• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARAYI BERABER BIRAKALIM

Gecicek dun cok zorladi sinavda stresde yokladi sanki icsem stres puff uccak salak sacma dusunceler gecmeyecek diye dusundum sigara icmemek icin nefenlerimi dusundum.
hele gece sozlumle tartismadan sonra resmen zor sinava girdim ama icmedim yenik dusmeyecegim dedim gecti icmedim ilacsiz da devam edebilirim ohh sigarasiz hayat cok daha guzel

Videolari izlicemde bi vakit bulamiyorum bugun yine sinav var hep sonra diyorum bakalim aksama belki

Gecicek dun cok zorladi sinavda stresde yokladi sanki icsem stres puff uccak salak sacma dusunceler gecmeyecek diye dusundum sigara icmemek icin nefenlerimi dusundum.
hele gece sozlumle tartismadan sonra resmen zor sinava girdim ama icmedim yenik dusmeyecegim dedim gecti icmedim ilacsiz da devam edebilirim ohh sigarasiz hayat cok daha guzel
Videolari izlicemde bi vakit bulamiyorum bugun yine sinav var hep sonra diyorum bakalim aksama belki
Tebrikler tam kararlılıkla devam. Videolar şu zor günlerine iyi gelir.

İzlicem valla bu ne ya ilaci biraktim nefsim zorluyor güzel bisey olsa neyse ama zehir yani

İzlicem valla bu ne ya ilaci biraktim nefsim zorluyor güzel bisey olsa neyse ama zehir yani
Canın ve nefsin değil inan sadece ilaç almadığın için daha çok aklına geliyor. Bakış açısını bir kenara bırakıp iradeyle direnme boyutundasın. Lütfen hemen ilk başlarda ki gibi düşün. Videolarla hafızası canlandır. Yoksa bir yerde direncin kırılır. Emin ol şuan da sınırdasın. Bunu bir atlat oh be diyeceksin. Gerekirse bir gün az uyu ama filmi izle.

Canın ve nefsin değil inan sadece ilaç almadığın için daha çok aklına geliyor. Bakış açısını bir kenara bırakıp iradeyle direnme boyutundasın. Lütfen hemen ilk başlarda ki gibi düşün. Videolarla hafızası canlandır. Yoksa bir yerde direncin kırılır. Emin ol şuan da sınırdasın. Bunu bir atlat oh be diyeceksin. Gerekirse bir gün az uyu ama filmi izle.
Dayanacak bir şey yok kutlanacak günler var. Sabretmeye gerek yok zaten sen artık bağımlı değilsin. Sadece sana oyun oynayan pis bir yaratığın var. İZİN VER ODA GEBERSİN GİTSİN. Yaratığın Sana ulaşamadığı her günüde KUTLA.
Bakış açısına geri dön.

Ruyamda 3-4 tane icmisim ustune hala sigara yakacakken buluyordum( ruya bu gercek olamaz diye kendimi sorguluyorum guya gercekmis)(halbuki ruyamdada canjm cekmiyor zorla iciyorum ust ustte )

Kizlar nasılsınız nasil gidiyor benim bugün 21.günüm
Tebrikler. Gayet iyi gidiyor bu gün 39 gün olmuş. Şu anda kış tatili bol bol kaynakla günün nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. Etrafımda o kadar çok içen ve içilen ortam var ki ama inanın hiiiiç canım istemiyor. (çok şükür)
Bazen nasıl bu kadar çabuk unutup hiç istemediğime kendim bile inanamıyorum.
Senin döneminde hala günde 1-2 aklıma geliyordu. Yani benim gibi olursa işin çoook az kalmış diyebilirim. Sevgiler

Kizlar nasılsınız nasil gidiyor benim bugün 21.günüm
Tebrikler cok sevindim bizimle birlikde su illetden kurtuldugun icin.
Tebrikler. Gayet iyi gidiyor bu gün 39 gün olmuş. Şu anda kış tatili bol bol kaynakla günün nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. Etrafımda o kadar çok içen ve içilen ortam var ki ama inanın hiiiiç canım istemiyor. (çok şükür)
Bazen nasıl bu kadar çabuk unutup hiç istemediğime kendim bile inanamıyorum.
Senin döneminde hala günde 1-2 aklıma geliyordu. Yani benim gibi olursa işin çoook az kalmış diyebilirim. Sevgiler
Canim sanada teşekkür ederim attigin video cok iyi geldi.

maalesef hergün bir iki defa canım istiyor bu isteme durumu daha ne kadar sürecek yada bundan sonra hep aklımda ve canin isticek mi

Tebrikler cok sevindim bizimle birlikde su illetden kurtuldugun icin.

