tamamen bitirdim kafam da nefret ediyorum. mesela canım çekiyor ama istemiyorum. eskiden sanki uzaktaki sevgilimi özler gibi özlerdim. şimdi iğrilti geliyor. sadece içimdeki istek gitsin istiyorum.Psikolojik olarak bırakmadığın sürece bırakamazsın kusura bakma
Ben 3 ay bıraktım sonra tekrar başladım. O içindeki istek öyle kolay geçmiyor. Sigarayı bırakmak için bant olur, hap olur destek almanı öneririm. Ben sigarayı bırakınca 3 kilo almıştım bişeyler yemekten.
[/QUOTE
eğer çok zorlarsa bant ya da nikotin sakız almayı düşünüyorum. çünkü artık istemiyorum
çok haklısın. heleki şuan bi sigara 16 lira. Bi zehire o kadar para vermek istemiyorum.Canım herşeyi kafada bitiriceksin ben 4 gündür sigara içmiyorum evet zorluğu var ama insan kokuyor ayaklı kültabağı geziyorsun hele içmeyenin yanında daha felaket kokuyor saçların sigara kokuyor üstün basın desen ellerin desen dişlerin sararıyor tamam yeri geliyor keyif için iciyorduk diyoruz ama bir kadın için hele daha farklı bişey sigara içmek madii yönden çok zor manevî yönden de zor en azından sigaraya verilecek parayı köşeye koy her ay kendine üst baş alışveriş yaparsın cnm
yeşil çaya başladım sigara yerine onu koydum şuanlık. işe yarıyor gibi. iyi dilekleriniz için çok sağolun :)Hayırlı,uğurlu, devamlı olsun İnşallah❤ Bir hafta veya bir ay boyunca her gün sigaraya verdiğiniz parayı cam bi kumbaraya koyun ve ne kadar maddi kayıp olduğunu görün.
Ayrıca Allah göstermesin ne bağımlılıklar bırakılıyor, iradeli durursanız 1-2 hafta halledersiniz bence. Yemeklerden sonra sigara yerine soda için mesela. Onu alışkanlık yapın kendinize artık.
Kolaylıklar diliyorum
Evet cNm bende vermeyi düşünmüyorum 16 TL nedir yaaa yaşamayalımm ölelim biz, daha ülkenin iyi günleri gerçide en güzeli içmemekçok haklısın. heleki şuan bi sigara 16 lira. Bi zehire o kadar para vermek istemiyorum.
senin de 4 gün olmuş. bence ikimiz de hiç içmeyelim artık. kolaylıklar diliyorum :)Evet cNm bende vermeyi düşünmüyorum 16 TL nedir yaaa yaşamayalımm ölelim biz, daha ülkenin iyi günleri gerçide en güzeli içmemek
çok teşekkür ederim, araştırıcam mutlakaMinik yudumlarken soğuk su, maden suyu için yemekten sonra istek geldiğinde.
Elma yiyin, çiğ patlıcan tüketin azar azar.
Ve en önemlisi , dokunmuyorsa karabaş otu demeyin, yudum yudum için. Saracoglunun kurunde var, çok işe yarıyor.
allah sabırlar versin canım. Böyle durumlar da hayatımızın zor onlarında bi zehire sarılmak istemiyorum. biliyorum ki ben de kötü bi olay yaşarsam tekrar başlarım. allah yardımcın olsun tekrardanBen hamile olduğumu öğrendiğim an günde 1 paket içen ben.. günde 3-4 tane içmeye başlamıştım.. 1-2 hafta içinde o 3-4 ü de bıraktım..
tabi ki benim durumum farklı idi bebekler için içmemem gerekiyordu canım sigara çektikçe sakın çiğniyordum meyve yiyordum tavsiye ederim işe yarıyor. ama kafam da bitirmiştim o dönem içmeyeceğim dedim ve içmedim..
sonra bebekleri kaybedince, kürtajdan çıktığımda sıkıntıdan babama sigara verir misin dedim aldım içtim. 1 aydır tekrar kullanıyorum :)
valla aynen öyle. özellikle koku ve dişlerim için bırakıyorum. bide şu sıralar nefesim tıkanmaya başlamıştı ve daha 22 yasındayım. bu zehri çıkartıyorum artık. sen ne gibi zorluklar yaşamıştın canım ?Ben aynada dişlerime bakarak bıraktım. O kadar kötü olmuştu ki kendime üzüldüm nasıl zarar veriyorum kendime haberim yokmuş. Kokusu zaten leş gibi maddi desen malum yine zam gelmiş alınacak gibi değil.
Amin canım..allah sabırlar versin canım. Böyle durumlar da hayatımızın zor onlarında bi zehire sarılmak istemiyorum. biliyorum ki ben de kötü bi olay yaşarsam tekrar başlarım. allah yardımcın olsun tekrardan
İçindeki isteğe çok takılma. Bir tanıdık anlatırdı kocası sigarayı bıraktıktan 10 yıl sonra rüyasında görmüş püfür püfür sigara içtiğini, uyanınca demiş ki ben hala sigarayı özlüyormuşum farkında değilmişim.tamamen bitirdim kafam da nefret ediyorum. mesela canım çekiyor ama istemiyorum. eskiden sanki uzaktaki sevgilimi özler gibi özlerdim. şimdi iğrilti geliyor. sadece içimdeki istek gitsin istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?