How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

SİGARAYI BERABER BIRAKALIM

Merhaba. Ben de 10 gün önce bıraktım çok şükür ama son birkaç gündür sürekli bir öksürme hali var. Özellikle gece artan hatta saatlerce uyutmayan, boğazıma aniden toz kaçıyor da gıcık yapıyor gibi balgamlı bi öksürük. Bu normal midir? Ne zaman geçer ve bunun için yapmam gereken bitkisel veya ilaç vs bir şey var mı ? Teşekkür ederim şimdiden.
Aramıza hoşgeldiniz FALONE. Evet sigarayı bırakan bir çok kişide öksürük balgam atma gibi şeyler oluyormuş ama bende olmadı. Ben sigarayı bıraktığım günden beri günde 2-3 bardak bitki çayı içiyorum ve düzenli spor yapıyorum belki ondandır. Ama emin olun bu yaşadığınız normalmiş. Belkide tamamen rastlantı olarak faranjit falan olmuşsunuzdur. Hiç takılmayın bunlara, yaklaşık bir ay kadar vücutta farklılıklar olabiliyor. E doğal olarak yıllardır düzenli olarak zehirlenen vücut kendine gelmeye çalışıyor. Siz sadece bu güzel yeni hayatınıza odaklanın bitki çaylarını kesinlikle tavsiye ederim. Bol bol yürüyüşler yapın ve temiz havanın tadını çıkartmaya bakın. Sevgiler.

Aramıza hoşgeldiniz FALONE. Evet sigarayı bırakan bir çok kişide öksürük balgam atma gibi şeyler oluyormuş ama bende olmadı. Ben sigarayı bıraktığım günden beri günde 2-3 bardak bitki çayı içiyorum ve düzenli spor yapıyorum belki ondandır. Ama emin olun bu yaşadığınız normalmiş. Belkide tamamen rastlantı olarak faranjit falan olmuşsunuzdur. Hiç takılmayın bunlara, yaklaşık bir ay kadar vücutta farklılıklar olabiliyor. E doğal olarak yıllardır düzenli olarak zehirlenen vücut kendine gelmeye çalışıyor. Siz sadece bu güzel yeni hayatınıza odaklanın bitki çaylarını kesinlikle tavsiye ederim. Bol bol yürüyüşler yapın ve temiz havanın tadını çıkartmaya bakın. Sevgiler.
Çok teşekkür ederim bitki çaylarına ağırlık vereyim ben de umarım tamamen geçer.

Tebrik ederim, aramıza hoşgeldiniz. İşin ennnn zor kısmını anlatmışsınız. Hangi yöntem ile bıraktınız.
Hiç bir yöntem desem inanır mısınız ?
İrade gücümü kullanıyorum.
İçmeyecegim dedim ve bitti benim için.
Canım istiyor mu ?
Evet ama bir tane bile içsem ihanet edecegim kendime hissi çok agır basıyor o sebeble asla niyetlenmiyorum

Hiç bir yöntem desem inanır mısınız ?
İrade gücümü kullanıyorum.
İçmeyecegim dedim ve bitti benim için.
Canım istiyor mu ?
Evet ama bir tane bile içsem ihanet edecegim kendime hissi çok agır basıyor eo sebeble asla niyetlenmiyorum
Size özellikle rica ediyoeum lütfen emre üstünuçar'ın bırakmak istiyorum filmini izleyin. Tam şu durumdayken iradeyle değil bakış açısını değiştirebilirseniz hiç boğulmadan bırakacaksınız. Filmi sitelerden bulabilirsiniz, bulamazsanız beni bilgilendirin size özelden izlediğim siteyi atayım. Emin olun işin sırrı bakış açısındaymış. Daha önce 3 kere deneyip bakış açısını değiştirerek 4.de bu yolla bırakabilenlerdenim.

Merhaba arkadaşlar, nasıl gidiyor? Benim bu gün 90 gün olmuş ve inanın başlarda ki bazı sıkıntıların dışında bu kadar kolay olduğunu bilseydim yıllardır o illeti çoktan bırakırdım. Ben hala içen arkadaşlara sesleniyorum, 18 yılı geçkin bir süre içen biri olarak öğlene kadar bile içmeden dayanamam derken şimdi sanki hiç içmemişim gibi hayatıma devam edebildiğime inanamıyorum. İnanın başarılabiliyormuş, lütfen deneyin ve başaramadığınız da ASLA vazgeçmeyin. Ben 4. denememde kurtulabildim. Yeter ki kafanızda gerçekten bırakmak istediğinizi kendinize İTİRAF EDİN. Sonrası tahmininizden çok daha kolay olacak. Sevgiyle kalın.

Sigarayı bırakalı sanırım 19 saat olmus durumda. Ne yapacagımı sasırmıs durumdayım

43 saat.
Şuanda canım pek cekmesede kendımı oyalamak ıcın habıre yulaflı kurabıye , galeta cubuk kraket cıkolata fılan yıyorum.
bunları yedıgım gıbı cay ve kahvede yasak beyazlatma yaptırdım dıslerıme.
Hepsı ayrı ayrı vuruyor benı
Bırazda marketten ayra fılan alayım yudum yudum aksama kadar 2 tane ıcerım artık

43 saat.
Şuanda canım pek cekmesede kendımı oyalamak ıcın habıre yulaflı kurabıye , galeta cubuk kraket cıkolata fılan yıyorum.
bunları yedıgım gıbı cay ve kahvede yasak beyazlatma yaptırdım dıslerıme.
Hepsı ayrı ayrı vuruyor benı
Bırazda marketten ayra fılan alayım yudum yudum aksama kadar 2 tane ıcerım artık
Tebrikler, aramıza hoşgeldin. İlk günler Ev yerine dışarda vakit geçirmek daha iyi olur. İlk 3 gün biraz tatsız geçer ama atlattın mı sana sadece çok daha kolay geçecek olan 1 ayın kalır. Sonra tamamdır. Ancak sigaranın yerini birşeyle doldurmaya çalışmak doğru değil. Daha önce paylaştığım Emre Üstünuçar videolarını izle. Çok faydasını görürsün.Yılların alışkanlığından 1 ayda kurtulmak harika bir şey.En Önemlisi 3 gün. Kolaylıklar dilerim. İyi haberlerini bekliyorum.

