- 24 Mayıs 2019
- 1.189
- 485
- 25
Durmuyor kiBebeği taşırken tek elle iş yapmamak için sling almanı öneririm
Geri kalanı arkadaşlar yazmış zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durmuyor kiBebeği taşırken tek elle iş yapmamak için sling almanı öneririm
Geri kalanı arkadaşlar yazmış zaten
Ay iki çocuk dahada zor kendinizi tebrik edin benim evimde temiz ama ev temizse ben ölüyüm demektir bu yüzden evin ne güzel tertemiz dedi ama böyle olmaz işini bitirp kendine bakmalısın vs kötü niyetle değil benim iyiliğimi düşünmüştür bence çok teşekkür ederim
O zaman ben farklı baktım olaya siz söyleyen kişiyii daha iyi tanıyorsunuz sonuçta 2 çocuk zor olmaz olur mu oyyy birde çalışıyorum ben bazen isyan bayrağını çekiyorumAy iki çocuk dahada zor kendinizi tebrik edin benim evimde temiz ama ev temizse ben ölüyüm demektir bu yüzden evin ne güzel tertemiz dedi ama böyle olmaz işini bitirp kendine bakmalısın vs kötü niyetle değil benim iyiliğimi düşünmüştür bence çok teşekkür ederim
Şu an evi keşfetmek istiyor zaten ama ben gezdiriyorum diyolarki ağladın birazda hemen almayın ben o çocugu ağladıgında almazsam bilmiyorum ne hale gelirGarip olan toksit akrabanızın yorumu. 3,5 aylık kucaktan inmeyen bir bebekle zaten hayat bu şekilde ilerliyor. Benim oğlumda hiç kucaktan inmezdi, sizi çok iyi anlıyorum. Her işi tek elle yapardım. Kucaktan indiği an öyle bir ağlardı ki nefesi kesilirdi
7-8 aylık olunca artık evi keşfetmek isteyecek, birazda olsa rahatlayacaksınız.
Merhaba. Bebeginiz daha cok ufak bukadar takmayin kendinizi salma olayini. Tabiki paralanicaksiniz cok normal. Oglum 1 yasina yaklasirken ben kendimi toparlayip eski rutinime donmustum. Hele bir yasindan sonra hersey cok daha kolay oluyor. Bunlarin hepsi gecicek emin olun. Kendinize de evinize de cocugunuza da rahat rahat zaman ayirir hale geliceksiniz. Fakat acele etmeyin. Ben o zamanlarda banyomu bile alel acele yapiyordum. Cok sukur geciyo. Cocuk buyudukce dertleri buyur lafina katilmiyorum hersey daha da kolaylasiyorHem evinize hem çocuğunuza hem de kendinize nasıl yetişiyorsunuz Ben çocuktan sonra kendimi çok saldım. Dün de akrabamız beni uyardı çok salmışsın kendini, toparlan dedi. aynaya bakınca gördüm ve hak da verdim. Ama artık o kadar yorgun düşüyorum ki yetiştiremiyorum. Diyorum önce evi temizleyeceğim sonra duş üstümü başımı giyinicem makyaj yaparım diye planlıyorum her gün. E sabah kalk çocugu yıka giydir kahvaltıyı hazırlıyorum. Evi temizlemeye bi kalkıyorum zaten arada çocuk emzirme vs var ki benim bebe kucaktan başka hiç bir yerde durmuyor. Şöyle ki emzirmeden ötürü mü bilmiyorum bedenim çok yorgun. Vitamin kullanıyorum başka ne yapabilirim. Göz altlarım mosmor. Emzirme dönemin de ışıltı dolgusu yaptırabilir miyim? Yaptıran varsa memnun kaldınız mı?
Öğlen tekrar yemek yapmaya başlıyorum. Akşam üstü eşim işe gidiyor çocukla o sofrayı toplamak çok zor oluyo misal geçen o kadar agladıki kucagımda bulaşık makşneisni boşaltıcaktım tek elle iş yapmak zor bardakalr kırıldı 2 buçuk saat sonra çocuğu uyutabildim ve orayı topladım saçımı başımı düzelteyim sabha öyle kalkarım diye düşünürken yine uykuya geçtik. Siz neler yapıyorsunuz taktikleirniz ne bebek 3 buçuk aylık.