Şikayet edilmeli mi???

Bu mesajınızla siz hekimleri hedef almış oldunuz yalnız
hayır siz yanlış anlamışsınız, gerekli tedaviyi görmediğinden kastettiği şey sizin yeterli dikkati göstermemeniz piraye yanlışsam düzeltir misiniz lütfen?

size kimse saldırmıyor hanımefendi, ısrarla kabul etmediğiniz için insanlar tekrar tekrar aynı şeyleri söylüyorlar ama siz inatla kendinizi savunuyorsunuz eee dolayısıyla tansiyonu da yükseltiyorsunuz

insanın sinirini bozup, cinnet geçirmesine neden olup sonra bi sakin ol yaa ne oluyor sana, diyen tipler gibisiniz

Son düzenleme:

Nasil hem bu kadar haksiz hem de bu kadar farkindaligi az olabiliyorsunuz ?

Aynen öyle...Zaten kimin ne dediği gayet açık...Ancak; ne kapısına kadar gelip hizmet veren sağlıkçılar ne de buradaki yüzlerce insan günlerdir anlatamadı hanımefendiye hatalarını...Yok asla anlamıyor....Ya hiç anlamiyor ya da tamamen yanlış anlıyor... cevap vermek bile gereksiz bu saatten sonra..

küçük kızım 7 yaşında yıllardır ateşi hep çıkar hiç aklıma gelmedi ambulans
ben mi çok safım acaba :)

bide ambulansı çocuk ateşli diye meşgul etmek aklıma gelmez.. Allah korusun daha ağır hastalar olabilir onlara yetişilsin diye

konu komşunuz çevrenizde bir yakınınız yok muydu gidebilmek için

bu arada küçük yerde yaşıyorsanız sağlık ocaklarının acili oluyor diye biliyorum belki yanlışımdır

Eşim haber verdim ama fakat işi gereği geç döndü haberime.
O esnada bende aradım o da geldiğinde ambulans evdeydi zaten
size burada verilen tepki hastane beğenmemeniz ve birde şikayet edeyim mi demeniz daha çok

küçük kızımda çoook gördük 40 41 ateş o durumda hastane beğenmemezlik yapmam mesela ben
ki bende çok panik bir insanımdır.. ama dediğim gibi 112 aramak aklıma gelmedi
gerçi biz merkezi yerdeyiz sizin uzakmış
hadi aradınız diyelim bari hastane beğenin ya da şikayet edeyim mi demeyin

istiyorsunuz da istiyorsunuz bu durumda

evet salgın var ama her hastane her kapalı alan aynı riskte unutmayın
çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim
Sağolun
Aslında olay hastane begeneyim değil.o pandemi hastanesi isteseydim de ki daha hastsne de belli değildi
Ben hangi hastane olduğunu bilmeden götürülmemeye ikna edildim durum bu
Merkezden çok Uzak yollar tehlikeli zaten ben bir kaç gün önce önce sağlık ocağı sonra hastaneye gitmiştim ateş düşürücü verdiler
Beni ambulans aradgim gece ne yaotysam düşmedi
Üstüne inleme ve uykulu mu baygın mi bikmiyrum artık sıçrama vardı bunları görünce
Ben mecbur aradim yoksa ben de ateş gördüm diş aşı vs kalkipta durduk yere niye arayım
Bulunduğum yer merkezi olsa ambulans ne zman geleceği belli olmayan bir zamanda ben niye arayım ki taksi varken

En mağdur sizsiniz, en ücrada siz yaşıyorsunuz, en kıymetli sizin çocuğunuz.
Burada size haksız olduğunuzu söyleyenlerle inatlaştığınız gibi çevrenizdekilere de inatlaşıyorsanız Allah sabır versin çevrenizdekilere. Gerçekten çöm yıpratıcı birisiniz.

Teşekür ederim

Aradaki sayfalari ve cevaplarinizi okumadim ama ambulansı taksi gibi kullanmak da ne bileyim bir garip geldi .112 acil durumlarda çağrılır 39 ateşten dolayı çok endiselendiyseniz cagirirdiniz bir taksi çok daha hızlı giderdiniz hastaneye.Gelen paramedikler nasıl bir müdahale edeceklerdi sanki.Ve bir de şikayet edeyim mi diye soruyorsunuz pes yani.

Geçen kizim hastalandı hastaneye gittik. Adamın biri arabasını park etmiş arkaya bakıp söyleniyor. Sonra ambulans geldi. İçinden çocuğu ve karısı indi. Nasıl şaşırdım, sinir oldum anlatamam. Adamın altında araba ambulansla çağırmış. Akşam gelmişler, çocuk sabah tekrar ateşi çıkınca tekrar gelmişler. Terbiyesiz bir de insanlara çemkiriyor. Arkadaş ateş bir kere ilaç verince düşmez, tekrar çıkar, düşer. Antibiyotik kullandığımız halde beş güne yakın ateşimiz oldu. Duş aldırırsın, ilaç verirsin. Doktorların sihirli değneği yok.

Çocuk zaten ateşli ise gündüz çaresine bakabilirsiniz. İnsanlar sizi neden götürmemeye çalışsın. Üstelik eşiniz gelme vaktine yakın. Ambulansi boşa meşgul edenler şikayet edilmeli aslında.

Ateşi vardıysa acile gitseydiniz. Ambulans sizin taksiniz mi? Bi de oldu olacak dönüşte eve de bıraksınlar arzu ederseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…