İnşallahBak istesen başarıyorsun hadi bakalım dün gece içtiğin o sigara sondu sakın aynı tuzağa düşme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahBak istesen başarıyorsun hadi bakalım dün gece içtiğin o sigara sondu sakın aynı tuzağa düşme
Kullanıyordum canım ama artık bıraktım bugün hamileyim büyük ihtimalle ve artık içmiyicemCanım durumun nedir
Hadi hayırlı olsun inşallah bırakmak için çok güzel bir o kadar da önemli bir sebebin varKullanıyordum canım ama artık bıraktım bugün hamileyim büyük ihtimalle ve artık içmiyicem
Aynen öyle bundan sonra zorunluyum artıkCanım nasılsın nasıl gi
Hadi hayırlı olsun inşallah bırakmak için çok güzel bir o kadar da önemli bir sebebin var
Durumunuz nedirDün birden içmeme kararı aldım inşallah bu defa başaracağım daha önce ki denemeler hüsran oldu ama inşallah bu son
Malesef uzun bir aradan sonra tekrar başladımDurumunuz nedir
O zaman bu içme isteği hiç gitmiyor bağımlılığınz bitmemiş miydiMalesef uzun bir aradan sonra tekrar başladım
İstek anlık olarak yokluyor son zamanlarda bayağı azalmisti ben anneler günü arkadaşımin sigarayi uzatması ile başladımO zaman bu içme isteği hiç gitmiyor bağımlılığınz bitmemiş miydi
Tüh hiç iyi olmamış ben dün baştan sona kadar okumaya çalıştım mesajları siz iyi gitmişsiniz motive olmuştum tekrar başladım diyince bırakma motivasyonum gitti ne kadar süre içmedinizİstek anlık olarak yokluyor son zamanlarda bayağı azalmisti ben anneler günü arkadaşımin sigarayi uzatması ile başladım
Annemi kaybettim o dönemde bile içmek hiç aklıma gelmemişti Teklif edenleri bile geri çevirdim ilk anneler günü benim için çok zordu biranlik duygusallık ile yaktım devamı geldi sanırım 2 sene idi içmedimTüh hiç iyi olmamış ben dün baştan sona kadar okumaya çalıştım mesajları siz iyi gitmişsiniz motive olmuştum tekrar başladım diyince bırakma motivasyonum gitti ne kadar süre içmediniz
Sizde başladınız mı tekrarAynen öyle bundan sonra zorunluyum artık
Başınız sağ olsun 2 sene iyi içmemişsiniz benim kilo problemim var 56 kilolardan 42 43 e düştüm bunun yüzünden kilo alamıyorum bırakmaya çalışıyorum inşallah bırakırımAnnemi kaybettim o dönemde bile içmek hiç aklıma gelmemişti Teklif edenleri bile geri çevirdim ilk anneler günü benim için çok zordu biranlik duygusallık ile yaktım devamı geldi sanırım 2 sene idi içmedim
Kesinlikle bırakın ben 51 ile bıraktım 72 kiloyu gördümBaşınız sağ olsun 2 sene iyi içmemişsiniz benim kilo problemim var 56 kilolardan 42 43 e düştüm bunun yüzünden kilo alamıyorum bırakmaya çalışıyorum inşallah bırakırım
Waooww maşallah peki bıraktığınızdan itibaren ne kadar süre sonra içme isteğiniz kesildi çok soru sordum amaKesinlikle bırakın ben 51 ile bıraktım 72 kiloyu gördüm
Ben çok kolay bıraktım öyle çok büyük krizler falan gelmedi içme isteklerim bile gerçekten çok hafif ti hatta ben eğlenceye çevirdim istek geldiğinde ben kullanmıyorum dediğim an bitiyordu Kesinlikle kendinize bıraktım icmicem falan demeyin KULLANMIYORUM telkinleri verin gerçekten işe yarıyorWaooww maşallah peki bıraktığınızdan itibaren ne kadar süre sonra içme isteğiniz kesildi çok soru sordum ama
Ne güzel maşallah size tekrar içmeye başladığınızda zayıfladınız mıBen çok kolay bıraktım öyle çok büyük krizler falan gelmedi içme isteklerim bile gerçekten çok hafif ti hatta ben eğlenceye çevirdim istek geldiğinde ben kullanmıyorum dediğim an bitiyordu Kesinlikle kendinize bıraktım icmicem falan demeyin KULLANMIYORUM telkinleri verin gerçekten işe yarıyor
Evet başladıktan kısa sürede kilo vermeye başladım Şuan 60 kiloyum diyet spor falan da yapmadım en son 72 lerde idimNe güzel maşallah size tekrar içmeye başladığınızda zayıfladınız mı
Yaaaaa bu gerçekten yedirmiyor yaa çok kilo kaybettim bende napacam bilmem ağlanacak halime gülüyorumEvet başladıktan kısa sürede kilo vermeye başladım Şuan 60 kiloyum diyet spor falan da yapmadım en son 72 lerde idim
Ne olursa olsun eğer hazir hissediyorsanız hemen bırakın KİLO KOLAY spor yürüyüş falan bir şekilde halledilirYaaaaa bu gerçekten yedirmiyor yaa çok kilo kaybettim bende napacam bilmem ağlanacak halime gülüyorum