• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakanlar nasıl bıraktı... lütfen gelsinler...

merhabalar ne güzel herkes bi mücadele içinde bırakmak isteyipde bırakamayanlar bana özelden yazabilir bolu il temsilciliği yapıyoruz bolu da sigara bırakma ve bıraktırma merkezimiz 7 Günde Sigarayı Bırakmak İster misiniz? adresımızden inceleyebilirsiniz sadece 7 günde kurtuluyosunuz tek bi ürünle sitemizi iyi inceleyin referanslarımız bile var bırakanların isim soyisim ve numaraları kendılerını arayıp sormanız için...dumansız hava sahası bolu da değil tüm dünya çapında çalışmalarımız..ilgilenenleri beklıyorum

tatlım allen carr diye bir yazar var diyorki nikotin bağımlılığı sizi çok sarsan birşey değildir, gece uyurken sigara isteği yüzünden uyandırılmıyorsunuz, sigara içmemimizin asıl sebebi beynimize işleyen asılsız düşünceler, bence iradesiz değilsin ama farklı bir yolu denemelisin, ben şu ana kadar başaramadım o okuduğum kitaba rağmen başaramadım, çünkü sigaranın psikolojik yönü çok daha baskın, sanırım hipnozla bırakacağım bunu

Allen carrın
kitabını yeni aldım ...daha okumadım rahatsız edilmeyeceğim bir ortamda başlayacağım okumaya iyice azaltım zaten baya niyetliyim bu sefer bakalım kitap etki edecekmi inşallah kurtulurum :92:

günde 4 paket içiyorum bi önerisi olan varsa şu garibana da bi yardım eli uzatsın
akupunktur denedim olmadı ilaç denedim olmadı
eşim doktor, bu alanda uzmanlaşmış kac tane arkadası var, hepsini denedik olmadı en fazla 3 hafta dayandım gece kriz tutuyo sonra, resmen ağlıyorum bağıra bağıra
psikolojik olarak kabullenememe başladı artık ilaçla tedaviyle olmicagını düşünüyorum nedense

maddi manevi, sağlık açısından her yönden çöküntüye sürüklüyo beni resmen

ayyy tatlım günde 4paket çok fazla yaaa:50:
hele birde içine çeke çeke içiyorsan çok daha fazla zarar....

O molaları kaçırdım sanıp önümüzdeki saate diyerek kandırdım kendimi ve çözdüm olayı. Canım hiç çekmiyo ben normalinde saat başını bekleyemezdim saat başı 2 tane birden içerdim. Şimdi aklıma gelmiyo millet yanımdan geçiyo leş gibi kokuyolar sadece :=) 1. gğnü atlattınmı sorun kalmıyo bence

kendini kandırmakta süper fikir yaaa:))) :13:
denemeye çalışcam bunu.....

tatlım allen carr diye bir yazar var diyorki nikotin bağımlılığı sizi çok sarsan birşey değildir, gece uyurken sigara isteği yüzünden uyandırılmıyorsunuz, sigara içmemimizin asıl sebebi beynimize işleyen asılsız düşünceler, bence iradesiz değilsin ama farklı bir yolu denemelisin, ben şu ana kadar başaramadım o okuduğum kitaba rağmen başaramadım, çünkü sigaranın psikolojik yönü çok daha baskın, sanırım hipnozla bırakacağım bunu

bence, kendimce; hipnoza hiç yanaşma derim....

