Saç Uzatma Yöntemleri şiirin sac uzatma günlüğü olsun bari

Bugün tahin sürdüm saçlara bakalım arada deneyeceğim bunu da arada değişiklik yaparak bu aralar siklastiracagim bakimlari

Sağol canım. Aman sağlık başka bir şey gerçekten. Çok şükür daha iyiyim şimdi.

Bugün 8. İlik kürünü yaptım. Ama arayı hastalık dolayısıyla vermiştim. Mecburiyetten olan bir ara oldu ama 6. Kürden sonra vermiş olduğumdan ara vermeden devam edeceğim yeniden. Yani 6. Kür 2 hafta mola ve moladan sonraki 2. Kürüm

Bu hafta bir de 1 gün saçlarda badem yağı yapmıştım. Onu yazmayı unuttuğum için yazıyorum.

Saçınızın kesimini bende beyendim saçınız,6-7 cm uzama var gibi geldi bana ense kısmı baya uzamış,bide tavsiyem saçınıza kat vermeyin ve saçınızdaki sarı boyaların uzadıktan sonra kestirin orijinal renginiz çok güzel parlak ,düz kesim her zaman avantajlıdır.hem hızlı uzar hemde kırıklarını kendiniz bile alabilirsiniz,hemde fön maşa çok kolay yapılır ve yıpranmalar sadece uçlarda kalır.nacizane fikrim tabiki karar sizin,ama saçınız gerçekten,fönsüz hali bile bakımlı duruyo

Canım evet katlar çok kısayken verilmişti. Yanıklar gitsin diye geçen yıl haziran ortalarında enseye sıfır kestirmistim. Maalesef eski telefonumun bataryası patladığı için kullanıp da açamıyorum fotolarımı ama ciddi erkek saçıydi yani. Katlar mecburiyetten verildi anlayacağın evet senin de dediğin gibi zaten DÜMDÜZ bir saç istiyorum ama şu aşamada kestirince ciddi bir kısalma olacağı için bir 3 4 ay daha geçsin arada ben alıyorum uçlarda yarım ya da 1 cm kadar. Birde saçlarım fotoğraflarda fönlü iki hali de ilki kuaför fonu diğeri benim çektiğim fön. Aslında saçlarım dalgalı ama boyu anlaşılmaz diye fönlü olanları attım.

Bu arada prenses arkadaşım çok moral oldu bana teşekkür ederim. Hevesim kırılıyor bazen böyle söyler duymak motivasyon ediyor sahiden.

Canım gayet sağlıklı görülüyor saçların. İradeli şekilde devam et bakımlara bir bakmışsın hoppp saçlar belde. Nasıl uzadığını bile anlamıcaksın inanıyorum ben

Canım
Canım gayet sağlıklı görülüyor saçların. İradeli şekilde devam et bakımlara bir bakmışsın hoppp saçlar belde. Nasıl uzadığını bile anlamıcaksın inanıyorum ben

Canım

İnşallah canım artık elimden geleni yapıyorum
Çok teşekkür ederim. 1 yıldır sürüyor tabi bu süreç bazen sıkılıyorum ama hiç vazgeçmedim. Hepimiz şöyle belleğe uzatıp bir savurup foto koyalım en son buraya 1 yıl sonra

:)) bir yıl çok yaza savurucaz saçları :)

Yaza diyorsun kız yaza 2 3 ay var biraz zor bel ama sırt ortası olur evet olsun onu da savunuruz.
Dur bakalım arkadaşım gün doğmadan neler doğar. :) aklımda kükürtlü sabub kullanmak var bide düzenli termale gitmek kükürtlü su için. Eskilerin bi bildiği vardır diye düşünüorum :)

Dur bakalım arkadaşım gün doğmadan neler doğar. :) aklımda kükürtlü sabub kullanmak var bide düzenli termale gitmek kükürtlü su için. Eskilerin bi bildiği vardır diye düşünüorum :)
Kükürtlü sabun uzatiyormuymus saçı bir de termal derken

Kükürtlü sabun uzatiyormuymus saçı bir de termal derken
Evet canım saçı uzatan asıl kükürtmüş. Epey araştırdım termal suşarıda kükürtlü. Eskiden çok giderdik saçlarımız gür uzundu. Hatta yaşlı teyzeleri hatırla beline kadar uzun saçları olurdu örgülü örgülü. Ama saçım sabunla yukanınca nasıl açılır ondan korkuyorum çünkü krem kullanmayı keainlikle bıraktım

Kükürtlü su evet olabilir şimdi bu sinameki soğan da da aynı mantık var esasen olabilir evet biz de gidiyoruz ayda bir kaplıcaya belki faydası olmuştur bilmiyorum hiç. Ama sabun şu ara hiç düşünmeyecegim çünkü sac uçlarım epey inceldi sanki yeni bir şey yapmak istemiyorum. Sen bir dene bakalim

Saçlarıma kırmızı biber zeytinyağı karışımını işittim içine biraz dax cam terebentin kayısı yağı karıştırdım ve onu sürdüm bakalım biner acı degilmiydi ne hiç sac dibim yanmıyor.

Kırmızı biberi bende duydum ve geçen okuduktam sonra ne hatırladım biliyor mısun? Ben acı biber turşusu yemeye bayılırım hatta hergün yerim. Birkaç aydır ihmal etmiştim aaa dedim yediğim zamanlarda saçım daha mı hızlı uzuyordu ne dedim. Valla mantıklı geldi dün yine aldım turşumu yemeyr başladım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…