Şikayet edilmeli mi???

Yani tuhaf. Şurada 19 sayfa dolusu kadın laf anlatmaya çalışıyor size. Ama inatla bildiğinizi okuyorsunuz. Bayanlara gerçekten hayran kaldım hepsi bir sabırla laf anlatıyor ancak maalesef. Bir söz var, İmam Şafiî ye ait. 40 alimi bir delille yendim, bir cahili 40 delille yenemedim diye. Sözün vücut bulmuş haline dönmüş durum. Geçmiş olsun sizlere de umarım çocuğunuz iyidir. Ancak artık önceliğiniz taksi olmalı.

Bebek buyudukce yerinde durmak istemiyor. Allah korusun ama su an kizima serum takilsa asla sabit durmaz. Disari cikinca bile kucagimdan yere inip emeklemek istiyor. Hareketliligin artmasi yuzunden bebek buyudukce serum tercih edilmiyormus.

Ekstrem durumlarda antibiyotik veriliyor aslinda. Kizim idrar yolu enfeksiyonu şüphesiyle kullandi(enfeksiyon yokmus, tahlilde bulaş cikti). Sonra yuksek atesle acile gittik, ertesi gun cocuk doktoruna goturdum. Ust solunum yolu enfeksiyonu alerjisini tetiklemis, mecbur verdiler.

Bebeginin atesi yuksek cikan bir annenin panikle ambulansi aramasini bir nebze anlayabilirim. Cocugun atesi ciktiginda evden nasil cikip, acile gittim hatirlamiyorum valla. Ama panik olan bir anne cocugun ambulansla hastaneye goturulmesini isterdi. Bencede saglik ekiplerine cocuk hareketsiz vs dedi.

E gelmişler, size gerekli açıklamaları da yapmışlar ama siz hem açıklamalardan tatmin olmayıp hem hastaneyi beğenmeyip gitmemişsiniz. Yazdığınız şikayette "geldiler, bizi en yakin hastaneye götürmek istediler ama kabul etmedim bu yüzden şikayetçiyim" mi diyeceksiniz?

Evet 39 ateş bazı çocuklarda havaleye sebep olurken bazılarında normaldir.
Böyle durumlarda ambulanstan ziyade taksiyle güven duyduğunuz hastaneye gitmek daha mantıklı. Hem çağırıp hem gitmemişsiniz çünkü o anlamda da hatalı gördüm sizi.

Benimde saçımdaki egzama lezyonları çoğaldı.
Banyo yapsam kremimi sürsem geçecek
Ama ben ambulans çağırmak istiyorum.
Çünkü yasal hakkım.
Benim vergilerimle ödeniyor maaşlar. (!)
Merhaba konuyla alakasız ama hangi kremi kullanıyorsunuz adı ne birde kökten çözüyor mu yoksa kremi bırakınca yeniden mi nüksediyor, benim kafamda da egzama var

Ben aşı zamanı ateşlendiginde hiç aklıma gelmedi acile bile.gitmedim
Ama bebeğim ateşi düşmedi ya uyuyordu ya da baygınlık hali var di inledigini duyunca da aradım

Teşekürler
Cahillik ile bu durum arasındaki bağlantıyı çözemedim

İlaca rağmen düşmedi iyice arttı ateş

Benimde saçımdaki egzama lezyonları çoğaldı.
Banyo yapsam kremimi sürsem geçecek
Ama ben ambulans çağırmak istiyorum.
Çünkü yasal hakkım.
Benim vergilerimle ödeniyor maaşlar. (!)
Yani şimdi egzama ile bebekte yüksek ateş kıyaslaması yapmanız bir anne olarak sizi kınıyorum

Farklı bir atesti
Ki zaten sonrasında iğne verdiler

acaba ates dusmusmuydu onlar geldiginde yani atesi normal demis ya hani. 39 yuksek atestir

39 atese neden ambulans cagirdiniz?Kendiniz de goturebilirdiniz.24 saati asan yuksek ateste cagiriyor biizi drmuz.

39 atese neden ambulans cagirdiniz?Kendiniz de goturebilirdiniz.24 saati asan yuksek ateste cagiriyor biizi drmuz.
Şöyle söyleyeyim 20 sayfadır yazıyorum:)
Eşim nöbette olunca
Bulunduğumuz yer ücra bir yer
Gün içerisinde ateş düşer gibi oldu
Ama gece olunca 1 saat önce den ateş düşürücü içmesine rağmen uyku hali ve inleme sesi duyunca tedirgin oldum panik yaptım
İlk aklıma gelen oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…