- 20 Aralık 2016
- 272
- 123
- 53
- 34
Gecicek dun cok zorladi sinavda stresde yokladi sanki icsem stres puff uccak salak sacma dusunceler gecmeyecek diye dusundum sigara icmemek icin nefenlerimi dusundum.
hele gece sozlumle tartismadan sonra resmen zor sinava girdim ama icmedim yenik dusmeyecegim dedim gecti icmedim ilacsiz da devam edebilirim ohh sigarasiz hayat cok daha guzel
Tebrikler tam kararlılıkla devam. Videolar şu zor günlerine iyi gelir.Videolari izlicemde bi vakit bulamiyorum bugun yine sinav var hep sonra diyorum bakalim aksama belki
Canın ve nefsin değil inan sadece ilaç almadığın için daha çok aklına geliyor. Bakış açısını bir kenara bırakıp iradeyle direnme boyutundasın. Lütfen hemen ilk başlarda ki gibi düşün. Videolarla hafızası canlandır. Yoksa bir yerde direncin kırılır. Emin ol şuan da sınırdasın. Bunu bir atlat oh be diyeceksin. Gerekirse bir gün az uyu ama filmi izle.İzlicem valla bu ne ya ilaci biraktim nefsim zorluyor güzel bisey olsa neyse ama zehir yani
Dayanacak bir şey yok kutlanacak günler var. Sabretmeye gerek yok zaten sen artık bağımlı değilsin. Sadece sana oyun oynayan pis bir yaratığın var. İZİN VER ODA GEBERSİN GİTSİN. Yaratığın Sana ulaşamadığı her günüde KUTLA.Canın ve nefsin değil inan sadece ilaç almadığın için daha çok aklına geliyor. Bakış açısını bir kenara bırakıp iradeyle direnme boyutundasın. Lütfen hemen ilk başlarda ki gibi düşün. Videolarla hafızası canlandır. Yoksa bir yerde direncin kırılır. Emin ol şuan da sınırdasın. Bunu bir atlat oh be diyeceksin. Gerekirse bir gün az uyu ama filmi izle.
Tebrikler. Gayet iyi gidiyor bu gün 39 gün olmuş. Şu anda kış tatili bol bol kaynakla günün nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. Etrafımda o kadar çok içen ve içilen ortam var ki ama inanın hiiiiç canım istemiyor. (çok şükür)Kizlar nasılsınız nasil gidiyor benim bugün 21.günüm
Tebrikler cok sevindim bizimle birlikde su illetden kurtuldugun icin.Kizlar nasılsınız nasil gidiyor benim bugün 21.günüm
Canim sanada teşekkür ederim attigin video cok iyi geldi.Tebrikler. Gayet iyi gidiyor bu gün 39 gün olmuş. Şu anda kış tatili bol bol kaynakla günün nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. Etrafımda o kadar çok içen ve içilen ortam var ki ama inanın hiiiiç canım istemiyor. (çok şükür)
Bazen nasıl bu kadar çabuk unutup hiç istemediğime kendim bile inanamıyorum.
Senin döneminde hala günde 1-2 aklıma geliyordu. Yani benim gibi olursa işin çoook az kalmış diyebilirim. Sevgiler
Çok sevindimTebrikler cok sevindim bizimle birlikde su illetden kurtuldugun icin.
Canim sanada teşekkür ederim attigin video cok iyi geldi.
Valla aklina grlmicrk mi evet gelicek aklima gelmeyecek diye bekleme gelsin gelince o canavar mi yenecek yenemez.Ayrica rrorr un attigi videoyu izle bence.maalesef hergün bir iki defa canım istiyor bu isteme durumu daha ne kadar sürecek yada bundan sonra hep aklımda ve canin isticek mi
İnsAllah canim iyiyiz boyleÇok sevindim
Vallahi benim anladığım hayatımızda biraz boşluk olunca ufak bir terapi iyi geliyor. İnşallah uzun yıllar sonra bile aynı kararlılıkla muhabbetimiz devam eder.
47 gün. Bir haftadır falan çok farketti. Ter atmayı dene vücut toksinlerden bir an evvel kurtulsun. Hafif tempo Koşu çok iyi geliyor veya sauna imkanı varsa süper olur.Canim senin kacgun oldu benim 29 gün oldu hala cildim tam olaraj açılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?