Şikayet edilmeli mi???

Geçmiş olsun.ama sizinki düştü değil mi
İşte bebeğimin geçmedi ayrıca
Aslında ilk ben hastaydım benim acile gidince bebeğimi ölçmelerini istedim
38 için ateşi yüksek dedi bana
Şimdi ben bunu duyduğum an 39 u da geçince ve düsmeyince korktum

Sakin olun ve o ates dusuruyucu yerine birakin.37,5 atesle ates durucu vermeyin.Corap vs cikarin,ince bi bady.Takip edin ilik dus .
Birde kendinize bi sabit dr bulun.Her dr farkli bisry soyler kafaniz daha cok karisir.
Ates dusurucuye bagisiklik kazanirsa vucut ilerde daha da zorlanirsiniz.
Gecmis olsun
B

Gün içerisinde 37 ile 38 arasındaydı 37.5 verdim 4 saat arayla

38.5 iken ateş düşürücü verdim. 41i gördük sizce düşmüş mü

Geldikleri yer beş dakika diyorsunuz nerden geliyorlar ki tam olarak?

B

Gün içerisinde 37 ile 38 arasındaydı 37.5 verdim 4 saat arayla
37,5 ateş değildir. Çok yanlış yapıyorsunuz. Ateş düşürücüye bağışıklık kazanacak. Okul çağında daha çok hastalandığında ateş düşürücü etki etmeyecek düşürmeyeceksiniz ateşini.

Çocuğunuzu acile değil çocuk doktoruna götürün. Ateşle ilgili görüşün konuşun. Çok yanlış bilgilerle çok yanlış şeyler yapıyorsunuz. Bilgisizlikten gelen bir telaşla yanlışlar yapıyorsunuz. Çocuk doktoruna gidin.

Aynı şeyi ben yazdım, “Emredersin” dedi. Çocuğu takip eden belirli bir doktor olmalı. Kızım doğduğunda bize izlem kitapçığı verdiler. “İlk sene kontrolleri çok önemli” dediler. Aşıların bazılarının devletin karşıladığını bazılarının özel olduğunu söylediler. Ben hepsini yaptıracağımı söyledim. Çocuğunu çok düşünüyorsa ona yol gösteren insanları tersleyeceğine “Allah razı olsun” der.

Kendi bebegi degil kardesi havale gecirmis, eski mesajlarinda var

Kendi bebegi degil kardesi havale gecirmis, eski mesajlarinda var
Kardeşi derken çocuğun teyzesi mi yani?
Bu cocugu etkiler mi ki?
Madem bu yüzden ekstra korktu, gelen görevliye 'aile geçmişimizde havale var' deseymis. Yani görevli müneccim b.ku mu yedi,ne bilsin sülale hikayesini?

Linç yemeyeceksem 39 ateş için ambulans çağrılmaz demek istiyorum
Keşke herkes bu farkındalıkta olsa
arabanız yoksa çağırılabilir belki diye ekleyim
Evet ateş korkutuyor
İlk çocuksa çok gerilmiş olabilirsiniz sizi anlıyorum ama ambulanslık bir durum değil gerçekten
Fitil önerir doktorlar genelde 38 üstüne
Ateş dirençli düşmüyor ise hastaneye gidilir arabayla filan
Arabanız yoksa destek istenebilir tabi ama trafik kazası kalp krizi gibi acil durumlara geç gidilmesine neden olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…