- 3 Ağustos 2019
- 2.168
- 5.155
- 39
bu durumdayımm canım güzel gidiyor aklıma bile gelmiyor artık sende durumlar nasıllll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu durumdayımm canım güzel gidiyor aklıma bile gelmiyor artık sende durumlar nasıllll
Aramıza hoş geldin sen istemezsen kimse zorla iciremez lütfen 3gun dayan inan 3gun bittiği an zaten çorap söküğü gibi geliyor kolaylık dilemeyecegim çünkü göreceksin çok kolay ve eğlenceli geçecek iyi eğlencelerKızlar selaamm sigara bırakma fikri bana biraz uzaktı aslında. İstiyorum ama bırakamam diye denemiyordum bile. Şimdi rastgele yazı başlığını gördüm bir okudum ki 15 sene içenler bile bırakmış. 3gün zor sonra kolaymış. Dedim bende denemeliyim uygulamayı indirdim son sigaramı kendimi tiksindirerek içtim. Akşama yada yarına bırakmadım vazgeçerim diye hemen şuan başladım bakalım inşallah bugün ilk günüm olur bir kaç saat sonra pes etmem
ÇOK teşekkür ederim inşallah kolay geçerde 3 gün oldu yazabilirim buraya bakalım sabah 9dan beri dayandım normalde şuan 5-6 tane içmiştimAramıza hoş geldin sen istemezsen kimse zorla iciremez lütfen 3gun dayan inan 3gun bittiği an zaten çorap söküğü gibi geliyor kolaylık dilemeyecegim çünkü göreceksin çok kolay ve eğlenceli geçecek iyi eğlenceler
Oooo ooo bak demek ki istediğinde saatlerce içmeden durabiliyorsun tamamdır yaa sende katıldın bize icmezsinÇOK teşekkür ederim inşallah kolay geçerde 3 gün oldu yazabilirim buraya bakalım sabah 9dan beri dayandım normalde şuan 5-6 tane içmiştim
Hadi inşallah yaaOooo ooo bak demek ki istediğinde saatlerce içmeden durabiliyorsun tamamdır yaa sende katıldın bize icmezsin
Süperim harikayım bomba gibiyim cildim dişlerim ciddi anlamda fark ediyor rengim açıldı sen ne durumdasın ozay ve diğer arkadaşlar ses verinkızlarrr günaydınn durumlarrr nasıllll??
Valaha bende çok iyim kirpik liftingi yaptırdım yeni bir güneş kremi aldım :)Süperim harikayım bomba gibiyim cildim dişlerim ciddi anlamda fark ediyor rengim açıldı sen ne durumdasın ozay ve diğer arkadaşlar ses verin
Hayırlı olsun bende eve yatırım yapıyorum stor perde aldım mutfak halısıValaha bende çok iyim kirpik liftingi yaptırdım yeni bir güneş kremi aldım :)
ayyy onlarıda bidahaki ay alıcam banyo takımı düşünüyorum güzellceee :)Hayırlı olsun bende eve yatırım yapıyorum stor perde aldım mutfak halısı
canım tut kendini bak o kadar gününe yazık olur alışkanlık kazanacaksın aklına bile gelmeyecek. benim 3 ay oldu geçen iş yerinde herkes sigara içiyor muhabbet koyu benim elimde kahve canım istedi istemezdim unutmuştum direndim bir daha başa dönemem dedim pişman olacağımı adım gibi biliyordum çünkü kendini kontrol edebilirsin ara ara gelir ama geçici ömür boyu böyle olmayacak bunu unutmaBugün gidip paket alıp içicektim Dedim alayım paketi içeyim doya doya bitreyim sonra birdaha almam içmem.. ama yok dedim o bir paketle kalmaz devamı gelir.. zor tuttum kendimi almadım.. inşallah birdaha böyle bir istek gelmez.. gelirsede bugünki gibi başarılı olurum inşallah. Ama çok içmek istedim
Bende ayıpıtır söylemesi balgam çok var sürekli balgam atıyorum diş fırçalarken vs. öksürük çok olmuyor amaSizde öksürük ne durum da yaa nasıl kurtuldunuz deli olacağım
Ben de 20 sene kullandıktan sonra bıraktım.Hamilelikte tiksindiğim için içemedim çok da iyi oldu nikotin krizleri yaşamadan vedalaştık kendisiyleKızlar öncelikle merhaba . Sigarayı bırakalı tam 22 gün oldu benim gibi sigarayı bırakan var mı? Bıraktığında ne gibi şeyler değişti. Motive edici yazılarınızı paylaşıp destek olursanız sevinirim :)
Ay evet işte bu bende yazmaya utandım yazmamıştım yeminle gına geldi artık oyleki usandım ya gıcık başlıyor arkasına öksürük ve balgam ((Bende ayıpıtır söylemesi balgam çok var sürekli balgam atıyorum diş fırçalarken vs. öksürük çok olmuyor ama