• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARAYI BIRAKIYORUM

Amin canım..
Başlama tekrardan ben o 2,5 - 3 aylık dönemde o kadar rahattım ki hem para cebime kalıyordu, hem de yaşam kalitem artmıştı.. mis gibi parfüm kokuyordum :) rahat nefes alıyordum merdiven çıkarken nefesim daralmıyordu..

ama şimdi o kabuslar geri döndüü :) üstelik ben bıraktığım da 13 tl idi.. şimdi 16 tl :)

hergün 16 tl veriyorum.. hafta da 112 tl .. ayda 448 tl 1 yılda 5840 tl para yapar :) :)
canım benim. tekrar bırakırsın inşallah. o para ziyan oluyor bi zehir uğruna

Facete sigarasız yeni hayat grubu var oraya katilmani öneririm.
Birakan pek çok kişi var grup sayesinde ben de insallah bu haftasonu bitiriyorum bu işi

İçindeki isteğe çok takılma. Bir tanıdık anlatırdı kocası sigarayı bıraktıktan 10 yıl sonra rüyasında görmüş püfür püfür sigara içtiğini, uyanınca demiş ki ben hala sigarayı özlüyormuşum farkında değilmişim.
Ne kadar bırakırsan bırak bağımlılık böyle birşey. Bir an olur hemen aklına gelir. O yüzden bırakanlar acı bir şey yaşadıklarında hemen sigaraya sarılırlar. Beynin hiç bir zaman bağımlı olduğunu unutmayacak. Sadece aklına çok seyrek gelecek. Önemli olan içmemek zorla kendini sakın bir nefes alır atarım diye sigara yakma. Ben o hatayı yaptım sen yapma diye söylüyorum.. Bende bırakmayı denicem yakın bir zamanda
çok haklısın. inşallah başarırsın sen de heleki şu zamanda kesinlikle bırakmalı

Hayirli olsun canım. Ben bunu utanarak soyluyorum hamileyken bile arada sirada kacamak olarak icerdim suan o kadar pismanim o kadar yerin dibine girmek istiyorum ki anlatamam. O kizim dogdu onu gordum yaaa. O an bitti 9 aydir icmiyorum. Zorlamiyor mu inan hala zorluyor ama kafana koyacaksin bunu incmeyexwm diye. Ve kendine bir motivasyon kaynagi bul hatta bence suan en motive para edecektir maasallah aldi basini gidiyor.
Lutfen dayan. Spor yap yuruyus yap aklina geldiginde muzik dinle kafabi dagit. Bi süre sonra gidecek. Birde en baslarda bir kac ay sigara icilen ortamlarda durma

Hayırlı olsun inşallah tamamen kurtulursunuz bu pislikten.Ben bir ara birakmistim sonra tekrar basladım ama birakirken en cok yaptigim şey su içmekti.1.5 litrelik su sisesiyle yapisik yasadim ve her istek geldiginde bir yudum iciyordum.O beni rahatlatiyordu.Sana da öneririm.Krizlere dayan lutfen.

Hayirli olsun canım. Ben bunu utanarak soyluyorum hamileyken bile arada sirada kacamak olarak icerdim suan o kadar pismanim o kadar yerin dibine girmek istiyorum ki anlatamam. O kizim dogdu onu gordum yaaa. O an bitti 9 aydir icmiyorum. Zorlamiyor mu inan hala zorluyor ama kafana koyacaksin bunu incmeyexwm diye. Ve kendine bir motivasyon kaynagi bul hatta bence suan en motive para edecektir maasallah aldi basini gidiyor.
Lutfen dayan. Spor yap yuruyus yap aklina geldiginde muzik dinle kafabi dagit. Bi süre sonra gidecek. Birde en baslarda bir kac ay sigara icilen ortamlarda durma
böyle insanların tanımadığı birine sigarayı bırakması için güzel dileklerde bulunup tavsiyeler vermesi çok güzel birşey. çok teşekkür ederim beni daha çok motive ediyorsunuz :)

