How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

SİGARAYI BERABER BIRAKALIM

24 yaşındayım. Yaklaşık 10 senedir sigara içiyorum evet cok erken başladım : (
Bırakıyorum bırakıyorum tekrar başlıyorum. Hayatımda kötü bir şey olduğu zaman direkt sigaraya sarılıyorum.
Üstelik kilo da almam gerekiyor çok çok zayıfım.
Simdiye kadar doktora hiç gitmedim. Z..n diye bir ilaç varmış çok olumlu yorumlar duydum. Bilenler bilir.

Sizce doktora gidip ilaçla bırakmayı denemeli miyim? Bu şekilde bırakan var mi?
Ben varim ama baska ilacla z.. ile baslayan ilac daha fazla yan etkiletmedimi diye okumustum.birde digeri daha etkiliymis vss çoğunluk onla birakmis vsss.iste o ilac yoksa toplum sagligi merkezinde z..ile baslayani yaziyorlarmis gibi yazilarda etkilemisti.
Ama benkm ilaci Dr yazdi ben talep etmemistim.
Normal birakamiyorsaniz krizleri atlamaniza yardimci bu ilaclar.
Sigara icip zehirlenmeniz yerine ilac kullansaniz daha iyi bence.

Bende hayatımda ilk defa şekersiz çay kahve içmeye başladım. İçilebiliyormuş:kahve:. Onun dışında akşam yemeğinden sonra bir şey yememeye çalışıyorum. İşim spor olduğu içinde şimdilik iyi gidiyor. Ama arada kardiyo çalışıyorum, ciğerler açılsın diye.
Ama inanın artık sigara hiiiç aklıma bile gelmiyor. Tabi eşimin de bırakmasının çok faydası oldu. Ancak içen arkadaşlar olunca hiç canım istemiyor artı çok rahatsız oluyorum. İlk bıraktığımda için için etkilenmiyorum diyordum şimdi ortamı pis pis kokutmaları beni rahatsız ediyor.
Ama inanın o kadar stressiz bir hayat oldu ki. Nerede içeceğim, çocuk kokuyu alır mı ( oğlum içtiğimizi bilmiyor du), Pakette az kalmış hemen almam lazım, şu toplantıya bir ara verselerde içsem ( çoğunlukla wc 'de:KK12::KK12:)soğuk ama dışarıda içerim, off bu gün çok içmişim içim sıkışıyor ağzım zehir gibi olmuş.......
bunların hiç biri yok. Allahıma şükürler olsun . Rastgele bile okuyan varsa Allah aşkına bırakın.
oh miss stressiz hayat sigara daha fazla stres yaratiyormus :D

Ben varim ama baska ilacla z.. ile baslayan ilac daha fazla yan etkiletmedimi diye okumustum.birde digeri daha etkiliymis vss çoğunluk onla birakmis vsss.iste o ilac yoksa toplum sagligi merkezinde z..ile baslayani yaziyorlarmis gibi yazilarda etkilemisti.
Ama benkm ilaci Dr yazdi ben talep etmemistim.
Normal birakamiyorsaniz krizleri atlamaniza yardimci bu ilaclar.
Sigara icip zehirlenmeniz yerine ilac kullansaniz daha iyi bence.

Teşekkür ederim cevap için umarm ben de aranıza katılırım :)

İnsAllah biran once kurtulun.
Kalabalik sigara icen arkadas grubunun arasina girdim gecenlerde hepside sigara biraktigimi bilmiyor hepsi sok oldu.
Bi taneside nasil biraktin aklina gelmiyormu diye bayagi sorusturdu.
Herkesin sorusu aslinda sigara icenler yaniliyor her zaman aklimiza gelmiyor hatta baska ugeas icindeyseniz hiç gelmiyor ve kendime sigara ile eziyet etmiyorum

24 yaşındayım. Yaklaşık 10 senedir sigara içiyorum evet cok erken başladım : (
Bırakıyorum bırakıyorum tekrar başlıyorum. Hayatımda kötü bir şey olduğu zaman direkt sigaraya sarılıyorum.
Üstelik kilo da almam gerekiyor çok çok zayıfım.
Simdiye kadar doktora hiç gitmedim. Z..n diye bir ilaç varmış çok olumlu yorumlar duydum. Bilenler bilir.

