Benim eşim de sigara içiyordu ona çok kızıyordum ve hiç bırakamaz sanıyordum ama bir gece geç vakitte televizyon seyrediyorduk işte akciğerlerinden hasta insanları gösteriyordu ağızlarında burunlarında hortum,sesleri çıkmıyor köh köh öksürüyorlar ve o an ben sigarayı bırakıyorum dedi ve maşallah 11 sene oldu,çok şükür evimize sigara girmiyor o günden beri
tebrikler arkadaşım darısı benim eşimin başına NE YAPTIYSAM BIRAKTIRAMIYORUM İNAT NOLCAKKKK
Benim babam bıraktı , bir ilaç takviyesi ile , ama ilacı bırakınca 1-2 hafta sonra yeniden başladı malesef , şöyle anlatayım yanlış hatırlamıyorsam ilaç 3 kutulu , babam 1. kutuyu içti , 1. kutuda şöyle oluyor , çizelgesi var gün gün , 1. gün sadece bir tane 0,5 mg lık içiliyor , 2. gün 1mg a geçiliyor , yanlış hatırlamıyorsam 4. günden sonra sabah akşam 1mg içiliyor , böyle böyle artıyor , ilk kutu bitince babamda sigarayı bıraktığını görünce almadı 2. kutuyu ama başladı gene sigaraya, ama devlet bu ilacı karşılamıyor malesef fiyatı 150 civarı diye hatırlıyorum ama sadece 1.kutusu , 2. kutu 300 falandı diye hatırlıyorum , ama gerçekten işe yarıyor ve sigarayı insanın aklına getirmiyormuş. Hani birde ilaca başladım tamam bugun içmiyorum demiyorsunuz , ilaç kullanırken de sigara içebilirsiniz canınız isterse ama bi süre sonra canınız dahi istemiyor işte :) Azalta azalta bıraktırıyor diyebilirim. İlacın adını burdan vermem yasak mı bilmiyorum o yüzden yazmıyorum , yasak değilse yazarım sonra , umarım sizlerde bırakırsınız ... Sağlıklı bir ömür dilerim
günde 4 paket içiyorum bi önerisi olan varsa şu garibana da bi yardım eli uzatsın
akupunktur denedim olmadı ilaç denedim olmadı
eşim doktor, bu alanda uzmanlaşmış kac tane arkadası var, hepsini denedik olmadı en fazla 3 hafta dayandım gece kriz tutuyo sonra, resmen ağlıyorum bağıra bağıra
psikolojik olarak kabullenememe başladı artık ilaçla tedaviyle olmicagını düşünüyorum nedense
maddi manevi, sağlık açısından her yönden çöküntüye sürüklüyo beni resmen
bende psikolojik bir bağımlılık olduğunu hep duyardım, çok doğru. Allen Carr semineri ile bıraktım. Emre Üstünuçar candır :)))4 sene oldu tık yok :)
Arkadaşlar sigarayı irade yöntemiyle filan bırakamazsınız (ya da bırakırsınız ama her yeni gün eziyet çekersiniz). Bırakmak isteyenler için Allen Carr'ın Sigarayı Bırakmanın En Kolay Yolu isimli kitabını okumanızı tavsiye ederim. Sonra da dvdsini izleyin. Garantili yöntem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?