Benim babam bıraktı , bir ilaç takviyesi ile , ama ilacı bırakınca 1-2 hafta sonra yeniden başladı malesef , şöyle anlatayım yanlış hatırlamıyorsam ilaç 3 kutulu , babam 1. kutuyu içti , 1. kutuda şöyle oluyor , çizelgesi var gün gün , 1. gün sadece bir tane 0,5 mg lık içiliyor , 2. gün 1mg a geçiliyor , yanlış hatırlamıyorsam 4. günden sonra sabah akşam 1mg içiliyor , böyle böyle artıyor , ilk kutu bitince babamda sigarayı bıraktığını görünce almadı 2. kutuyu ama başladı gene sigaraya, ama devlet bu ilacı karşılamıyor malesef fiyatı 150 civarı diye hatırlıyorum ama sadece 1.kutusu , 2. kutu 300 falandı diye hatırlıyorum , ama gerçekten işe yarıyor ve sigarayı insanın aklına getirmiyormuş. Hani birde ilaca başladım tamam bugun içmiyorum demiyorsunuz , ilaç kullanırken de sigara içebilirsiniz canınız isterse ama bi süre sonra canınız dahi istemiyor işte :) Azalta azalta bıraktırıyor diyebilirim. İlacın adını burdan vermem yasak mı bilmiyorum o yüzden yazmıyorum , yasak değilse yazarım sonra , umarım sizlerde bırakırsınız ... Sağlıklı bir ömür dilerim