Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırakmadan önce diyordum siz de sigara bırakma merkezine bir başvurun isterseniz.Hergun içip pisma oluyorum yok naptiysam irademe sahip cikamiyorum bu sigara konusunda sürekli aynı döngü inşa sigara yakarken bile pisma olup bidaha icmiycem dermi çok saçma biseyin icindeyim
ben izmirde bi yerde bıraktım sigarayi bir seans aldım hic içmemiş gibi çıktım. destek alın mutlakaHergun içip pisma oluyorum yok naptiysam irademe sahip cikamiyorum bu sigara konusunda sürekli aynı döngü inşa sigara yakarken bile pisma olup bidaha icmiycem dermi çok saçma biseyin icindeyim
Şuan bulunduğum ilde eşimin görevi dolayısıyla yasiyorz ve burda sigara bırakma polikinligi dışından destek allabilcgm başka seçenek yokben izmirde bi yerde bıraktım sigarayi bir seans aldım hic içmemiş gibi çıktım. destek alın mutlaka
Puf dediğiniz nedir?
EveElektronik sigara tarzı bir şey mi bu?
Ne olursa olsun ben uzun süreli başka bir şey yerine koyma durumunu bırakmada zorlaştırdığını düşünüyorum. Bıraktığım zamanlarda nikotin sakızını 2 3 parçaya bölerek kullanmıştım. Hem tadı iğrenç hem bir süre sonra o iğrenç tada bile alışsam bu seferde onu yerine koyacaktım dümdüz naneli sakıza geçtim
Of 9 ay yazık olmuş ama kaldığın yerden devammmmmKızlar ben 9 ay bırakmıştım tekrar başladım bugün yine bırakma kararı aldım desteklerinizi bekliyorum
Yaaa ne güzel beraber bırakmıştık hatırlıyorum hatta ben biraz daha önce bırakmıştık ayy nasıl özendim şuan bşaka işe girdim burada herkes sigara içitor sürekli sigara tuttular eşim iç birşey olmaz diye diye başladım aynı iş yerindeyiz eşimle neyse dün akşam son sigaramı . Sende nasıl değişiklikler cildinde dişlerinde varmı değişiklik ? Canın çekiyor mu ?Of 9 ay yazık olmuş ama kaldığın yerden devammmmm
Bende okumuştum hatta videosunuda izledim bıraktım tekrar başladım baya etkisi olnultu kitabın bende deBen allen carr sigarayi 4 gunde birak kitabiyla biraktim kizlar deneyebilirsiniz 4 gunde okumaniz lazim kitabi okurken sigara icmeye devam ediyosunuz kitap bitince birakiyosunuz. Gunde 1.5 paket icen sigara icemeyecegi yere gitmeyen bir insandim 6 ay oldu birakali.
Biraz kızayım sana bahanelere sığınmaaaa bende çok zor dönemlerden geçtim çok teklif edildi ama icmedimmm dişlerini temizlettirdim bakımını yaptırdım yüzüm daha aydınlık oldu uzun zamandır görmeyenler çok şaşırıyor en kötüsü laf aramızda 53 ile bıraktım 68 oldum şimdi de spor başladımYaaa ne güzel beraber bırakmıştık hatırlıyorum hatta ben biraz daha önce bırakmıştık ayy nasıl özendim şuan bşaka işe girdim burada herkes sigara içitor sürekli sigara tuttular eşim iç birşey olmaz diye diye başladım aynı iş yerindeyiz eşimle neyse dün akşam son sigaramı . Sende nasıl değişiklikler cildinde dişlerinde varmı değişiklik ? Canın çekiyor mu ?
Kız valaha haklısın çok pişmanım başladığıma olsun kilo verilir bende spora başlıyıcamBiraz kızayım sana bahanelere sığınmaaaa bende çok zor dönemlerden geçtim çok teklif edildi ama icmedimmm dişlerini temizlettirdim bakımını yaptırdım yüzüm daha aydınlık oldu uzun zamandır görmeyenler çok şaşırıyor en kötüsü laf aramızda 53 ile bıraktım 68 oldum şimdi de spor başladım