- 22 Ağustos 2009
- 587
- 107
- 323
Normalde açık tenli miydin?Biraz daha beklemem gerekiyor yani aksam olur olmaz uykum geliyor seninde öyle oluyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde açık tenli miydin?Biraz daha beklemem gerekiyor yani aksam olur olmaz uykum geliyor seninde öyle oluyor mu
Okudum cok guzel olmus 5 mt.harika hatta 1 km yapsinlar haha eskiden sinirlencegim seye guluyorum.ARKADAŞLARRR, BİR GÜZEL HABER OKUDUM. Sigara yasağıyla ilgili düzenleme yapılmış. Hadi inşallah çocukları gençleri koruyabilelim bu illetten.
http://m.milliyet.com.tr/sigaraya-yeni-yasaklar-geliyor--ekonomi-2390002/
Benim sivilceleri Bi görseniz şaka gibi. Bu bırakma aşamasında bir sivilcelendim çenem alnım sırtım. Ve geçmiyoEvet canim acik tenliydim
Videoları izleyebildim mi?Kizlar siz gercekten kafanizda bitirmissiniz nefret ediyorsunuz bende nefret ediyorum ama sizin gibi kafamda bitiremedim
Benim sivilceleri Bi görseniz şaka gibi. Bu bırakma aşamasında bir sivilcelendim çenem alnım sırtım. Ve geçmiyoilaölar geçici çözğm vücudun verdiği tepki imiş. Yoksunluk tepkisi. Birde çok mızmız oldum sanki anlamadım gitti . Hemen gözlerim doluveriyo. Bide tombullaşıyorym. Bu defa daha kötü oluyorum. Ya sabır
[/QUOTE
Sen beslenme alışkanlığını değiştirmiş olabilir misin?
Galiba bu yolda ikimiz de başarılı olacağız. Burada olmak bana çok iyi geliyor. Hele aynı yolda devam edenlerle konuşmak çok güzel oluyor. İnşallah başka arkadaşlar da bize dahil olur.Eay bee benim 39.gun sali gunu 42 olcak demekki 42 den sonra vucut kendi uretcek hadi bakalim
İnsanların sigara yasaklarına ölümüne tepki göstermesi korkutuyor insanı. Ama en azından yasaklar yeni başlamaların önüne geçebilir.Doğru yolda basarili bir sekilde ilerliyoruz yoldasim yeni yoldaslar katilmasi dilegiyle...
Sende Kilo artışı oldu mu?Doğru yolda basarili bir sekilde ilerliyoruz yoldasim yeni yoldaslar katilmasi dilegiyle...