Tam 4.gün geride kalıyor
dün aksam yıne acayıp bır sıgara ozledıgımı fark ettım . Evde ıs yaparken uf bı sıgara arası versem demeye ne kadar alısmısım meger .
Dırenıyorum dırenıcem zaten suandan sonra 16 gun kesın yasak dıslerımden dolayı e halıyle kacamak fılan asla yapamam zaten yaparsamda duramam gıbıme gelıyor ama kılo aldım sankı 4 gunde :(

Tam 4.gün geride kalıyor
dün aksam yıne acayıp bır sıgara ozledıgımı fark ettım . Evde ıs yaparken uf bı sıgara arası versem demeye ne kadar alısmısım meger .
Dırenıyorum dırenıcem zaten suandan sonra 16 gun kesın yasak dıslerımden dolayı e halıyle kacamak fılan asla yapamam zaten yaparsamda duramam gıbıme gelıyor ama kılo aldım sankı 4 gunde :KK43:
İlk günler için yaşadıkların çok normal. Bundan sonra canının istemesinin ziyade aklına gelecek. Kilo da benim dönem dönem iştahım açılıyor. Dengede tutmaya çalışıyorum. Şimdilik 2 kilo aldım ama sanki eskiye dönemeyeceğim gibi geliyor. Dikkat etsemde gitmiyor. Önümüzde ki günlere bakacağız. Sanada bitki çaylarını tavsiye ederim.

Ben bugun birakmaya karar verdim ve dayanamayip 1tanecik ictim oda stresden ama cekirdek meyve falan yedim bi suru insallah yarin hic icmem

Bu gün 100. Gün ama kutlama yapacağım yerde uçurumun kenarındayım. Sanki bırakalı 100 gün değilde bir kaç saat olmuş gibiyim. Saatlerdir al-ver yapıyorum. Hiç böyle olmamıştı. Bu ne şimdi yaa...

Bu gün 100. Gün ama kutlama yapacağım yerde uçurumun kenarındayım. Sanki bırakalı 100 gün değilde bir kaç saat olmuş gibiyim. Saatlerdir al-ver yapıyorum. Hiç böyle olmamıştı. Bu ne şimdi yaa...
Hayırdır rror yok baslamak felan bıraz uzaklastım motıven dusmus hemen canımız falan cekmıyor zorla bılıncımıze sokmaya calıssalarda dur ve düşün istedigin sey omı esaret mi yoksa gelıp gecıcı 2 dk lık ıstek mi

Evet bugun 96.gunummus acıp takvımınheaapladıkmve gorumda actıgım konuda ilk gunku sıgara bırakma pazarlıgımı okuyup guldum tam 14. Gun mu bırakıyoruz muhabbetı ayy ne kadar acızmısım cok şükür kurtuldum hala arada cevremde ıcenler cok oldugunıcın aklıma gelsede ıstemıyorum ıstemıyorum gucsuzlugum gıttı ışk zamanlardakı ve sıgarayı kesınlıkle gerı donup esırı olmak ıstemıyorum hayat cok daha keyıflı
Inanın sıgarayı bıraktım stresım ekstra azaldı sınırım daha cabuk yayısıyor uykusuzluk ve yorgunluk problemım kalmadı cok iyiyim saglıklıyım rahat nefes alıyorum rahatbkpsuyorum kalbım hemen teklemıyor gogsum sıkısmıyor dıslerım beyazladı beyazlatmama bıle gerek kalmadı dıs etlerım kızarınca tabı dahada beyaz gozuksu cıldım tazelendı daha genc gosterıyorum ve sıgaraya esır degılım onu artık almak ve ıcmek zorunda degılım benı gorenler ne guzel baslamadın demı hıc diyince hayır bıraktım dıyorum ınsanların bence artık %90 ı ıcmek ıstemıyor ve basarmak ıstıyor ama kendılerıne ozsaygısı guvenı kalmamıs bırılerıne sıgarayı bıraktırdıgımda cok mutlu oluyorum cunku oda ıyı olcak ve su ıllettwn mılletve kurtulcagız saglıklı olcagız ınsallah buraya yazılan her yazının bırılerıne bı faydası olurda ıcmek den keyıf aldıgını sandıgınesaretınden kurtulur dahada dıbe cekılmeden

O pis ve zaman bılmeksızın gelen ıgrenc balgam ve sesınden de kurtuldum
Özlettin kendini, evet o gün çok kötü geçti. O günün ertesinden itibaren ise çok daha kararlı hissederek devam ediyorum. Sigara içilen bir ortamda bir akşam geçirdim ve inanılmaz rahatsız oldum. Ertesi güne baş ağrısıyla uyandım. Saçlarımda unuttuğum o pis koku midemi kaldırdı. Sonra düşündüm sigara kullanırken neredeyse haftada bir başım ağrırdı aylardır başım bile ağrımıyor. O gün ne oldu bilmiyorum ama o günü atlattıktan sonra çok daha rahatım. Bu arada lütfen bu kadar uzun kaybolma. Bir ara YOKSA??? Dedim. Çok şükür yolumuzda devam ediyormuşuz. Sevgiler

Back