Allen carrın
kitabını yeni aldım ...daha okumadım rahatsız edilmeyeceğim bir ortamda başlayacağım okumaya iyice azaltım zaten baya niyetliyim bu sefer bakalım kitap etki edecekmi inşallah kurtulurum :92:

inşaallah canım....

bende almak istiyorum bu kitabı, hatta yarın gidip almak istiyorum.
senin aldığın kitap şu linktekinin aynısımı?? bir cevap yazarsan sevinirim.
http://3.bp.blogspot.com/_ev0ktZdxF...I/s1600/sigaray%C4%B1+b%C4%B1rakt%C4%B1m.Jpeg

bu linktekinin aynısı değilse senin kitabın; bana özelden sendeki kitabın bilgilerini bi atabilirmisin bana
canım?

cevap bekliyorum, öptüm
:54:

sigaranın sağlığımı bozmasından çok korkuyorum ben:((
Rabbim esirgesin bundan....

bu sağlık mevzusundan dolayı bırakmak istiyorum ben en çooook.....:59:

bakalım şu ALLEN CARR'IN kitabını alıp okursam faydası olur belki bırakma konusunda bana....
en yakın vakitte bu kitabı alıcam.
eğer kitabı alırda birde sonuç alırsam, eğer unutmazsam sizinlede burada paylaşırım mutluluğumu, ve edindiğim bilgilerimi....

şu linkte az önce bu kitap hakkında okuduğum bilgiler, bana tatmin edici geldi açıkçası....
hatta şuan hiç sigara yakasım yok, kalmadı:27::27:
USTURA: Allen Carr - Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu

sizde eğer bu kitabı alıp okursanız, ve faydasını görürseniz?? yada önceden okuyupta faydasını gördüyseniz?? burada bizimle paylaşırsanız çok seviniriz hepimiz.... :71: :71:
sevgiler.....

12 yıllık ciddi içiciydim günde 1 paket kullanıyordum...
hamile iken bile bırakamamıştım bu illeti:(
geçen yıl bir girişimim oldu ve sadece 3 gün dayanabilmiştim ..
bu kez de allah biliyor ya kendimce '' acaba kaç gün dayanabileceğim '' diye düşünerek başladım,çok ilginç ama öyle hakikatten.. bugün tam 14 .günüm..
açık ve net söylüyorum,canınız istiyor ,arıyorsunuz aklınıza geliyor,ama direnmeyi öğrenmelisiniz..savaşmayın da onunla,kavga da etmeyin ! içmiyeceğim ,kendime bu kötü yapmayacağım die düşünün...

ben şunu yaptım, içerken hep bırakamk isteriz ve özeniriz içmeyenlere yada bırakanlara ,''ay nasıl bırakıyorlar yaaa hayret ''deriz içimizden gıpta ederiz,onların becerebildiğini ,ben neden beceremiyorum -başaramıyorum diyede iç sesimizle kendimize söylenir kızarız:31:
işte ben o duygunun ta içinde yer almak ,onu hissetmek istedim...
bana gıpta edilmeli,hayertle ve özenti ile bakılıp,tebrik edilmeliydim,''bunu başarabildin sen nil '' sözlerini duyabilmeliydim..
annemin babamın sevincini ve ''aferin kızıma'' deyişini duyabilmeliydim,en az benim kadar tiryaki olan eşime önce umut olabilmeli,
sonra bana o küçümseyerek, hiç inanmayarak söylediği,bıyık altı sırıtarak ''sen hayatta bıramazsın''
cümlesinin cevabını layıkı ile ona verebilmeliydim..
sigaraya veda etmem konusunda bana inanmayan komşu ve arkadaşlarımın bu nu dile getirdiğimde beni önemsemedikleri ve
bunu ciddiye almadıkları için '' he heee,olur inşalahh,bırakırsın belki '' deyişlerinin altında nahh bırakırsın sen, bakışlarını yerini alabilcek bakışı görmeliydim:))..kızıma iyi örmek olmalıydım hepsinden öte ,onu baş ucunda bir sigara paketi ile büyütmemeli ve
her ne kadar dikkat etsemde o pis kara dumanı o temiz ve masum ciğerlerine erişmesini engelleyebilmeydim,
bana sarıldığında-öptüğünde'' öff anne sigara kokuyorsun'' cümlesini işitip,boyu eğmemeliydim kaderime ve
daha birçok bilinen ve yaşanan negatif durumları yaratan sigara,
hayatımızı olumsuz etkilerken buna devam etmemek için hala birçok nedenim var...

