- 12 Mayıs 2018
- 1.070
- 309
- Konu Sahibi kedimediyedi
Eminminsiniz size dert olmuş gibiSorun değil :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eminminsiniz size dert olmuş gibiSorun değil :)
Kaç derece ateşte ateş düşürücü veriyorsunuz?Aradığımda 39.5 ti.
Geldiklerinde 39 du
İlaca rağmen düşmedi iyice arttı ateş
Gün içerisinde 37 ile 38 arasındaydı 37.5 verdim 4 saat araylaKaç derece ateşte ateş düşürücü veriyorsunuz?
Hayır her ay kontrol için gidiyorum ama farklı doktorlaraVe takip eden doktorunuz var mı?
Amin, cümlemizi !Allah şaşırtmasın o zaman
Geçmiş olsun.ama sizinki düştü değil miKonuda 39 demişsiniz ona istinaden yorum yaptım.
Benim oğlum 5 aylıkken covid oldu. Ateşi 41’e çıktı. Duş soğuk bez calpol bol sıvı ile çözdük. Doktorumuz 5 gün sürerse öksürük olursa getir dedi. 2. Günün sonunda geçti doktora gitmedik.
B
Gün içerisinde 37 ile 38 arasındaydı 37.5 verdim 4 saat arayla
Geçmiş olsun.ama sizinki düştü değil mi
İşte bebeğimin geçmedi ayrıca
Aslında ilk ben hastaydım benim acile gidince bebeğimi ölçmelerini istedim
38 için ateşi yüksek dedi bana
Şimdi ben bunu duyduğum an 39 u da geçince ve düsmeyince korktum
Geldikleri yer beş dakika diyorsunuz nerden geliyorlar ki tam olarak?Şöyle söyleyeyim 20 sayfadır yazıyorum:)
Eşim nöbette olunca
Bulunduğumuz yer ücra bir yer
Gün içerisinde ateş düşer gibi oldu
Ama gece olunca 1 saat önce den ateş düşürücü içmesine rağmen uyku hali ve inleme sesi duyunca tedirgin oldum panik yaptım
İlk aklıma gelen oldu
37,5 ateş değildir. Çok yanlış yapıyorsunuz. Ateş düşürücüye bağışıklık kazanacak. Okul çağında daha çok hastalandığında ateş düşürücü etki etmeyecek düşürmeyeceksiniz ateşini.B
Gün içerisinde 37 ile 38 arasındaydı 37.5 verdim 4 saat arayla
Çocuğunuzu acile değil çocuk doktoruna götürün. Ateşle ilgili görüşün konuşun. Çok yanlış bilgilerle çok yanlış şeyler yapıyorsunuz. Bilgisizlikten gelen bir telaşla yanlışlar yapıyorsunuz. Çocuk doktoruna gidin.Geçmiş olsun.ama sizinki düştü değil mi
İşte bebeğimin geçmedi ayrıca
Aslında ilk ben hastaydım benim acile gidince bebeğimi ölçmelerini istedim
38 için ateşi yüksek dedi bana
Şimdi ben bunu duyduğum an 39 u da geçince ve düsmeyince korktum
Aynı şeyi ben yazdım, “Emredersin” dedi. Çocuğu takip eden belirli bir doktor olmalı. Kızım doğduğunda bize izlem kitapçığı verdiler. “İlk sene kontrolleri çok önemli” dediler. Aşıların bazılarının devletin karşıladığını bazılarının özel olduğunu söylediler. Ben hepsini yaptıracağımı söyledim. Çocuğunu çok düşünüyorsa ona yol gösteren insanları tersleyeceğine “Allah razı olsun” der.Çocuğunuzu acile değil çocuk doktoruna götürün. Ateşle ilgili görüşün konuşun. Çok yanlış bilgilerle çok yanlış şeyler yapıyorsunuz. Bilgisizlikten gelen bir telaşla yanlışlar yapıyorsunuz. Çocuk doktoruna gidin.
Kendi bebegi degil kardesi havale gecirmis, eski mesajlarinda varBu kadar belki diyeceğinize gelen kişiye 'ama geçen aylarda havale geçirdi, bebeğimin kronik rahatsızlığı var. Normal sağlıklı bir bebek degil' deseniz sorun çözülecek. Böyle bir durum varsa zaten risk almayıp götürmek isteyeceklerdir.
Dilinizi mi yuttunuz ki söylemediniz?
Yoo linç yiyen sizsiniz bana nesi dert olsun. Afiyet olsunEminminsiniz size dert olmuş gibi
Kardeşi derken çocuğun teyzesi mi yani?Kendi bebegi degil kardesi havale gecirmis, eski mesajlarinda var
Dayisi sanirim, dur bulcamKardeşi derken çocuğun teyzesi mi yani?
Bu cocugu etkiler mi ki?
Madem bu yüzden ekstra korktu, gelen görevliye 'aile geçmişimizde havale var' deseymis. Yani görevli müneccim b.ku mu yedi,ne bilsin sülale hikayesini?