Saç Uzatma Yöntemleri şiirin sac uzatma günlüğü olsun bari

kuruluğa en ii hindistan cevizi yağı gelio

Denedim canım artık kesince rahatlar sanırım. Ya uçlarım hafif sarardı acaba biraz cila attirsam uçlara ombre görüntüsünün daha canlı halini elde e dermiyim yoksa iyice kurur mu

Dax günüm du bugün gündüz 4 5 saat durdu yıkadım. Yazayım da kalsın burda

kozmik bakıma göre saçlarımın uçlarını kestim ve hayatımdaki en kısa saçlara sahip oldum barcelinonun içine ampullerden atıp karıştırdım bir de şampuanlarıma attım ampullerı kızlar bi de dax kullanıyorum soğan kürü de sinemaki asla kullanmam çok döktü saçlarımı baya seyrekleştirdi( acil uzatmam lazım ne kadar süreyle ne zaman kullanayım ?

Denedim canım artık kesince rahatlar sanırım. Ya uçlarım hafif sarardı acaba biraz cila attirsam uçlara ombre görüntüsünün daha canlı halini elde e dermiyim yoksa iyice kurur mu
en fazla 2-3 hafta sonra dahada kuru hale geliyor, ufak ufak al uçlarından becerebilirsen, kuaföre gitsen şimdi katletcek şimdi

Haftada 2den fazla hiç bakım yapmadım ben, onuda 8 hafta yapıp 2 hafta ara vermek lazım dinlenme süresi saç ve derisi için, fazla yüklenmekte saçı zorlayıp döküyor. Elindeki yağlarla kendine göre bir program yapıp öyle kullan en iyisini kendin ayarlarsın saçının yapısına göre

Canım ben anlamadım seni kozmik bakıma göre sac uçlarından aldın ve çok mu kısa oldu ? Yani çok mu aldın sade yarım cm alsan yeterliydi hatta mm bile alsan yeterli oluyor.

en fazla 2-3 hafta sonra dahada kuru hale geliyor, ufak ufak al uçlarından becerebilirsen, kuaföre gitsen şimdi katletcek şimdi
Evet canım daha da kuru olabilir. Bugün kuaföre bir uğradım hem bu renk işini sordum hem de kesim için danıştim. Sadece 2 cm kadar alsak düzelir dedi ama sac eşit olmadığı için illede düz kesim istiyorsanız kısaltma yapmam gerek dedi. Ben de bunu biliyordum zaten istediğiniz kesim olur ama siz kısa olamasın diyorsanız bir kaç ay sonra keselim dedi anlaştık. Renk işini de cilayla gecsem de açılmaz bu saç hem zaten saçınız da şu an ombre gibi duruyor dedi komik adam akmış boyalarıma. Açıcı kullanmam gerek dedi hepsi için eylülde görüşeceğiz. Sabret şiir sabret

Canım ben anlamadım seni kozmik bakıma göre sac uçlarından aldın ve çok mu kısa oldu ? Yani çok mu aldın sade yarım cm alsan yeterliydi hatta mm bile alsan yeterli oluyor.
doğru da benim uçlarım baya yanmıştı temizlensin diye alayım dedim çok aldım ama kırık mırık çok az kaldı bazı yerlerde eskisinden gayet sağlıklı, çene hizama geliyor acil uzatmam lazım yardımlarınızı bekliyorum

Çene hizasına kadar kendin mi kestin? İyi cesaret arkadaşım ben mm alırken bile korkuyorum.ne kadar uzundu saçın?

omuzlarıma değiyodu ama aşırı yıpranmıştı benim saçlarım çok sağlıklı ve gürdü saçımın yapısı kaliteli aslında nasıl yıprattım hemen anlatayım öncedende yıpranmış olan saçlarımı koyuya boyadım normal rengim küllü kumeal aslında boyamama hiç gerek yoktu neyse koyu renk değişik geldi öncedende sarı kullanmıştım kuaföre gittm rengi açtırmak için istediğim ton olmadı bikaç kere daha boyaya boyaya sarı yaptım iyice yıprandı sonra koyu renk yaptım sevgilim çok dikkat çektiğini söylüyor aşırı kıskanç bu yüzden koyu oldu tekrar ben ikna ettim onu 3 4 ay sonra sarı yaptırdım tekrar oryalle ve saçlarım mahvoldu... sevgilimde o kadar açık renk görünce kızdı ve ben bikaç kez daha koyuya boyattım Allahtan saçlarım elimde kalmadı hatta bikaç kere aynı gün içinde 3 kez boyadığım olmuştur... güpgür saçlarım vardı şimdi sıçan gibi kaldılar, ne keratin bakımlar ne saç botoksları yaptırmama rağmen.. şimdi silah dayasalar bana boyatmamm asla ve şimdi saçlarımı uzatmaya çalışıyorum lütfen yardımcı olun

Genelde spor yaparken motivasyon amaçlı sevdiğim bir söz var sıkça tekrar ederim, Bir günde bozulmadı ki bir günde düzelsin, o yüzden sadece bakımlarını yap ve sabret, stresten uzak dur, en geç 1-2 aya belirgin bir fark gözlemlersin

çok teşekkür ederim inşallah uzarlar

Oy canım aynı benim geçtiğimiz yıl yaptığım şeyleri yapmışsın ben de aynı yaptım. Hani normalde gür kalın telli değildir ama gözle görülür bir hoşluk vardı saçlarımda ki o zamanlar saçlarımı çatır çatır tarar öyle şampuanlayip çıkmaktan başka bişey yapmazdım inan bana . Ne olduysa o açtırıp koyultma ve sonra tekrar açtırma turlarında oldu senin gibi . İşte o zaman dan bu zamana enseye sıfır kestirip uzatma çalışmaları başlattım. Daha bu yıl sac maskesi nedir öğrendim yaşım 33 daha bu yıl banyo sonrası sac açma spreyleri kullandım. Daha bu yıl her hafta bazen hergün deliler gibi bakımlar yaptım. Keşke daha önce bilseymisim kıymetini saçlarımın. Ama saçlarım hiç şöyle belimde olmadı en fazla göğüs ten biraz aşağıda oldu. Gerçi o kadar ilgisizliğe rağmen de iyi uzamış lar. Bir de testosteron problemi çıktı geldi başıma az olan saçlar avuç avuç elimde kaldı . Allahtan şu ilik kürü biraz toparladı

12 . İlik kürümü yaptım. Bir kaç saat kadar sonra yıkayacagım. Ayın 15 inde tam bir yıl oluyor sac uzatmaya başlayalı ama önümde daha çok uzun bir yol var.

Abla ya sorma bende aynı şekilde şampuandan başka hiçbir şey bilmezdim bende geçen sene yapmaya başlamıştım akıllanmadım anca böyle saçları kaybedince akıllandım krem falan ne bilmezdim düşün, yaşımda 19 bu yaptıklarıma az az başlamıştım 17 yaşında extrait dora saç açıcı ile doğaldı o gerçi geçen sene bu açılarla falan gitti saçlarım, birbirimize destek olalım ablalarım inşallah uzar hepimizin saçları eskisinden dahada güzel olur bu arada bende deliler gibi bakımlar yapıyorum artık uzatmaya engel mi olur daha mı faydalı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…