Haha cok iyi olmus aile boyu bakim :)))2. Sığır iliği kurumu uyguladım bugün. Karışımının içine sığır iliği badem yağı ,argan yağı,cam terebentin, bemiks evin ve bep anten kayısı yağı, Hindistan cevizi yağı ve biraz da dax koydum. 2 buçuk saattir kafamda hatta ailecek kafamızda 5 yaşında ki kızım eşim ben bolustuk saçlar kısa olunca da bol bol yetti. Bakalım sonuçları gorecegiz
Sorma canım eşime bir yıldır yalvardım gidip bulamadı bir sığır iligini en son ben buldum hazırladım yapmaya başlayınca ben de yapacam demeye başladı erkek milleti nerde beleş oraya yerleş mantığıyla doguyorlar. Dünde geldi banyoya bana da yap dedi kalanını döktüm onu kafaya sardı saçmaladı yattı onla sabaha kadar eyyy sac sen nelere kadirsin.Haha cok iyi olmus aile boyu bakim :)))
Sorma canım eşime bir yıldır yalvardım gidip bulamadı bir sığır iligini en son ben buldum hazırladım yapmaya başlayınca ben de yapacam demeye başladı erkek milleti nerde beleş oraya yerleş mantığıyla doguyorlar. Dünde geldi banyoya bana da yap dedi kalanını döktüm onu kafaya sardı saçmaladı yattı onla sabaha kadar eyyy sac sen nelere kadirsin.
Ayyyy tobe benim esim yapmaz ellerine krem surene kadar 40 takla atıyorum onuda 3_4 tane poşet eldiven takarak.kafaya birsey sursem heralde bir gun banyodan cikmaz
Aşırı otesi titiz
Yani bazen.iyi.oldugunu soyleyebilirim en ufacik tozda hemen siliyor hicbir sekilde daginik degil her seyi yerli yerinde jilet gibi planli programliS
E e sana da iyi birşey demiyor o zaman erkegin titizini düşünemiyorum hiç öylesine yaşamadım da
Yani bazen.iyi.oldugunu soyleyebilirim en ufacik tozda hemen siliyor hicbir sekilde daginik degil her seyi yerli yerinde jilet gibi planli programli
Yaptigim yag bakimlarina ses etmiyor ama.o kafayla yataga giremem hani diyorlarya sabaha kadar bbekletiyorum diye ben oyle,birşey yapsam o yatak cope gider
Avakado hariç dediğiniz karışımı da uygulamisligim var ama teşekkürler .Avakadoyu bilmiyordum,bilseydim evde de vardı bir ara kimse yememişti katardim içine hemen .avokado bıldırcın yumurtası yumurta sarısı hindistan cevizi yağı zeytinyağı ve başka eliizde hangi yağ varsa mikserden geçirin saçınıza sürün kalsın birkaç saat çok iyi geliyor
hemen sorayım o zamanAyrıca ben saclarimi 3 kez siyahtan açtım . Bu isin artik piri oldum diyebilirim sac açma boyama ile ilgili sorularınızı sorabilirsiniz yardımcı olurum . Sana bir de su tavsiye de bulunacağım hakiki zeytin yagi ile banyodan sonra nemli saçlarının yanlızca uçlarına sür ve kurut . Hem saçların duzlestitmeden düz durur hem se uçları sağlığına karışır