Saç Uzatma Yöntemleri şiirin sac uzatma günlüğü olsun bari

Sac uzatma da yeni bir kur uygulamaya başladım. Bugün sığır iliği kuru Sinameki yi bırakmış oldum toplam 5 kere yaptım fakat bu 3 . Sinameki turumuz olmuştu 1 yıl içinde artık belkide alısmıştır da ondan etkisi azalmıştır. Belki de hormonlar dan ama ben sığır iligini uzun zamandır düşünüp yapmaya bulmaya üşendiğimden ertelenmiştir ve kokudan korktuğumdan. Ama şu an kafamda ve korktuğum gibi koku olmadı daha 2 saat oldu süreli biraz daha dursun yıkayacagım ve kokusu nasıl ona da bakar yazarım. İnşallah sıklaşır ve uzar da sizlere de umut olur.

Sigir iligi kuru yaptığımı yazmıştım dün akşam yıkadım yaklaşık 4 saat falan durdu saçımda yıkamak hiç zor olmadı aynı diğer yağlı bakımlardaki gibi yıkandı ben 2 tam şampuan yine de koku kalmasın diye çok çok az da 3. Sampuani yaptım hani yapmasam da olurdu. Saçlarım yumuşacık oldu akşam ve parladı biraz canlandıgini hissettim. Sevdim kuru koku falan da yok aklınızda olsun en azından bana kokmadi

2. Sığır iliği kurumu uyguladım bugün. Karışımının içine sığır iliği badem yağı ,argan yağı,cam terebentin, bemiks evin ve bep anten kayısı yağı, Hindistan cevizi yağı ve biraz da dax koydum. 2 buçuk saattir kafamda hatta ailecek kafamızda 5 yaşında ki kızım eşim ben bolustuk saçlar kısa olunca da bol bol yetti. Bakalım sonuçları gorecegiz

Bugün biraz saçlarımı ıslatıp sac boy ve diplere sadece Hindistan cevizi yağı sürdüm. Havalardan mıdır nedir çok kuru saçlarım. Birde bir haftadır sampuani ma bemiks bep anten evin kattım bir ara unutmazsam badem yağı ve bal da katmayı düşünüyorum. Belki bir yumuşama olur.

3. Sığır iliği kürümü yaptım şuan sabaha kadar duracak.

Haha cok iyi olmus aile boyu bakim :)))

Haha cok iyi olmus aile boyu bakim :)))
Sorma canım eşime bir yıldır yalvardım gidip bulamadı bir sığır iligini en son ben buldum hazırladım yapmaya başlayınca ben de yapacam demeye başladı erkek milleti nerde beleş oraya yerleş mantığıyla doguyorlar. Dünde geldi banyoya bana da yap dedi kalanını döktüm onu kafaya sardı saçmaladı yattı onla sabaha kadar eyyy sac sen nelere kadirsin.

Ayyyy tobe benim esim yapmaz ellerine krem surene kadar 40 takla atıyorum onuda 3_4 tane poşet eldiven takarak.kafaya birsey sursem heralde bir gun banyodan cikmaz
Aşırı otesi titiz

S
Ayyyy tobe benim esim yapmaz ellerine krem surene kadar 40 takla atıyorum onuda 3_4 tane poşet eldiven takarak.kafaya birsey sursem heralde bir gun banyodan cikmaz
Aşırı otesi titiz

E e sana da iyi birşey demiyor o zaman erkegin titizini düşünemiyorum hiç öylesine yaşamadım da

S

E e sana da iyi birşey demiyor o zaman erkegin titizini düşünemiyorum hiç öylesine yaşamadım da
Yani bazen.iyi.oldugunu soyleyebilirim en ufacik tozda hemen siliyor hicbir sekilde daginik degil her seyi yerli yerinde jilet gibi planli programli
Yaptigim yag bakimlarina ses etmiyor ama.o kafayla yataga giremem hani diyorlarya sabaha kadar bbekletiyorum diye ben oyle,birşey yapsam o yatak cope gider

avokado bıldırcın yumurtası yumurta sarısı hindistan cevizi yağı zeytinyağı ve başka eliizde hangi yağ varsa mikserden geçirin saçınıza sürün kalsın birkaç saat çok iyi geliyor

Oo ciddi titiz o zaman e e iyiymiş valla bir taraftan benim 3 cocuğum var biri 2 biri 5 biride 40 yaşında senin esin bizim evde ölür heralde aman olsun be pozitif yani daha iyi keşke bizim durumda öyle olsa da bakımla yatamasam hangi odaya girseler ayri dağınıklık topla topla ben dağıldım. Sağlık olsun ne yapalım olduğu gibi kabul etmek gerek bazen insanların değişmeyen yönlerini ben eşimin kellerinin fotosunu bile çekiyorum bakalım değişim olacak mı onda da diye ayrı bir komiğiz ailece

avokado bıldırcın yumurtası yumurta sarısı hindistan cevizi yağı zeytinyağı ve başka eliizde hangi yağ varsa mikserden geçirin saçınıza sürün kalsın birkaç saat çok iyi geliyor
Avakado hariç dediğiniz karışımı da uygulamisligim var ama teşekkürler .Avakadoyu bilmiyordum,bilseydim evde de vardı bir ara kimse yememişti katardim içine hemen .

Hafta sonu yapamayacağım için 4.ilik kurumu de bugün yaptım sabaha kadar uyuyacağız kendisiyle iyi geceler

Dün yazmayı unutmuşum sığır iliği kurumun 5. Sini yaptım bu Ay foto koymayacagim. çünkü ılık kuru bittiğinde ve aradan sonraki farkı daha iyi görebilirim diye. 5 hafta sonra foto koyacağım yani fark farkedilecek mi bakalim

Aslında söylemiştim 5 hafta sonra resim yükleyeceğim diye fakat bugün 9 aydır uğramadığım kuaförlere bir gideyim de fön çektireyim diye gittim. İlk kez gittiğim bir kuafor adam bana ne sordu dersiniz tüm eğriligine rağmen yeni mi kesim yapıldı saçlarınıza dedi. Ben şok oldum yok 9 ay oldu dedim çok iyi duruyor saçlarınız dedi çok sevindim anlatamam. Genelde hep hakaret ederler saçlarıma ve 1 ay önce kestirsem kırık dolu derlerdi. Biraz daha idare eder mi beni dedim oohoo çok iyi kırık bile yok dedi yanma var dedim. Yok yanık saçınızda boya sertliği dedi. Çok mutlu oldum kızlar bakımlara devam uzama hızı normal aslında bu ay öyle aman aman uzamadi ama bir toparlandı sanki.

Bu arada sağdaki resim 10 Şubat soldaki bugün çekildi yani 20 Mart diyim çekim acıları farklı olmuş biraz uzamaya sırtımdaki benden takip ediyorum.

hemen sorayım o zaman
7-8 yıldır saçlarımda boya yoktu artık cok beyazım var
nası bı boyayla en az zararla boyatbilirim
bir de
koyu kestane istiyrm ama simsiyah cıkar mı
koyu kestane gorunumu için acık kestane boyasam koyu dusme ihtimalini kaldırmıs olabilirmiyim
kendi saç rengim de kestane koyu ama o boyalardaki zift bi renk diil

Sigir iligi 7. Kurumu bugün yaptım. Hastalıklar nedeniyle 2 haftalık mecburi ara vermiş oldum. Neyse kaldığımız yerden devam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…