kendime diorum ki ,canım her istediğinde ve bunu ertelemeyi başarabildiğimde, ben harikayım,ben güçlüyüm ,
ben bunu yapabiliyorum onu halt ettim bir kez daha,onun karşısında eğilmedim zafer benim..
aferin bana ,müthişim ben vs gibi cümleleri inanın kendime göğsümü gere gere her defasında söyledim ve söylüyorumda ,
en önemlisi yukarıda yazıklarımı başarıyorum,başarabildiğimi ve yapabileceğimi gösterebiliyorum..
ve sigara içmediğim için 14 gündür kendimle gurur duyuyorum ,çok önemsiyorum kendimi ve artık sigaranın karşınsında bırakılme düşüncesinin ucunda kendimi aciz hissetmiyorum,kendime güven telkin ediyorum ve inanıyorum kendime ,güveniyorum artık:)
inanın çok işe yarıyor:34:

Son düzenleme:
bu kez de allah biliyor ya kendimce '' acaba kaç gün dayanabileceğim '' diye düşünerek başladım,çok ilginç ama öyle hakikatten.. bugün tam 14 .günüm..
açık ve net söylüyorum,canınız istiyor ,arıyorsunuz aklınıza geliyor,ama direnmeyi öğrenmelisiniz..savaşmayın da onunla,kavga da etmeyin ! içmiyeceğim ,kendime bu kötü yapmayacağım die düşünün...

ben şunu yaptım, içerken hep bırakamk isteriz ve özeniriz içmeyenlere yada bırakanlara ,''ay nasıl bırakıyorlar yaaa hayret ''deriz içimizden gıpta ederiz,onların becerebildiğini ,ben neden beceremiyorum -başaramıyorum diyede iç sesimizle kendimize söylenir kızarız:31:
işte ben o duygunun ta içinde yer almak ,onu hissetmek istedim...bana gıpta edilmeli,hayertle ve özenti ile bakılıp,tebrik edilmeliydim,''bunu başarabildin sen nil '' sözlerini duyabilmeliydim..annemin babamın sevincini ve ''aferin kızıma'' deyişini duyabilmeliydim,en az benim kadar tiryaki olan eşime önce umut olabilmeli,sonra bana o küçümseyerek, hiç inanmayarak söylediği,bıyık altı sırıtarak ''sen hayatta bıramazsın'' cümlesini ben ona diyebilmeliydim..sigaraya veda etmem konusunda bana inanmayan komşu ve arkadaşlarımın bu nu dile getirdiğimde beni önemsemedikleri ve bunu ciddiye almadıkları için '' he heee,olur inşalahh,bırakırsın belki '' deyişlerinin altında nahh bırakırsın sen, bakışlarını yerini alabilcek bakışı görmeliydim..kızımiyi örmek olmalıydım hepsinden öte ,onu başucunda bir sigara paketi ile büyütmemeli ve he kadar dikkat etsemde o pis kara dumanı o temiz ve masum ciğerlerine erişmesini engelleyebilmeydim,bana sarıldığında-öptüğünde öff anne sigara kokuyorsun cümlesini işitip,boyu eğmemeliydim kaderime ve daha birçok bilinen ve yaşanan negatifleri sigaranın hayatımızı olumsuz etkilerken buna devam etmemk için hala birçok nedenim var...

kendime diorum ki ,canım her istediğinde ve bunu ertelemeyi başarabildiğimde, ben harikayım,ben güçlüyüm ,ben bunu yapabiliyorum onu halt ettim bir kez daha,onun karşısında eğilmedim zafer benim.. aferin bana ,müthişim ben vs gibi cümlelri inanın kendime göğsümü gere gere her defasında söyledim ve söylüyorumda ,en önemlisi yukarıda yazıklarımı başarıyorum,başarabildiğimi ve yapabileceğimi gösterebiliyorum..ve sigara içmediğim için 14 . gündür kendimle guru duyuyorum ,çok önemsiyorum kendimi..inanın çok işe yarıyor:34:

inşaallah devamı gelir canım:))) çok sevindim senin adına.... :29:

Sigarayı bıraktım diye yazmıştım burayada daha önce. Kızlar 3 ay oldu bile, aklıma gelmiyo hiç. birisi sigara içsin hapşırıyorum kokusundan :). Beyine komut veripte istiyorum demezseniz sigara içmeyi ne bedeniniz nede beyniniz istemiycektir. :61:

kızlaaaar :62: :62: :62:

ben artık sigarayı bıraktııııım :64::64::64::66::66::66:

hemde sigarayı bıraktığım için mutlu olarak, sevinerek bıraktım:))))
sanki rüya gibi yaaa:)))))

ben 6senedir sigara içen biriydim:(((
günde en az 1paket içerdim.....

ama artık BİTTİ......

inanın şaka gibi geliyo bana şuanki halim....
şu dün gece bahsettiğim kitabı bugün üşenmeden dışarı gittim kitapçı kitapçı aradım, buldum
ve aldım. akşamleyin 210sayfalık bu kitabın sadece 35 sayfasını okumakla sigarayı bırakabildim.....
şaka gibi inanın........
bu 35sayfayla eksik bilgilerimi tamamladım ben ve yanlış bilgilerimi düzelttim......
ve sigara olayı BİTTİ.......

bu kitaptaki sistemle anında sigarayı bırakanların dediklerini dün nette okuduğumda çok garibime gitmişti.....
hadi canım o kadarda kolay değil diyordum.....
ama şuan onları çok iyi anlıyorum, ve bende artık inanamıyorum sigarayı bıraktığıma diyorum
onlar gibi......:))))

maşaallah diyin bakıyım şimdi hemen bana...... :40:
maşaallah :nazar:

Bence sizde sigarayı bırakmak istiyorsanız; bu kitabı mutlaka alın ve okuyun......
şiddetle tavsiye ederim:29:

ama artık BİTTİ......

şu dün gece bahsettiğim kitabı bugün üşenmeden dışarı gittim kitapçı kitapçı aradım, buldum
ve aldım. akşamleyin 210sayfalık bu kitabın sadece 35 sayfasını okumakla sigarayı bırakabildim.....
şaka gibi inanın........
bu 35sayfayla eksik bilgilerimi tamamladım ben ve yanlış bilgilerimi düzelttim......

bu kitaptaki sistemle anında sigarayı bırakanların dediklerini dün nette okuduğumda çok garibime gitmişti.....
ama şuan onları çok iyi anlıyorum, ve bende artık inanamıyorum sigarayı bıraktığıma diyorum

canım ancak girebildim nete evet o kitap .........zaten almışsın ben hala okumaya devam ediyorum ama çok fırsatım olmuyor baya bir azalttım inşallah tamamen biticek ben 14 yıldır içiyorum ...........gülben ergen de bu yöntemle 22 yıl sonra bırakmış çok şaşırdım sigara içtiğini bile bilmiyordum bir tv programında açıklamış izledim darısı başıma ne güzel sen bırakmışsın :71:

ama artık BİTTİ......

şaka gibi inanın........

kızlar malesef sigaraya ben yeniden başladım:(((:50::50::50::50:
o kitabın o zaman sadece ilk 35sayfasını okumuştum ve bir dahada elime almadım, üfff hiç elime alıp okumakta istemiyorum, bu istemeyişim şahsi tembelliğim sadece......

sigaraya tekrar başladığımı buraya yazma gereği hissettim kendimde.

sigaraya tekrar yukarda alıntı yaptığım mesajımdan 4gün sonra başladım:((((

:50::50::50::50::50::50::50:

ben hala sigara içmek istemiyorum ve pis sigaradan kurtulmak istiyorum:((

benim annemde bırakıor sigarayı sigarayla savaş verme derneği kuruldu ilçemize ..gitti bi hap aldı iki üç gün midesi deli gb bulandı herşeyden ishal oldu felan ama 3 haftadır gunde bi tane içior sadece..tabi canı yine istiyor ama 20 senedir günde bi paket içen birine göre süper bi olay :):52: darısı başınıza

bu mesaj; yanlış ve boş mesaj.