Canim sanada teşekkür ederim attigin video cok iyi geldi.
Çok sevindim
Vallahi benim anladığım hayatımızda biraz boşluk olunca ufak bir terapi iyi geliyor. İnşallah uzun yıllar sonra bile aynı kararlılıkla muhabbetimiz devam eder.

maalesef hergün bir iki defa canım istiyor bu isteme durumu daha ne kadar sürecek yada bundan sonra hep aklımda ve canin isticek mi
Valla aklina grlmicrk mi evet gelicek aklima gelmeyecek diye bekleme gelsin gelince o canavar mi yenecek yenemez.Ayrica rrorr un attigi videoyu izle bence.
72 saat 3 gunfe vucudun nikotini unuttu.
Suan aklina gelmesi aliskanlik canin cekmiyor aslinda beyin yikamalardan dolayi aklimizda ve aliskanligimizdan yasadigimiz sey.
Ben dusunmemeyi yapmiyorum gelirse gelsin aklima dedim amannn bosverr gecerr rahat bi ruh haline gectim ve aklima kolay kolay gelmiyor aliskanliklarim degisiyor sanirim artik her bos vakitte aklima gelen sigara gelmiyor bende anlamadim ektra biseyde yapmiyorum unuttum sanirim :D
Aciklayamiyorum bile :D

Çok sevindim
Vallahi benim anladığım hayatımızda biraz boşluk olunca ufak bir terapi iyi geliyor. İnşallah uzun yıllar sonra bile aynı kararlılıkla muhabbetimiz devam eder.
İnsAllah canim iyiyiz boyle :D

Selam, tatil bitti eve dönüş sonrası kilolarla gelindi. Evet biraz kilo aldım ama tartıya çıkmıyorum. Moralimin bozulacağından emin olduğum için. Şimdi spor dikkatli beslenmeyle normale dönmeyi ve tartılmayı planlıyorum. :KK47:
Bu aralar kahveye takmış durumdayım. Hala az da olsa bazen aklıma geliyor ama artık bitti. Kiloda alsam zorladığı zamanlarda olsa BİTTİ. Yüzümün rengi beni şaşırtıyor. Göz altları için kapatıcısız evden çıkmazdım şimdi kapatıcımın nerde olduğunu bile bilmiyorum. Ve pembe beyaz çok hoş bir rengi var. Daha önce ki denemelerimde hiç bu kadar uzun süre bırakmamıştım. Bazen, eskiden yemekten sonra canım istemesin diye düşünürken şimdi gece yattığımda bir düşünüyorum bir gün boyunca afiyetle yediğim yemeklerin ardından hiç aklıma bile gelmemiş. Tabi yalan yok bazende çok alakasız bir zamanda yoklamaya geliyor. Geliyor ama en ufak bir sigara kokusu duyduğumda midem kalkıyor. Etrafımı gözlemledikçe de gerçekten yıllardır ikinci sınıf insan gibi görünmüşüm. Ne Yazık ki, Soğuk havaya, pis kokmaya, kafes gibi yerlere girip alaycı bakışlara maruz kalmaya ve tartışmasız sağlığını hiçe saymaya RAĞMEN İçtiğimi şimdi görebiliyorum.
Allah herkese bu illetten kurtulmayı nasip etsin.

Bu arada yeni dönmeye başlayan kamu spotunu çok beğendim. Aynen bizim düşüncelerimizi destekliyor. Zamanında tekrarlayıp durduğumuz bahaneleri çok güzel çürüten bir reklam olmuş. (İçme ölürsün, içme paran gider gibi yaklaşımlardan çok daha faydalı bence)

Canim senin kacgun oldu benim 29 gün oldu hala cildim tam olaraj açılmadı
47 gün. Bir haftadır falan çok farketti. Ter atmayı dene vücut toksinlerden bir an evvel kurtulsun. Hafif tempo Koşu çok iyi geliyor veya sauna imkanı varsa süper olur.

Biraz daha beklemem gerekiyor yani aksam olur olmaz uykum geliyor seninde öyle oluyor mu

Evet ama Aslında ben onun uyku değil oyalanacak birşey bulamayıp yatayım bari modunda olduğunu düşünüyorum.
Ama zaman geçtikçe yılların alışkanlığının yarattığı farklılıklara alışıyoruz. Dile kolay her akşam onun muhabbeti olur hatta ve hatta bir tane daha içeyim öyle yatayım demeden yattığımı bilmiyorum. Dolayısıyla şimdi erken yatayım bari dememizi normal görüyorum. Ama bu sigara isteği değil yeniliklere alışmada geçiş süreci.

Back