım diye düşünürken yine uykuya geçtik. Siz neler yapıyorsunuz taktikleirniz ne bebek 3 buçuk aylık.