SÜPERRRR. Darısı başımıza inşallah. benim 25 gün olmuş.beni 1 hafta sonra 2 ay bitecek inş .
Bizim suan yasadigimiz ayni kuxuk cocugun ilk defa bilmedigi bi yere goturulmesinde yasayacagi mutluluk yada uzuntuyu dusunmesi gibi bisey.Eveeet kızlar geldim 24. güne. Her şey yolunda Önemli bir durum oldu, dün çok yakınımla ciddi bir tartışma yaşadık. ve o tartışma sonrası şak diye sigarasını yaktı. ben hiç ihtiyaç bile duymadım. Hatta tartışma sırasında deli gibi sinirlenmedim bile. (hayatımda ilk defa). Hatta sonra yanıma geldiğinde üzeri, nefesi leş gibi kokuyordu. Buda benim için bir sınavdı, bıraktığım günden beri sinirlenince ne yapacağımı merak ediyordum. Ve inanın HİÇ canımda istemedi. Çok ilginç ama sanki daha önce günde bir paket içen ben değilim. Yaşadıklarım mucize gibi.
Tebrikler bence artil sende biraktin 6 gunden sonra zaten yasadigin 6 gunu ziyan etme paylasilan videoyu izledim simdi gercekten iyikide Birakmisim dedirttiriyor.artik sende biraktin hic bi guc o zehire baslamani saglayamaz.Benimde 6.günüm canım istemiyor ama aklıma sürekli geliyor icsemde zevk vermeyeceğini tadının iğrenç geleceğinden eminim ama yinede mutsuzum
Benim de bugun 23 galiba haplardan bakicam skmdi kac gun diye aramizda galiba 2 gun var kurtulduk biz darisi birakmak isteyenlerin basinaSÜPERRRR. Darısı başımıza inşallah. benim 25 gün olmuş.
Teşekkürler inşallah hep beraber bıraktık. Gerçekten iğrenç bir video. İçerken izlediğim,duyduğum, şahit olduğum olaylar nasıl olur da bıraktırmaz anlayamıyorum. Bu nasıl bir bataklık. Allah tüm içicileri bizim yolumuza getirsin.Ben kendimi denedim soyle oda foruma girmedim bakalim gunde aklima kac kere gelecek dedim inanilmaz 2 kere geldi sadece oda 1 dklik gecti
Evet bıraktıktan sonra ilk defa girdiğimiz ortamlar tuhaf oluyor. Ben içmeyenler bu arada ne yapıyor diye çaktırmadan gözlemlediğimi hatırlıyorum.Ben kendimi denedim soyle oda foruma girmedim bakalim gunde aklima kac kere gelecek dedim inanilmaz 2 kere geldi sadece oda 1 dklik gecti
İlk günden beri içimde mutluluk ve huzur ve çok rahat geçen günlerim vardı. Nedenini bilmiyorum ama Bu gün sabahtan beri kendimi iyi hissetmiyorum. Bu gün bir an evvel bitsin istiyorum. Sanki 26 gün değilde dün bırakmış gibiyim. Normal mi bilmiyorum. Ama canım çok sıkkın.
Bende de olmustu dunİlk günden beri içimde mutluluk ve huzur ve çok rahat geçen günlerim vardı. Nedenini bilmiyorum ama Bu gün sabahtan beri kendimi iyi hissetmiyorum. Bu gün bir an evvel bitsin istiyorum. Sanki 26 gün değilde dün bırakmış gibiyim. Normal mi bilmiyorum. Ama canım çok sıkkın.
Teşekkür ederim inşallahTebrikler rror 26 gün az bir zaman değil.
Arada bir yoklamalar olur bağımlılıktan kurtuluyorsunuz kolay değil.
Zaten insanın ruh hali normalde de değişken.
Aldırış etmeyin moralinizi bozmayın. Siz kazanacaksınız.
Başarılar diliyorum.
