- 2 Aralık 2013
- 954
- 796
- 34
- Konu Sahibi sessizkullanici
Banada öyleÖnceki dönemlerde hep bırakmam lazım deyip kendimi bunalttigimi fark ettim haklısınız. Benim nişanlimda aynı şekilde bırakabiliyor ona çok zor gelmiyor sen bırakırsan ben de bırakırım diyor ancak ben aynısını söyleyemiyorum. Öncelikle kahvenin yanında sigara icme alışkanlığımı birakmam lazım yavas yavas beni daha cok ceken aliskanliklardan vazgecmem gerek. Dediginiz gibi sıkmamaya calisacagim kendimi 1 haftalık sigaram var evde.
Yazdığınızı okuduktan sonra biraz arastirayim dedim. Bir kitap sanirim ve videoları var. Kitapların yorumları cok iyi şaşırdım hatta yorumların gercek olmadigini düşündüm ancak sizde de etkili olmus. Sürecten bahseder misiniz? Kitapla mi videolarla mi yaptiniz ya da ikisi birlikte mi ? Sizi zorladı mı kendinizi sıktınız mı yoksa bu istek icinizde olustu mu ? Ve ne kadar süre bıraktınız. Cok soru sordum kusura bakmayın :)
Su an günde 2 paket icen biri olarak o aşamaya gelmeyi cok istiyorum. Nasil iciyordum acaba demeyi. 4 tane icmek bana cok mucizevi bir sey gibi geliyorum umarim başarırım
Zaman olarak ne kadardır içiyorsunuz
Ben 32 yaşındayom 14 15 senedir içiyorum aşırı uzun bi süre birde erken yaşta başlamak dahada zararlıymış