bendede öyle canm 6 ay böyle sürebilirmişAy evet işte bu bende yazmaya utandım yazmamıştım yeminle gına geldi artık oyleki usandım ya gıcık başlıyor arkasına öksürük ve balgam ((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede öyle canm 6 ay böyle sürebilirmişAy evet işte bu bende yazmaya utandım yazmamıştım yeminle gına geldi artık oyleki usandım ya gıcık başlıyor arkasına öksürük ve balgam ((
ben toplamda 6 kilo aldım bugün tam 3 ay 4. günüm ama bu aralar canım çekiyor kendimi tutuyorum. nargile içmeyi düşünüyorum bir akşam :)
Bende gün içinde cok içerdim hatta moralim bozuk olduğunda 1paket yetmezdi belki sende sonra çıkmaya başlar ama berbat bir durum
Tut kendiniiiii nargile de iyi bi halt değil onun kırmızı rengiben toplamda 6 kilo aldım bugün tam 3 ay 4. günüm ama bu aralar canım çekiyor kendimi tutuyorum. nargile içmeyi düşünüyorum bir akşam :)
Günaydınlar bende bıraktım o kadar rahatım ki,telefona uygulama indirdim oradan her gün bakıp vücuttaki takipleri görüyorum.Sizde öksürük ne durum da yaa nasıl kurtuldunuz deli olacağım
Ben diyetteyim sigarayı bırakmadan önce başlamıştım diyete 6,5 kilo gitti hala devam ediyorum diyete .ben toplamda 6 kilo aldım bugün tam 3 ay 4. günüm ama bu aralar canım çekiyor kendimi tutuyorum. nargile içmeyi düşünüyorum bir akşam :)
hahah canım çekiyor valha nargileeTut kendiniiiii nargile de iyi bi halt değil onun kırmızı rengi
ben saldım kendimii yazda geliyorr :)Ben diyetteyim sigarayı bırakmadan önce başlamıştım diyete 6,5 kilo gitti hala devam ediyorum diyete .
Biraz önce 171 aradı konuştuk bu kadar hevesle konuşacağımı tahmin etmiyordum.ben saldım kendimii yazda geliyorr :)
Doğal şeylerin faydası oluyor bunalr var dene istersen bu bayanın tüm tarifleri süper.Ay evet işte bu bende yazmaya utandım yazmamıştım yeminle gına geldi artık oyleki usandım ya gıcık başlıyor arkasına öksürük ve balgam ((
1.60 boyum var 54 kiloydum şuan tam 60 kilo oldum ama çok rahatsız değilim açıkcası yada kış üst üste bol giyiniyorum ondan öyle geliyorBiraz önce 171 aradı konuştuk bu kadar hevesle konuşacağımı tahmin etmiyordum.
Kilo durumu nasıl fazlaysa diyete girin bence,en büyük derdim dolaba saldırırımıyım dı olmadı hiç hem diyet hem sigara içmemek çok enteresandı benim için.
Sigarayı bırakınca alınan kilolar maalesef gene çok fazla değilmiş,bende 59,5 oldum 66 kiloydum.1.60 boyum var 54 kiloydum şuan tam 60 kilo oldum ama çok rahatsız değilim açıkcası yada kış üst üste bol giyiniyorum ondan öyle geliyor
Sigarayı bırakınca alınan kilolar maalesef gene çok fazla değilmiş,bende 59,5 oldum 66 kiloydum.
hadi hayırlısı canım il üç gün sık dişini gerisi gelirBu sabah burayi gordum ve sigarayi birakmaya karar verdim. Bu saate kadar icmedim. Ve kendime bazi hedefler koydum. Bu hedefler basarmam icin motivasyon kaynağım olacak.
Hadi insallah dedigin gibi olur canim. Sen ilk gunler sigaranin yerine ne koydun? Surekli birseyler yemek istemiyorum ama canim istiyor.hadi hayırlısı canım il üç gün sık dişini gerisi gelir
ben sakız çiynedim naneli şeker bide su çok içtimHadi insallah dedigin gibi olur canim. Sen ilk gunler sigaranin yerine ne koydun? Surekli birseyler yemek istemiyorum ama canim istiyor.