Şikayet edilmeli mi???

Ucuz bir şaka ama yakıştı
Hayır değil ayrıca bize gelen ekip çok yakinimzdan geldi biz telefonda herşeyi anlattık.
Onlarda zaten 10 dk da geleceğini söylediler ki geldiler.
Yoo şaka değil, herhalde derdiniz buydu. Ben de anneyim, anlayabilirim. En son iki üç hafta önce dirençli ateşe maruz kaldı oğlum. Hastanede yattık kaç gün. Ama benim o panik haliyle bile aklıma gelmez ambulans aramak, normali taksiye binip gitmektir. O kadar hayati durum varken ateş için ambulans hizmeti istemek garip geldi. Bir de mağdurmuş gibi şikayet mi edeyim diyorsunuz. Kafanız güzelmiş güle güle kullanın.

Ya hu tamam, ateş için ambulans çağırılmayacağını bilmiyordum. Bundan sonra tecrübelendim vs. yazdığınızı hiç görmedik.
Hala yaptığınız usulsüz işi savunuyorsunuz.
Azıcık duyarlı olun ya, ucunda can olan bir sağlık hizmetini gereksiz meşgul etmeyin diyoruz.
Sizse hem yaptığınızı savunuyorsunuz bir de üstüne çalışanları şikayet mi etsem diye geniş geniş soruyorsunuz.
Allah aşkına hiç öz eleştiri yapmaz mısınız siz ya?
İnsan hatasını azıcık da olsa görmez mi ya? Pes size.

Ok en cefakar anne sensin tüh önce seni dinleseydim

Ya anlamıyor musunuz hanımefendi ortada bir ihmal yok.YOOK. Çok acil bir durum olmadığı halde yinede gelip bakmak istemişler zaten ama gerek olmadığını söyleyip size bırakmışlar kararı,isterseniz götürelim demişler. Siz daha ne istiyorsunuz ben anlamadım ki? O ambulans sizin özel aracınız değil ki sizi alıp istediğiniz hastaneye götürüp bıraksın. Zaten ateş için ambulans aranması doğru değil. Hadi paniklediniz,annesiniz,doğrudur korkmuşsunuzdur eyvallah. Ama bizde diyoruz ki bari sonrasında o anlık panikle yanlış yaptığınızın farkına varın. Siz şimdi kalkmış acaba şikayet etsem mi derdine düşmüşsünüz. Allah aşkına neyi şikayet edeceksiniz çok merak ettim bir söyler misiniz?

Daha napsınlar isterseniz size bir ambulans atasınlar kapınızın önünde beklesin. Ne zaman isterseniz ha?

Ok en cefakar anne sensin tüh önce seni dinleseydim
Keşke dinleseydiniz de bu durumda olmasaydınız.
Konu komşu diyorum irtibatım yok diyorsunuz, irtibatınız yoksa Nil’e kapılarını çalıp yardım isteseniz diyorum cevap yazmıyorsunuz.
Taksi diyoruz çağırdığım yerden gelmedi uzun sürer diyorsunuz, ambulans da başka yerden geliyor.
Eşiniz ne diyor bu konuda diyorum cevap vermiyorsunuz.
Ambulans gelince eşiniz zaten evdeymiş, gitseydiniz beraber. Sizi hastaneye götüreceklermiş pandemi hastanesi diye başka hastane istemişsiniz.
Eşiniz nöbetçi iken arabayı size bıraksın yada size kullanabileceğiniz araba alsın o zaman daha ne diyelim.
Ne dersek diyelim bir amanız bir belkiniz var.
Hiç bir yorum fikire kulak vermiyorsunuz.
Siz aklınızdan geçeni söyleyin. Belki de parça parça yazdığınız için anlaşılamadınız yada yanlış anlaşıldınız.
Belki de buraya yorum yazanlar sizi anlamadı, bir daha atlamadan sakin şekilde anlatın.

Ya hu asıl siz bence gereksiz dediğim dedik yapıyorsunuz
Bebeğimin ateşi tehlikeli olsaydı o an ne olacaktı kendiniz diyorsunuz ucunda can olan hizmet

Akılsızlık çok büyük iddia degil mi.
Ne kadar da yersiz bir emin olma Durumu
Ben yine de belki diyip soruyorum sizlere
Ama siz belkiniz hiç yok hayatta sanırım büyük konuşmayın o yuzden
Atesli cocuk icin ambulans cagirmamak gerektiğini bilmek icin alim olmaya gerek yok ki. Benimde 4 yasinda kisim 1 haftadir hasta. 39.9 u gordum ates olcerde. Yinede ambilans cagirmadim.

