Kesinlikle eziyet çekiyorum..bırakalı 6 gün oldu ve 6 yıldır sigara içiyorum genelde nefsime hiç hakim değilimdir..Ama artık ofiste mis gibi kokan kızlara her gün baka baka melül melül istemeye istemeye bıraktım..Bıraktığım zamanda bi mutluluk bi rahatlık geldi sormayın..Keşke daha önce bıraksaymışım diyorum kendi kendime .. Annemin bir sözü beni çok etkiledi ..Sen selimi bırakmış kızsın (6yıllık sevgilim ,artık eski ) sigarayımı bırakamıcan dedi ve bende orda kayış koptu D Bu yıl tüm zararlı yaratık ve varlıklardan kurtuldum suan için tatlı yeme isteği dışında bir rahatsızlıgım yok..Paramda cebimde kalıyor kızlar..Tek korkum daha fazla bi tepki yani bu kadar kolay olamaz heralde dimi :)
Cay , Kahve,Yemekten sonralarıda hala eziyet..
aslında o kadar kolay işte..evet en güzel yanı gerçekten paran bitmiyor..hiç harcamıyorum sigara almak için yanında başka şeylerdemi alıyormuşumki markete de gitmiyorum artık..
bir komşum sigara içiyor ve içtikten sonra yanıma geldi..benimle konuşurken yayılan o koku abartmıyorum iğrençti..kültablası gibi..bende öyle kokuyordum demekki içmeyenlere..
sakın pes etme senin adına çok sevindim..buraya sık sık yaz hissettiklerini..etkili oluyor bırakmakta..