Sizce doktora gidip ilaçla bırakmayı denemeli miyim? Bu şekilde bırakan var mi?
Aramıza hoşgeldin, ilaçla bırakma konusunda çok başarılı olanlar var. Ama önerim gerçekten bırakmak istemendir. İstedikten Sonra kafanda bitirmen kolay olacaktır. İlacı bıraktığında kafanda bitirdiğin için dönmezsin bir daha. Bırakında nasıl bırakırsanız bırakın. Güzel haberlerinizi bekliyorum.

İnsAllah biran once kurtulun.
Kalabalik sigara icen arkadas grubunun arasina girdim gecenlerde hepside sigara biraktigimi bilmiyor hepsi sok oldu.
Bi taneside nasil biraktin aklina gelmiyormu diye bayagi sorusturdu.
Herkesin sorusu aslinda sigara icenler yaniliyor her zaman aklimiza gelmiyor hatta baska ugeas icindeyseniz hiç gelmiyor ve kendime sigara ile eziyet etmiyorum
Bende içerken, bırakmış birini gördüğümde resmen acırdım. Şimdi nasıl canı çekiyordur diye düşünürdüm. Onların canı istiyormuydu bilmiyorum ama ben hiç istemiyorum. Aklıma gelmediği günler bile yaşıyorum. Kahvenin tadını alarak içmenin tadını çıkartıyorum. (Bu arada asla kahvemi içemem sanıyordum.)
Şimdi biliyorum ki sigara sadece bu psikolojiyle bu kadar güzel ve rahat bırakılabilirmiş. :halay::KK50::halay:

Bende içerken, bırakmış birini gördüğümde resmen acırdım. Şimdi nasıl canı çekiyordur diye düşünürdüm. Onların canı istiyormuydu bilmiyorum ama ben hiç istemiyorum. Aklıma gelmediği günler bile yaşıyorum. Kahvenin tadını alarak içmenin tadını çıkartıyorum. (Bu arada asla kahvemi içemem sanıyordum.)
Şimdi biliyorum ki sigara sadece bu psikolojiyle bu kadar güzel ve rahat bırakılabilirmiş. :halay::KK50::halay:
ayni seyleri dusunuyorduk emin olabilirsin.
Dislerim beyazladi dis etlerim kirmizilasti megersem sigara dis etlerimin rwngini acmis nasil bi zehir nasil icmiaim ben icmeyen insan rahatligina kavustum ohh bee kimisi de kilo alacagim diye birakmiyormus 3 kilo aldim sigara yerine biseyler yemeyin almiyorsunuz benim kilo almam istah acilmasi cunku yedigim ictigim herseyin tadi guzellesti.damak tadim geri geldi.
Simdide rejimdeyim cok rahat yapiyorum 6.gunjm ve 3 kiloyu verdim bile :)

ayni seyleri dusunuyorduk emin olabilirsin.
Dislerim beyazladi dis etlerim kirmizilasti megersem sigara dis etlerimin rwngini acmis nasil bi zehir nasil icmiaim ben icmeyen insan rahatligina kavustum ohh bee kimisi de kilo alacagim diye birakmiyormus 3 kilo aldim sigara yerine biseyler yemeyin almiyorsunuz benim kilo almam istah acilmasi cunku yedigim ictigim herseyin tadi guzellesti.damak tadim geri geldi.
Simdide rejimdeyim cok rahat yapiyorum 6.gunjm ve 3 kiloyu verdim bile :)
Çok iyi şimdi zevkine göre rahatttttt rahat gelinlik bakabilirsin:KK71:.:KK68:

Aynada kendimi gördükçe mutlu oluyorum. Tenim o kadar açıldı ki, ben 5-6 aydan önce bu kadarını beklemiyordum. Göz altlarım genetik ve zayıf olmamdan kaynaklı mor sanıyordum. Hiç bir kozmetik kullanmamaya başladım. Buna rağmen ne kullanıyorsun diye soruyorlar. Kilo sadece 1 kilo fark etti onda da sıkıntı yok.
Allah herkese nasip etsin inşallah. Gerçekten kendimizi rezil etmişiz yıllarca.

