SİGARAYI BERABER BIRAKALIM

Aynen, beni tatil bozdu. Gidene kadar iyiydi. Tabi tatilde 1,5 kilo alıvermişim. Olsun şimdi gidiyor nasıl olsa.
Kısmetse düğün ne zaman?

ARKADAŞLAR GÜNÜ BAHANE EDİP LÜTFEN BIRAKIN.
EVET 3 GÜN ZOR AMA İNANIN İMKANSIZ DEĞİL.
Bırakmayı ertelemek, nasıl olsa bir gün bırakırım demek,
İçmeyi sevdiğini söylemek,aslında sevmemek ama bırakmaktan DELİ GİBİ KORKMAK,
Bir keyfim sigara onu da bırakayım mı demek,
Denedim herkes bırakır ben bırakamam demek,
İçmeyince hayattan zevk almıyorum demek,
Denedim çok kilo alıyorum demek, (sadece 1 kg. oynuyor)
Zaten az içiyorum, istesem bırakırım ama istemiyorum demek, demek,demek ........
Bunlar gibi onlarca bahane yazabilirim. Çünkü bende yıllarca kendimi bunlarla kandırdım.
Paylaşımlarımı okuyanlar bunları gerekçesiyle anlayacaktır zaten.
Ve şimdi kendimi ne kadar güzel avut muşum diyorum. İnanın bütün samimiyetimle söylüyorum 3 gün sabretmeye bakar. 3 gün ne olsa çekilir sonucunda hayatını, geleceğini, çocuklarının sağlığını ve mutluluğunu kazanacaksın DEĞMEZ Mİ?

Son düzenleme:
Elllerine saglik cok dogru.
Gecen gun espirisine ic denildi bi firt hayatta o firti cekmem bitti sigara esaretine son bitti artik K-U-R-T-U-L-D-U-M.

Elllerine saglik cok dogru.
Gecen gun espirisine ic denildi bi firt hayatta o firti cekmem bitti sigara esaretine son bitti artik K-U-R-T-U-L-D-U-M.
Tebrikler. Çevremde bazı kişiler hala benden emin değiller. Hıı başlamanın mı daha deyip alaycı bir şekilde gülenler var.
Ama bilmiyorlar ki gerçekten BİTTİ.

Bosver canim onlar kiskaniyor bizi bende de var bence inanamiyorlar kendilerine inanmadiklati icin kimsenin bu illetten kurtulabilecegine inanmiyorlar

Ben bırakalı 3 ay oldu ve inanılmaz bir şey: şu an sigaradan nefret ediyorum. Kokusu midemi bulandırıyor.
Hep bunu isterdim. Hiç içmemiş gibi nefret etmek, ve Allahın yardımıyla bu oldu. Çok mutluyum.

Ben bırakalı 3 ay oldu ve inanılmaz bir şey: şu an sigaradan nefret ediyorum. Kokusu midemi bulandırıyor.
Hep bunu isterdim. Hiç içmemiş gibi nefret etmek, ve Allahın yardımıyla bu oldu. Çok mutluyum.
Tebrikler. Aramıza hoş geldiniz. Deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim. Hangi yolla bıraktınız?

Bende hayatımda ilk defa şekersiz çay kahve içmeye başladım. İçilebiliyormuş. Onun dışında akşam yemeğinden sonra bir şey yememeye çalışıyorum. İşim spor olduğu içinde şimdilik iyi gidiyor. Ama arada kardiyo çalışıyorum, ciğerler açılsın diye.
Ama inanın artık sigara hiiiç aklıma bile gelmiyor. Tabi eşimin de bırakmasının çok faydası oldu. Ancak içen arkadaşlar olunca hiç canım istemiyor artı çok rahatsız oluyorum. İlk bıraktığımda için için etkilenmiyorum diyordum şimdi ortamı pis pis kokutmaları beni rahatsız ediyor.
Ama inanın o kadar stressiz bir hayat oldu ki. Nerede içeceğim, çocuk kokuyu alır mı ( oğlum içtiğimizi bilmiyor du), Pakette az kalmış hemen almam lazım, şu toplantıya bir ara verselerde içsem ( çoğunlukla wc 'de)soğuk ama dışarıda içerim, off bu gün çok içmişim içim sıkışıyor ağzım zehir gibi olmuş.......
bunların hiç biri yok. Allahıma şükürler olsun . Rastgele bile okuyan varsa Allah aşkına bırakın.

24 yaşındayım. Yaklaşık 10 senedir sigara içiyorum evet cok erken başladım : (
Bırakıyorum bırakıyorum tekrar başlıyorum. Hayatımda kötü bir şey olduğu zaman direkt sigaraya sarılıyorum.
Üstelik kilo da almam gerekiyor çok çok zayıfım.
Simdiye kadar doktora hiç gitmedim. Z..n diye bir ilaç varmış çok olumlu yorumlar duydum. Bilenler bilir.

Sizce doktora gidip ilaçla bırakmayı denemeli miyim? Bu şekilde bırakan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…