Öncelikle teşekkür ederim hosbuldum. Evet henüz az gibi görünüyor inşallah erken müdahale ve ilaçla halledebilirim. Sarımsaklı zeytinyağı kullanıyorum karisimlarinin arasında ve sinameki ısırgan karanfil aynı anda kaynatıp ıliyinca döküyorum son 2 haftadır. Sampuani hep elime alırım ve kafamı eğerek yıkarım.bioksin kullanıyorum diğer yerlerde de etkisi olursa diye . Ama öneriniz için teşekkür ederim.hoşgeldin aramıza3 aralıkla 11 ocak arası 3 4 cm arası var böyle devam ederse çabuk toparlar saçinızın tepeside inşallah kısa sürede sıklaşır şu anda da öyle çok bi açıklık yok hafiften açılmış toparlaması çok zaman almaz ama genelinde ince değil sıklığı normal
şampuanı direk kafanın tepesine sıkma elinde incelt öyle yay belki birazda olsa işe yarar
Sığır iligini çok okudum bu sitede merak da ediyorum fakat ilik bulamamıştı eşim hazır çıkarılmış bende çok önemsemedim sanırım. Biraz itici geliyor diye . Fakat bu gidişle sanırım ona da geçeceğim sagolunSığır İliği kürünü bir araştırın derim
Canım ben burda sana şunu söylemek isterim. Sinameki ye devam etmiyordum. O süreçte yağ karisimlarini uyguluyordum. Yani evde ne varsa bildiğin forumda bahsi geçen yağlar ve dax sinameki ye yeniden başlamak tarihim 2. Fotodan sonra . Soğan kürünü de denemedim. Ama belki şu sinameki bitsin onuda bir deneyim. Bu arada zeytin yağını duştan sonra sürünce sanki ağırlaşıyor benim saçım ince telli ve azalma oluncaArkadaşlar merhaba . Ben çoktandır bu siteyi takip ediyorum ama bugün üye olmak nasip oldu . En yeni sac uzatma formu bu olduğu için ve arkadaşın saçları dikkatimi çektiği için buraya yazmak istedim . Siirincim canım benim saçların 1 ayda çok güzel uzamış bence bunu 6 ay ile çarparsan saçların çok iyi uzuyor . Sıklığı na birşey diyemeyeceğim ama ben kuru soğanı 1 ay uyguladım ve gerçekten etkisini gördüm dip boyamdan saçımın ne kadar uzadığını anladim kuru soğana biraz ara verdim . Bugün de sinemaki otu ve bimeks ampulü denemeye başladım 1 ay da bunu kullanacağım ve hangisi daha hızlı olursa onunla devam edeceğim . Kuru soğanı bi dene derim
Aman aman sen açmaya devam et canım inşallah bişey olmaz sac sağlığına ama ben şu saçı bir toparlayım açma boyama falan yok yasak banaAyrıca ben saclarimi 3 kez siyahtan açtım . Bu isin artik piri oldum diyebilirim sac açma boyama ile ilgili sorularınızı sorabilirsiniz yardımcı olurum . Sana bir de su tavsiye de bulunacağım hakiki zeytin yagi ile banyodan sonra nemli saçlarının yanlızca uçlarına sür ve kurut . Hem saçların duzlestitmeden düz durur hem se uçları sağlığına karışır
Canım ben anlamadım sen şuan sinemaki yi uyguluyor musun . Bi fark var miCanım ben burda sana şunu söylemek isterim. Sinameki ye devam etmiyordum. O süreçte yağ karisimlarini uyguluyordum. Yani evde ne varsa bildiğin forumda bahsi geçen yağlar ve dax sinameki ye yeniden başlamak tarihim 2. Fotodan sonra . Soğan kürünü de denemedim. Ama belki şu sinameki bitsin onuda bir deneyim. Bu arada zeytin yağını duştan sonra sürünce sanki ağırlaşıyor benim saçım ince telli ve azalma olunca
Sinameki yi eylülde başlayıp Ekim sonunda 8 olunca bıraktım. Sonra yağ bakımları yapmaya devam ettim. Saçıma Aralık başı gibi dax aldım extra uzaması o dönem oldu. Ocağın 15 ı gibi yeniden sinameki yapmaya başladım. Şu an 5 kez yaptım 6 yi bu hafta yapamadım. İnşallah yaparım. Farkı çok olmadı gibi geldi bana bu sefer önceki dönem yaptığımda daha iyi sonuç almıştım. Gerçi önümüzdeki ay yine foto atarım ama bana çok uzamadi gibi geldi. Fakat şöyle bişey de olabilir benim sinameki ye başladığım dönem de saç dökülmesi sorunlarım artmıştı yani hormonlar da düzensizlik olmuştu. O yüzdende yeterli verimi alamamış olabilirim.Canım ben anlamadım sen şuan sinemaki yi uyguluyor musun . Bi fark var mi