SİGARAYI BIRAKIYORUM

Yok 1 taneyle bağımlı olunmuyor cidden

Zararını düşünmemiştim bile ergendim çünkü, hatta zararlarını izleyince şaşırmıştım

Çünkü bir kanser yapıyor gibi düşünüyorsun o yaşta o da aklına gelirse

Neden başladın diye sor, bir tane mantıklı sebep gösteremem

inşallah bırakır o da, teşekkürler önerin için :)

benim tanığım herkes hamile kalınca bi anda kesti. sanırım hamilelikte tiksiniyormuşsun.

Ben anne baba sözünden çıkmayan bir çocuktum.

Annem babam sigara içmez zaten. Bana "sigara içme" demeye gerek bile duymadılar.

Ben de içmedim.

Arkadaşlarım içiyordu. Ama ben içmeye meraklanmadım .

Şanslı mıyım... salak mıyım bilmiyorum. N nogamisa

Benim ikisi de içiyordu valla yanımda da içilirdi sigara, teyzem, dayım vs
O zamanlar böyle çocuk yanında içmeyin falan yoktu hatta tv de reklamları falan olurdu ya vay be

Benim ikisi de içiyordu valla yanımda da içilirdi sigara, teyzem, dayım vs
O zamanlar böyle çocuk yanında içmeyin falan yoktu hatta tv de reklamları falan olurdu ya vay be
Sizi kırmak istemem ama bazen...

Bir kız geliyor karşıdan..

Güzelliği. Giyimi süslenmesi ile çok alımlı bir parca. begeniyorum derken.. yanimdan geçiyor ki... sigara kokuyor.

Yeminle yerle bir. Bitti. Iğrenç geliyor

O kadar kötü kokuyor ki. Adriana lima gelse para etmez.

Tavsiyem kurtulun ve güzel kokun.

Leş kokuyor zaten canım neden kırılayım
Bırakmaya çalıştığım dönemde obsesif gibiydim 1 tane içsem her şeyimi yıkıyordum çünkü siniyor
Ben içmiyorum ki artık
Elektroniğe geçtim, liçi meyvesi kokuyorum hatta çok pufflarsam
Aromaları var ya

6seneyi geçti sevdiğim(şuan eşim) içmiyordu, bitti dedim attım paketi, yerine böğürtlenli çay falab içtim canım istedikçe.. Hiç ağzıma sürmedim

Sigarayı bırakmanın aşamaları olmaz. Sanırım hep aynı şeyi söyleyecem. Birgün uyanırsın, ben artık içmeyi kesiyorum dersin ve kesersin.
11 ay kestim.
Sonra birgün uyandım, ben artık içmek istiyorum dedim ve içtim.
Biliyorum o kesme isteğim bir daha gelecek, 18 lira oldu paketi(Beyazlalenin kulağını çınlatayım). 1 aylık sigara parasıyla daha iyi şeyler yapabilirim kendim için den ziyade kendime daha da kötülük etmek istemiyorum hissini dibine kadar yaşamak lazım. O his bıraktmanın anahtarı zaten.

COk tesekkur ederım:)

Hastahanelerde sigarayı bıraktırma polikliniği oluyor oraya gidebilirsiniz
5 sene önce kayınpederimi götürmüştüm o polikliniğe ve kayın pederim sigarayı bıraktı 13 yaşından beri içiyormuş
İlaç verdi adını buraya yazmam doğru olmaz sanırım onun çok faydası oldu ayrıca yapması gerekenleri söylemişti
*Arkadaş çevrenle bi süre görüşme
*Gün içinde yanında macun ve diş fırçası taşı ve bol bol dişlerini fırçala
*Yağlı yemekler yeme o sigara içme isteğini arttırıyor
*Günde 2 3 taneye kadar sigara içebilirsin
*Bol bol su iç demişti ve kayınpederim 1 hafta olmadan tiksindi sigaradan 4. Günde kayınvalideme evdekim tüm küllükleri toplatıp eve gelenlerede ev içinde(mutfakta) sigara içirtmemeye başlamıştı
Sizde bu yolda başarılı olursunuz inşallah

Her gün en az 1 paket sigara kullanıyorum akşam iş çıkışı aldığım paket gece 12' de yarısından çoğu bitmiş oluyor. Arka arkaya içiyorum ben bir de. Mesela dün paketim yarımdı eve gittim o bitti açtığım yeni pakette de 6-7 tane kalmıştı tekrar aldım sabah, bu konuda çok dertliyim kendimi durduramıyorum. Mesela bazen aklıma sigara gelse bile canımın istemediği anlar oluyordu nadir de olsa, keşke sürekli böyle olsa ya da bu şekilde isteksizlik oluşturacak yardımcı bir şey olsa..

Ne durumdasiniz konu sahibi? :)
Leblebi, badem gibi faydali kuru yemisler tuketebilirsiniz kriz anlarında.

Benimde 1. Günüm bitti sayılır, 3 gün sonra normale döneceğim inşallah herkese başarılar, önemli olan bırakmak değil bir daha başlamamak

Ne durumdasiniz konu sahibi? :)
Leblebi, badem gibi faydali kuru yemisler tuketebilirsiniz kriz anlarında.
Kullanmıyorum sigarayı bıraktım , ama bu konuyu açtıktan sonra tekrar başlamıştım. Sonra champix diye bı ilaçla bıraktım tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…