- 20 Aralık 2016
- 272
- 123
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler. Çevremde bazı kişiler hala benden emin değiller. Hıı başlamanın mı daha deyip alaycı bir şekilde gülenler var.Elllerine saglik cok dogru.
Gecen gun espirisine ic denildi bi firt hayatta o firti cekmem bitti sigara esaretine son bitti artik K-U-R-T-U-L-D-U-M.
Aynen hatta bırakan biri çok da hoşlarına gitmiyor bence.Bosver canim onlar kiskaniyor bizi bende de var bence inanamiyorlar kendilerine inanmadiklati icin kimsenin bu illetten kurtulabilecegine inanmiyorlar
Bence dikkat etmelisin. Arkadaşlarının bu kadar ısrarcı olmaları hoş değil. Daha yeniyiz bir boşluğuna falan getirmesinler Allah korusun.Haha bugunde cagrildim inadina cagiriyorlar inanamiyorlar ama bitti![]()
Tebrikler. Aramıza hoş geldiniz. Deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim. Hangi yolla bıraktınız?Ben bırakalı 3 ay oldu ve inanılmaz bir şey: şu an sigaradan nefret ediyorum. Kokusu midemi bulandırıyor.
Hep bunu isterdim. Hiç içmemiş gibi nefret etmek, ve Allahın yardımıyla bu oldu. Çok mutluyum.
Tebrikler. Çok iyi. Artık senin için bu iş bitmiştir. Böyle güzel haberler hepimizi motive ediyor. Benimde 59. Gün.kizlar bugun benim 41.gunum![]()
kizlar bugun benim 41.gunum![]()
MasAllah kizlar cok iyi gidiyoruz.Tebrikler. Çok iyi. Artık senin için bu iş bitmiştir. Böyle güzel haberler hepimizi motive ediyor. Benimde 59. Gün.