5 ayda uzama hızı iyimi sence arkadaşım. Sığır iliginden Memnun kaldım ama bir gurlesme hissediyorum. Fakat bu aralar uçlarda aşırı kuruma oluyor bir kesim istiyor sanki de kestirmeyecegim kuru kuru uzasın banane aslan günün de biraz alacağım yarım cm falan boyalı yerler çok kuru canımı sıkıyor. Bir de kafamın üstünde alnımızın acı hissediyorum sac diplerindeEki Görüntüle 1825881 öncesiEki Görüntüle 1825882 sonrası 6-7 CM uzamış ense kısmın canım bakım işe yaramış aradan 5 ay geçmiş gayet güzel uzamış
Çok beğendim arkadaşım bakımlı sağlıklı ve uzuyor maşallahEki Görüntüle 1825881 öncesiEki Görüntüle 1825882 sonrası 6-7 CM uzamış ense kısmın canım bakım işe yaramış aradan 5 ay geçmiş gayet güzel uzamış
Uzama guzel canim masallah sagliklida ee daha ne olsun bakimlara devam5 ayda uzama hızı iyimi sence arkadaşım. Sığır iliginden Memnun kaldım ama bir gurlesme hissediyorum. Fakat bu aralar uçlarda aşırı kuruma oluyor bir kesim istiyor sanki de kestirmeyecegim kuru kuru uzasın banane aslan günün de biraz alacağım yarım cm falan boyalı yerler çok kuru canımı sıkıyor. Bir de kafamın üstünde alnımızın acı hissediyorum sac diplerinde
Teşekkür ederim canım inşallah uzama hızını attırırım diyorum ama bu kadar uzuyor sanırım daha da hızlanmiyor entele losyonu hiç kullandın mi acabaUzama guzel canim masallah sagliklida ee daha ne olsun bakimlara devam
Kuzum 3 ay onceydı sanırım aldım ama kullanmak nasıp olmadı ıste dedım once dax ve hande polatı bıtıreyım onlar bıttı daxı yenıden aldım bır ay dax + karısım yaglarla bır ayda enteleyle devam edeyım dıyorumTeşekkür ederim canım inşallah uzama hızını attırırım diyorum ama bu kadar uzuyor sanırım daha da hızlanmiyor entele losyonu hiç kullandın mi acaba
Anladım canım bende merak ettim. Saçlarıma şöyle 1 2 ayda atak kazandırır mi acaba diye düşündüm ama kullananlar var mı yorumlar ne bilmiyorum. Dax ı ben ilik kurumun içine karıştırıp kullanıyorum haftada bir ama şöyle başka bişey olması gerekiyor zaten saçım alıştı bunlara gibi geliyor değişiklik yapmam gerek ama ne havalar da ısınmaya başlamışken dax ı kullanmayı mi artırsam acabaKuzum 3 ay onceydı sanırım aldım ama kullanmak nasıp olmadı ıste dedım once dax ve hande polatı bıtıreyım onlar bıttı daxı yenıden aldım bır ay dax + karısım yaglarla bır ayda enteleyle devam edeyım dıyorum
Canim sigir iligini,normal yaglarla yaosan daxida haftada bir gün yapsan olmazmi hem bakimi desteklemis olursun boyleceAnladım canım bende merak ettim. Saçlarıma şöyle 1 2 ayda atak kazandırır mi acaba diye düşündüm ama kullananlar var mı yorumlar ne bilmiyorum. Dax ı ben ilik kurumun içine karıştırıp kullanıyorum haftada bir ama şöyle başka bişey olması gerekiyor zaten saçım alıştı bunlara gibi geliyor değişiklik yapmam gerek ama ne havalar da ısınmaya başlamışken dax ı kullanmayı mi artırsam acaba
Bugün dediğin gibi yaptım canım dax ı uyguladım. Arkasına da duştan sonra soğan suyu döktüm. Bu arada sampuani min içine biraz badem yağı zeytin yağı cam yağı kayısı yağı ve meşhur 3 ampul den kırdım ve onunla duruladim.Ama dediğin dogru hep ayni bakimi yaptığımızda ilk zamanlardaki etkisi olmuyor artik degisiklik yapmak gerek
Ohhh sifa olsun canimBugün dediğin gibi yaptım canım dax ı uyguladım. Arkasına da duştan sonra soğan suyu döktüm. Bu arada sampuani min içine biraz badem yağı zeytin yağı cam yağı kayısı yağı ve meşhur 3 ampul den kırdım ve onunla duruladim.
Teşekkürler canım sana da şifalar olsun inşallahBen bu hafta basliyorum bakima t
Ohhh sifa olsun canim