Saç Uzatma Yöntemleri şiirin sac uzatma günlüğü olsun bari

Yemenin saca faydası var mı diyorsun anacığım sende de gün yüzü görmemiş bilgiler var ne çok dikkatlisin maşallah bu gidişle sac uzatma aşkına yemediğimiz halt kalmayacak zaten

Yemenin saca faydası var mı diyorsun anacığım sende de gün yüzü görmemiş bilgiler var ne çok dikkatlisin maşallah bu gidişle sac uzatma aşkına yemediğimiz halt kalmayacak zaten
Valla arkadaşım hafızamı biraz zorlayınca çıkıyor ortaya. Ne yapıyordumda saçlarım uzuyordu ve çok güzeldi diye düşününce envai çeşit şey geliyor aklıma :)))

Valla benim saçlarım herzaman belli seviyede kalmıştır. Daha doğrusu ben maksimum bir yıl kestirmeden durmusumdur o yüzden benim hiç belimde saçım olmadı maalesef ilk kez bu kadar kararlıyım hep sirtimin ortasına gelince aman uzamiyor diyip kestim 5 10 cm e o saç uzar mi? Encok oğluma hamileyken kaldı baya çünkü kuaförün batıl inancı vardı benim değil ama kuaförün kadın inatla kesmedi öyle bir buçuk yıl uzadı zavalli

Canım saçını biraz uzayınca hemen kesme,beline kadar uzayınca uçlarını düzleştir.kısayken kestirirsen başladığın yere geri dönersin,saçın ne kadar fön olsada canlı ve parlak olması zaten düzeldiğini gösteriyor canım,saçında yanık falan yok,benim gördüğüm eyer olsaydı fönlü halinde bile lastik gibi görünürdü mat cansız olurdu,saçın gayet güzel bakımlara devam et,düzelme olmuş çok net belli saçına aheng gelmiş,

Bende kesinlikle bu 3 ay kuaföre gitmeme kararı aldım. Çok kırık olırsa kaş makası ile temizlicem kuaföre makas attırmak yok

Tamam canım anladım o zaman dediğin gibi minik minik kendim bir arada alayım ve kendi uzasın. Kuaföre de bir kas aldırmaya gideyim. Ama prenses canım acayip moral oldun bana çok çok teşekkürler.

Sen kararlısın Banufatih canım temmuzda bakacağım bele gelirse saçın yediğin içtiğin sürdüğün ne varsa isterim ona göre.Ben dokuz ayda 17 cm uzattım ortalama benim sac uzama hızım bu sanırım maksimum duraklamalarda oluyor. Ay benim biotin im de var içmeye üşeniyorum. Düzenli olmuyor bir turlu

Ayy çok hoşsun arkadaşım :) fena kararlıyım. Aslında her sabah haşlanmış yumurta yeöek ve mayalı süt içmekde işe yarıyor ama o kadarını bu defaki bakımda yapmıyırum. :) belime inmaz ama hatırı sayılır bi boyu olur umarım

Bu arada 4 saat durdu saçımda biberli yağlarım. Ama ben içindeki biberleri süzmemistim. Onları temizlemem zor oldu biraz ama başardığımi sanıyorum. Sac maskemi de 10 dakika tuttum yumuşacık oldu. Kurutma makinesi de tutmadım ama boynum fena ağrıyor. Kurut sam bir turlu Kurutma sam bin turlu

A

Ohh şifa olsun. Bende yıkadım şiödi foto için bi tarıyım şöle :)

Tamam canım anladım o zaman dediğin gibi minik minik kendim bir arada alayım ve kendi uzasın. Kuaföre de bir kas aldırmaya gideyim. Ama prenses canım acayip moral oldun bana çok çok teşekkürler.
Bişey değil canım

Bende kesinlikle bu 3 ay kuaföre gitmeme kararı aldım. Çok kırık olırsa kaş makası ile temizlicem kuaföre makas attırmak yok
Arkadaşlar kırıklarını alınca ayda 1,5 cm uzuyor saç 1,5cm kesmeyin,karınca bacağı kadar küçük çatallaşan yerleri sadece alın her ay 1,5 cm alırsanız uzayan yerleri kesmiş olursunuz buna dikkat edin

Doğru canım ben zaten öyle yapıyorum milim milim alıyorum. Çok şükür bakımlardan dolayı 10 ay oldu kesim yapılmadığı halde bayağı iyi uçlar bir boya kuruluğu ve sertliği var 3 - 5 ay idare eder.

Sigir iligi 9 . Kür şu an kafamda sabaha kadar sarılıp yatacagiz. Şöyle 3 er 5 er cm uzayan saçlara dileğiyle iyi geceler.

Bakın bakalım yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Uzama hızım ancak bu kadar sığır iliği kuru yaptım bu sürede hafta da 1 arada da badem yağı falan beklettim fakat o düzenli değildi. İlik kurum 9 kez yaptım 2 haftalık da arama var

öncesi sonrası 6-7 CM uzamış ense kısmın canım bakım işe yaramış aradan 5 ay geçmiş gayet güzel uzamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…