Hayırlı olsun inşallah tamamen kurtulursunuz bu pislikten.Ben bir ara birakmistim sonra tekrar basladım ama birakirken en cok yaptigim şey su içmekti.1.5 litrelik su sisesiyle yapisik yasadim ve her istek geldiginde bir yudum iciyordum.O beni rahatlatiyordu.Sana da öneririm.Krizlere dayan lutfen.
çok teşekkür ederim önerin için. bende yanımda bi bardak suyla dolanıyorum :D

Ben de bırakmak istiyorum hele şu birikim topiklerinde yapılan birikimleri görünce
En az birikim yapan ayda bir gr altin aliyor dusundukten sonra anladım ki ben aylık bir çeyrek altın parası sigaraya veriyorum :KK61:

Destek alın o zaman bırakmak istiyorsanız ve ayrıca hem canınıza hemde kesene yazık ayrıca bir kadınin eline ağzına yakışmıyor çabalayan siz olursanız kazanırsınız 🕊️

Arkadaşlar dünden beri içmiyorum. Açıkçası biraz zorluyor ama dayanabilirim diye düşünüyorum. beynim türlü türlü bahaneler üretiyor tekrar başlamak için. daha önce bırakan olduysa ne kadar süre zorlanırım neler olur biraz anlatsanız bana çok seviinirim. Kendime bahane bulup tekrar başlamak istemiyorum erkek arkadasım da içmiyor. çocuğun yanında kül tablası gibi kokmak istemiyorum artık. ama alışkanlık olmuş yemekten sınra aklım hemen oraya kayıyor. ne yapıcam ne zaman geçer bu istek. İsteği de geçtim sürekli aklım da çıkmıyor lanet şey.

İradene bağlı. İçip hem sağlığından olup hem iğrenç kokmaya değer mi? Yıllar önce bıraktım. Senin elinde buna muhtac kalmıcaksın dimi? Kendinden emin olduktan sonra tekrar başlamazsın.

tamamen bitirdim kafam da nefret ediyorum. mesela canım çekiyor ama istemiyorum. eskiden sanki uzaktaki sevgilimi özler gibi özlerdim. şimdi iğrilti geliyor. sadece içimdeki istek gitsin istiyorum.
Yani bir günde özlemeye baslamıssınız o yüzden aklınızda bitirdiginizi düşünmüyorum
Vaktiyle bende bıraktım on yıldır icmiyorum ilk bir ay kolay gecmişti bir aydan sonra canım cekmeye baslamıstı mesela

İnternette tiksindirici şeyler var.Videolar bar bir bakın
Daha bugün limonlu bir fotoğraf vardı sigaraya damlatmışlar sanırım .

valla aynen öyle. özellikle koku ve dişlerim için bırakıyorum. bide şu sıralar nefesim tıkanmaya başlamıştı ve daha 22 yasındayım. bu zehri çıkartıyorum artık. sen ne gibi zorluklar yaşamıştın canım ?
Dişlerim sarardı ve siyah bi şerit oluştu dişlerimde. Diş etlerim kanamaya başladı. Uzun süre yürümek veya koşmak eziyet gibiydi insanların kolayca yapabileceği aktivitelerde bile hemen tıkanıyordum. Yüzmeyi çok severim ama uzun süre yüzemez oldum nefesimi tutamaz oldum. Aşırı zayıflamıştım yemek falan yiyemiyordum. 1.50 boyundayım 40 kiloya kadar düşmüştüm. Ağız tadım bozuldu. Severek zevk alarak yediğim şeyler bile midemi bulandırmaya başlamıştı.

Tabi en kötülerinden biri leş gibi kokar oldum. Çevremdeki herkes özellikle içmeyenler agzımın kötü koktuğunu söylediklerinde çok utanırdım.

Ilk işim dişlerimi beyatlatmak oldu. Dişlerimin eski sağlığı ve güzelliğini gördükçe daha da tiksindim. Benim bırakmam biraz sancılı oldu ama. Her sinirlendiğimde veya her üzüldüğümde sigaraya sarılmak istedim. Bazen sözümü bozacak gibi oldum. Ama sabrın sonu selamet. Allah yardımcın olsun inşallah kurtulursun.

Benim de bu gün 7. Günüm. Ameliyattan dolayı içmiyordum, fırsat bu fırsat bırakmaya karar verdim.

Back
X