............................................... ...................................................

Son düzenleme:

işte ben o duygunun ta içinde yer almak ,onu hissetmek istedim...
bana gıpta edilmeli,hayertle ve özenti ile bakılıp,tebrik edilmeliydim,''bunu başarabildin sen nil '' sözlerini duyabilmeliydim..
annemin babamın sevincini ve ''aferin kızıma'' deyişini duyabilmeliydim,en az benim kadar tiryaki olan eşime önce umut olabilmeli,
sonra bana o küçümseyerek, hiç inanmayarak söylediği,bıyık altı sırıtarak ''sen hayatta bıramazsın''
cümlesinin cevabını layıkı ile ona verebilmeliydim..
sigaraya veda etmem konusunda bana inanmayan komşu ve arkadaşlarımın bu nu dile getirdiğimde beni önemsemedikleri ve
bunu ciddiye almadıkları için '' he heee,olur inşalahh,bırakırsın belki '' deyişlerinin altında nahh bırakırsın sen, bakışlarını yerini alabilcek bakışı görmeliydim:))..kızıma iyi örmek olmalıydım hepsinden öte ,onu baş ucunda bir sigara paketi ile büyütmemeli ve
her ne kadar dikkat etsemde o pis kara dumanı o temiz ve masum ciğerlerine erişmesini engelleyebilmeydim,
bana sarıldığında-öptüğünde'' öff anne sigara kokuyorsun'' cümlesini işitip,boyu eğmemeliydim kaderime ve
daha birçok bilinen ve yaşanan negatif durumları yaratan sigara,
hayatımızı olumsuz etkilerken buna devam etmemek için hala birçok nedenim var...

kendime diorum ki ,canım her istediğinde ve bunu ertelemeyi başarabildiğimde, ben harikayım,ben güçlüyüm ,
ben bunu yapabiliyorum onu halt ettim bir kez daha,onun karşısında eğilmedim zafer benim..
aferin bana ,müthişim ben vs gibi cümleleri inanın kendime göğsümü gere gere her defasında söyledim ve söylüyorumda ,
en önemlisi yukarıda yazıklarımı başarıyorum,başarabildiğimi ve yapabileceğimi gösterebiliyorum..
ve sigara içmediğim için 14 gündür kendimle gurur duyuyorum ,çok önemsiyorum kendimi ve artık sigaranın karşınsında bırakılme düşüncesinin ucunda kendimi aciz hissetmiyorum,kendime güven telkin ediyorum ve inanıyorum kendime ,güveniyorum artık:)
inanın çok işe yarıyor:34:

helal olsun sana

merhaba arkadaşlar ilk sigarayla 14 yaşında tanıştım ve bazen ara ara bazen günde 2 paket şeklinde aralıksız 12sene içtim.hep bırakmayı düşünüyordum ve denemelerim oluyordu,malumunuz bırakılmıyor,birgün kusuncaya kadar içtim ve tiksinip geri kalan paketi attım ve tam 3 sene hiç ağzıma sürmedim taki geçen sene düşük yapıncaya kadar,yine başladım ve 1 ocakta bırakıyorum deyip biranda bıraktım,şimdiyse hiç aklıma gelmiyor.aslında anlattıklarımın özeti şu insan gerçekten bırakmak istiyorsa olay beyinde bitiyor ve bırakıyorsun,ama içerken zevk alarak içiyor ve bırakmak için kendini zorluyorsan bırakamıyorsun,çünkü beyin onu unutmaya çalıştıkça aslında hep hatırlıyor.ilk 1 haftayı atlatırsanız inanın sonra aklınıza bile gelmiyor.umarım birgün hepiniz bırakmayı başarırsınız arkadaşlar.