Sigarayı bırakmak çok kolay

Sigaraya dair herşey yolunda. Hatta mükemmel ötesi ancak kilo alma konusunda çok direniyorum ve geriliyorum. Çok çok dikkat etmeme rağmen ancak 1.5 kilo fazlayla tutmaya çalışıyorum. Birde dikkat etmesem ne olacak bilmiyorum. İşin tuhaf yanı işim spor, aldığım ve yaktığım hesaba göre vermem gerekirken sinsi sinsi artıyor sanırım. Vücuda nasıl zarar veriyorsa artık onu tolere edebilmek için deli gibi çalışıyormuş da ondan zar zayıfmışım. Ne yapalım artık bu işlerle uğraşacağız. Ama şimdiye kadar o illeti hiç içmemiş gibi olmanın hazzı da harikaymış.

Süpersiniz maşallah :nazar:

Ne kadar oldu bırakalı şimdi sizin?
Hala aklınıza geldiği canınızın istediği oluyor mu?

Süpersiniz maşallah :nazar:

Ne kadar oldu bırakalı şimdi sizin?
Hala aklınıza geldiği canınızın istediği oluyor mu?
Teşekkürler. Sigara asla aklıma gelmiyor. (çoook şükür)hatta içilen ortamdan inanılmaz rahatsız oluyorum . Onsuz yaşamın tadını çıkartıyorum. Naparsam yapayım o illet olmadan da çok güzel keyif alabiliyorum. Kahve, yemek, herhangi bir içecek içerken bile aklıma gelmiyor. Bu gün 77 gün olmuş. Rabbim herkese nasip etsin. İşin zoru ilk 3 gün. İşin kararlılığı ilk bir ay. Sonra herşey bal kaymak. Kendimi yemek düzenine verdim, 1,5 kilo gibi bir artış oldu. Oda hiç sorun değil o beladan kurtuldum ya önemli olan o. Darısı başınıza iyi haberlerinizi beklerim. Sevgiler.

Teşekkürler. Sigara asla aklıma gelmiyor. (çoook şükür)hatta içilen ortamdan inanılmaz rahatsız oluyorum . Onsuz yaşamın tadını çıkartıyorum. Naparsam yapayım o illet olmadan da çok güzel keyif alabiliyorum. Kahve, yemek, herhangi bir içecek içerken bile aklıma gelmiyor. Bu gün 77 gün olmuş. Rabbim herkese nasip etsin. İşin zoru ilk 3 gün. İşin kararlılığı ilk bir ay. Sonra herşey bal kaymak. Kendimi yemek düzenine verdim, 1,5 kilo gibi bir artış oldu. Oda hiç sorun değil o beladan kurtuldum ya önemli olan o. Darısı başınıza iyi haberlerinizi beklerim. Sevgiler.
77 gün çok uzun süre maşallah epey olmuş darısı bana :) ben çok korkuyorum o ilk üç gün hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bir türlü başaramıyorum. Umarım bir gün bırakabilirim.

77 gün çok uzun süre maşallah epey olmuş darısı bana :) ben çok korkuyorum o ilk üç gün hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bir türlü başaramıyorum. Umarım bir gün bırakabilirim.
Teşekkürler inşallah darısı başınıza. Bende sırf bu ilk 3 gün korkusuyla 3 günü kurtaracak ilaç kullandım. Ve hiç bir sorun yaşamadan bıraktım. Bu konunun başını okursanız belki sizin içinde işe yarar.

Teşekkürler inşallah darısı başınıza. Bende sırf bu ilk 3 gün korkusuyla 3 günü kurtaracak ilaç kullandım. Ve hiç bir sorun yaşamadan bıraktım. Bu konunun başını okursanız belki sizin içinde işe yarar.
Merhaba. Ben de 10 gün önce bıraktım çok şükür ama son birkaç gündür sürekli bir öksürme hali var. Özellikle gece artan hatta saatlerce uyutmayan, boğazıma aniden toz kaçıyor da gıcık yapıyor gibi balgamlı bi öksürük. Bu normal midir? Ne zaman geçer ve bunun için yapmam gereken bitkisel veya ilaç vs bir şey var mı ? Teşekkür ederim şimdiden.

Back