Gereksiz yere ambulans cagirmis sonra hastaneyi begenmeyip baska hastaneye gitmissiniz neticede. Dibine kadar hatalisiniz ustune bir de gelen gorevliyi sikayet etmeyi dusunuyorsunuz. Bu en temiz haliyle aymazlik.

Bebeğimin ateşi tehlikeli olsaydı o an ne olacaktı kendiniz diyorsunuz ucunda can olan hizmet
Ambulans ile taksi aynı yolu gelmiyor mu peki? Ciddi soruyorum aradaki fark ne? Uçarak gelmiyor ya ambulans ikisi de uzaktan geliyor.

Hayır ambulans geldi hazırlandım çıkacağımız zaman eşim geldi hastane olayı çıkarken konuşuldu pandemi Hastanesi olarak düşünmedim
Eşim şikayet edilmesinim gereksiz olduğunu
Verecek tepkin varsa o an vermeliydin diyor
Ben evet parça parça y ama bıkmadan da ayni şeyi cevap yazdım eksik olan kısımları yine de.
Ambulans yakın yerden geldi her zaman hazır olan bir sağlık kuruluşundan
Ben zaten onun için aradım hemen gelir diye
Ben zaten illa şikayet demedim ki başlığım bile soru şeklinde acaba dedim
Belki yanlis anlamış olabilirim çünkü uyskuzluk panik bebegimin ağlaması
Bir de ben aramadan omce bebegim 39 u geçince uykuda ani bir kaç kez sıçrama gördüm
Nette belirtilere baktım
Bakar bakmaz tamamen şok içine girdim bebeğime her anne gibi çok düşkünüm bebeğim aglrken ben de çok agaldim
Yani bu ruh halinde aramış olmam art niyet değil diye düşünüyorum

Ya hu ateş için ambulans ça-ğı-rıl-maz. Burada onca kadın yazmış. Hala ısrar ediyorsunuz.
Hadi neyse görevliler gelmişler, yardımcı olmaya çalışmışlar. Bir de teşekkür edeceğinize şikayet etmeli miyim diyorsunuz. Kaçıncı seviye bu? Hem suçlu hem güçlü derler ya, o hesap sizinki de. Bir de üste çıkıp insanları cezalandırma peşindesiniz.

Ambulans ile taksi aynı yolu gelmiyor mu peki? Ciddi soruyorum aradaki fark ne? Uçarak gelmiyor ya ambulans ikisi de uzaktan geliyor.
İnanın 5 dk da geldi ambulans
Hayır aynı yolu gelmiyor işte Taksi çok uzak ambulans yakin
Ayrıca şunu tekrar belirtmek istiyorum
İkiside aynı yol bile olsa git gel hastane için
Hiç değilse ambulans müdahale etme seçeneği var

Bakın kendiniz söylüyorsunuz çıkacakken eşin geldi diye. Eşinizin gelmesine yakın bir saatte çağırmışsınız ambulansı.
Başlığık bile soru şeklinde diyorsunuz, insanlar sorunuza cevap veriyor, ambulans çağırmanın neden gerekli olmadığını anlatıyor, başka önerilerde bulunuyor. Siz hepsine bir bahane buluyorsunuz. Çözüme kapalısınız. Kendi kafanızdakinde diretiyorsunuz. 7 Aralık tarihinde mi oldu bu olay. O zamanda çocuğunuz rahatsızmış ve sizde rahatsızmışsınız. Hastaneye gitmişsiniz ve yine serum takmadılar diye bir yorumunuz da var.

Sizin gibilere devlet ceza verecek, gerekirse cimere yazacağız şikayet edeceğiz ambulans gibi bir hizmete taksi muamelesi yapmayı. Öyle akıllanacaksınız
Arayıp şikayet edilebiliniyor mu acaba bu sekilde insanlar? Gereksiz kullandığı çok açık. Cezası oluyor mu bunun?

Bakın şu yorumunuzda bile ateş tehlikeli olsaydı ne olacaktı diyorsunuz. Doğmamış çocuğa don biçmek denilir buna. Kendiniz iletişime ve çözümler bu derece kapatırsanız takıntılarınızdan dolayı ciddi sorunlar yaşarsınız.
Olabilecek her çözüm size sunuluyor, sayfalarca öneri veriliyor, ya öyle olsaydı ya böyle olsaydı, belki şöyle belki böyleden bir adım öteye gidemiyorsunuz. Herkes anlattığınız yaşadığınız onaya göre yorum yapıyor siz kafanızdaki olasılıkları dayatıyorsunuz. Onlar yok, onlar olmadı, olan üstüne yorum yapıyor herkes.

Evet ikimiz de çok ağır gecirdik.
Evet eşim çıkacağımız zaman geldi ama gelmeyedebilirdi işi geregi geç dönüyor ne zaman döneceğini kestiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…