- 22 Ağustos 2009
- 587
- 107
- 323
Aramıza hoşgeldiniz FALONE. Evet sigarayı bırakan bir çok kişide öksürük balgam atma gibi şeyler oluyormuş ama bende olmadı. Ben sigarayı bıraktığım günden beri günde 2-3 bardak bitki çayı içiyorum ve düzenli spor yapıyorum belki ondandır. Ama emin olun bu yaşadığınız normalmiş. Belkide tamamen rastlantı olarak faranjit falan olmuşsunuzdur. Hiç takılmayın bunlara, yaklaşık bir ay kadar vücutta farklılıklar olabiliyor. E doğal olarak yıllardır düzenli olarak zehirlenen vücut kendine gelmeye çalışıyor. Siz sadece bu güzel yeni hayatınıza odaklanın bitki çaylarını kesinlikle tavsiye ederim. Bol bol yürüyüşler yapın ve temiz havanın tadını çıkartmaya bakın. Sevgiler.Merhaba. Ben de 10 gün önce bıraktım çok şükür ama son birkaç gündür sürekli bir öksürme hali var. Özellikle gece artan hatta saatlerce uyutmayan, boğazıma aniden toz kaçıyor da gıcık yapıyor gibi balgamlı bi öksürük. Bu normal midir? Ne zaman geçer ve bunun için yapmam gereken bitkisel veya ilaç vs bir şey var mı ? Teşekkür ederim şimdiden.