Son düzenleme:
Kızlar hemen hemen her şehrin Devlet Hastanelerinde "Sigara Bırakma Poliklinikleri" var. Oraları bir ziyaret edin derim ben. Öncelikle tahlilleriniz yapılıyor. Sonra size uygun ilacın dozu ayarlanıyor veee korkunç rüya sona eriyor. Kesin çözüm. Eşim de bıraktı kızlar (sigarayla küçük yaşlarda tanışmış olmasına rağmen). Babamda içmiyor artık. İstekte önemli tabi. Ama bırakacağınızdan eminim. Bırakamaz dediğim iki varlığım bıraktı :81: Neden siz de bırakamayasınız. Bu ilaç gerçekten çok etkili. Ama doktor kontrolünde kullanın lütfen. Sevgiler :79:

ben sigarayı azaltarak değil de tamamen bir anda bırakmanın etkili olduğunu düşünüyorum. sigarayı bıraktığımız ilk zamanlar bize sigarayı hatırlatacak çay, kahve veya ortamlardan uzak durmak da önemli. ayrıca elmanın sigarayı bırakmada etkili olduğunu duymuştum. Bir de sigara krizlerinde bol bol su içmek gerekiyormuş. ilk 3 gün, 3 hafta ve 3 ay kırılma noktaları diye duymuştum.

kıslar sigarayı bırakmak istiyorum ama uğraşıyorum akşama kadar içmiyorum ama tekrar cnm çekiyor...
ilaç takviye alsam hangisine güveneceğim bir fikrim yok kullanan varsa ilaç bırakanlar lütfen yardım edin...
artık kendime sürekli sıkıntıya sokmaktan bıktım yaa...
bir gün akşama kadar hiç içmiyorum bir gün 3 tane içiyorum ancak bu kadar frenleyebiliyorum ....
daha fazla dayanamıyorum içmeden:26:

Sigararayı bıraktım ama nasıl?

Sigarayı kendimi bildim bileli içiyordum.Uzun zamandır sigarayı bırakmak konusunda sürekli kendi kendime söylenip durruyordum .Bir gün dayanamayıp artık bırakmamm gerektiğine karar verdim.Ama nasıl?Yakınımda bulunan bir eczaneye girdim.Çünkü nikotin yoksunluğu çekiyordum.Eczane bana nikotin sakızı önerdi.Kesinlikle nikotin sakızı kullanırken sigara içilmemeli dedi.Günde on bir on iki tane çiğneyebilirsiniz yazıyordu içinde ben dört taneyi geçmedim.İşin ilginç yan ıbu sefer de nikotin sakızı bağımlı olmaya başladın ( öyle sanmışım) Prospektüsünde en fazla 3 ay kullanın diyordu.Gel zaman git zaman nikotin sakızıyla aramda garip bir bağ olmaya başladı.Yemeklerden sonra hemen atıyodum ağzıma.3 ayın dolmasına az kalmıştı ve nikotin sakızını nasıl bırakacaktım?Sürenin dolamasıyla beraber hemen bir büfeye gidip bir sakız aldım o gün bugündür hep o sakızı çiğniyorum ama aynı marka başka sakız olduğu zaman suratımı asıyorum çocuk gibi :)) Komik ama 8 ay oldu sigarayı bırakalı darısı başınıza inanın oluyor yeter ki isteyin.

kızlar Merhabaa

Bana göre sigara bırakma konusunda herşey insanın kendisinde bitiyor. bir süre içtikten sonra bende yaklaşık 1 sene önce kurtuldum bu illetten.. bir sabah kalkıp içmicem dedim ve bitti hepsi bu kadar.

14 yıl bir fiil sigara içtim hemde günde 1 paket, bazen geçiyordu..8 yıllık bir birlikteliğim var ve erkek arkadaşım yıllardır bana bıraktırmak için uğraşır..birkaç denemem oldu ama sonuç hüsran..en sonunda sewgilim resti çekti ya sigara ya ben diye, işte o gün sigara bende bitti tam bir yıl oluyor çok mutluyum

Back