İnşallah ya ne beladır bu kurtulalım artık.Bende de olmustu dun
Gelip gecti hatta neden bu ladar zorlandim diye dusundum ilacla birakmama ragmen ama gecicek nasilsa dedim sabirla bekle zaten pis igrenc ilk icis tadini dusun sen sigara istemiyorsun ki nikotin istiyor vucudun bagimliliktan tamamiyle kurtuldugunda hepsi gecicek.bugunde benim aklima gelir gibi oldu bir temizlik yapmisim evde saatin kac oldugunu bile gec farkettim kursa geciktimgerekirse hergunn ev temizlerim icmem
Bugun oglen koltukda uzaniyordum guya sevdigim biraktigim mentollu sigarami aldirmisim marketten. paketin tam naylonumu cozecekken yarida geri kapatir gibi sardim icmicem dedim icmek istersem ilk etap o naylonu acarim krizi ufak ufak atlatip icmeden paketi dururum diyordum ki uyandim ruyamda bile sigarayla mucadele icindeyim
Bu arada koltukda uzanirlen uyuyakalmisim aklimd. İlaci unutmasam diyordum uyumusum.kalltigimda ilaci içmesem mi cesareti geldi sigara icesim yok artik diye sonra bitireyim bari tamamini dedim ictim
Aldanma o rüyalara, zaten o ilacın en tuhaf yanı o rüyalar. İster istemez bilinçaltında hala o illet var. Bazen çok eğlenceli oluyor bazen kabus gibi. Uyku kalitesini düşürüyor. Ama ben ilaçla bıraktığımda rüyamda sigara içtiğimi görürken şimdi hiç sigaralı rüyalar görmüyorum. Normalden az uyuyor ve çok dinç uyanıyorum.Bugun oglen koltukda uzaniyordum guya sevdigim biraktigim mentollu sigarami aldirmisim marketten. paketin tam naylonumu cozecekken yarida geri kapatir gibi sardim icmicem dedim icmek istersem ilk etap o naylonu acarim krizi ufak ufak atlatip icmeden paketi dururum diyordum ki uyandim ruyamda bile sigarayla mucadele icindeyim
Bu arada koltukda uzanirlen uyuyakalmisim aklimd. İlaci unutmasam diyordum uyumusum.kalltigimda ilaci içmesem mi cesareti geldi sigara icesim yok artik diye sonra bitireyim bari tamamini dedim ictim
Çok iyi tebrikler. 10 gün çok güzel artık herşey kafanda. Artık kurtuldunuz. kendini kötü hissettiğinde aç bir video izle. İnan bundan sonrası çok kolayyy.Bugün 10.günüm artık cok fazla aklıma gelmiyor önceleri içerken sabah uyanır uyanmaz aklıma sigara gelirdi şimdi hiç gelmiyor baya bi gelişme var ama cildimde hala değişiklik olmadı sabırsızlıkla tenimin açılmasını bekliyorum
Ya kizlar bana nerdeyse 2 ay olmak üzere ama yataktan hala sürünerek kalkıyorum hep bi yorgunluk hali var neden acaba ilaçla bi alakasi olabilirmi ?Çok iyi tebrikler. 10 gün çok güzel artık herşey kafanda. Artık kurtuldunuz. kendini kötü hissettiğinde aç bir video izle. İnan bundan sonrası çok kolayyy.
Evet ilacın uzun süre kullanımında benzer şeyler yaşamıştım. Doktoruna D az nış istersen dozu azaltabilir.Ya kizlar bana nerdeyse 2 ay olmak üzere ama yataktan hala sürünerek kalkıyorum hep bi yorgunluk hali var neden acaba ilaçla bi alakasi olabilirmi ?
Senin adina cok sevindim aramiza bir kisi daha katilmis oldu artik bundan sonra pes etmek yok buyuk krizleri asmissin alislanliklari yeniyoruz simdi zaten buyuk kriz daha olmaz arada aklina vurabilir baska seylerle oyalan zaten fiziksel bi aci degil.Bugün 10.günüm artık cok fazla aklıma gelmiyor önceleri içerken sabah uyanır uyanmaz aklıma sigara gelirdi şimdi hiç gelmiyor baya bi gelişme var ama cildimde hala değişiklik olmadı sabırsızlıkla tenimin açılmasını bekliyorum
Valla bende ilac kullaniyorum 2 doz kaldi uyanirken zorlanmiyorum erken kalkiyorum hatta ama ogle uykusu gelmiyor degilYa kizlar bana nerdeyse 2 ay olmak üzere ama yataktan hala sürünerek kalkıyorum hep bi yorgunluk hali var neden acaba ilaçla bi alakasi olabilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?