SİGARAYI BERABER BIRAKALIM

Sigara icerken sabaha karsi uyurdum uykum gelmezdi ama simdi zorla kendimi ayakta tutmaya çalışıyorum

Okudum cok guzel olmus 5 mt.harika hatta 1 km yapsinlar haha eskiden sinirlencegim seye guluyorum. uygulamayida indirin sigara icilen yerleribispiyonlayal ki onune gecelim.Ben artik cidden sigara icenlerden rahatsiz oluyorum kokusundan ne kotu kokuyormusum ya cok sukur.Artik onun esiri degilim.
Ohh :)
arada aklima gelsede hepsi gecicek aliskanlik da bitecek kurtuldum bu illetten iyikide birakmaya karar verip cesaretlenip birakmisim bu kararimdan cokk mutluyum.

Kizlar siz gercekten kafanizda bitirmissiniz nefret ediyorsunuz bende nefret ediyorum ama sizin gibi kafamda bitiremedim

Bitecek canim ara sira yoklasada bitirmek zorundasin bitirmezsen basa donduruyor bu illet halbuki 3 gunu bagimlilik geri kalan aliskanlik aslinda canimiz cekmiyor.
Aliskanlikdan boyle yapiyordukda onun boslugu akila geliyor fiziksel bi aci yok aslinda.
Allen carri izlemeni tavsiye ederim her ne zaman bunlari unuttursan yada zayif hissedersen

Evet canim acik tenliydim
Benim sivilceleri Bi görseniz şaka gibi. Bu bırakma aşamasında bir sivilcelendim çenem alnım sırtım. Ve geçmiyoilaölar geçici çözğm vücudun verdiği tepki imiş. Yoksunluk tepkisi. Birde çok mızmız oldum sanki anlamadım gitti . Hemen gözlerim doluveriyo. Bide tombullaşıyorym. Bu defa daha kötü oluyorum. Ya sabır

Zamanla bilinçlenen birey, sigarayı bırakmak istediğinde zorlanmasına sebep olan hem fizyolojik hem psikolojik sebepler var. Psikolojik sebeplerden ziyade ben bugün fizyolojik sebebinden kısaca bahsetmek istiyorum.

Nikotin endorfin hormonu için bir uyarıcı durumundadır. Düzenli olarak vücuduna nikotin alan bir birey için vücut endorfin hormonu üretiminde ekstra bir uyarmaya gerek kalmadan nikotinin uyarıcılığı sayesinde endorfin üretir. Sigarayı bıraktığınız andan itibaren tembelleşmiş olan vücudunuz bu uyarıcıyı kaybettiği için endorfin üretimi için nikotin istemeye başlar. Vücudunuz nikotinsiz uyarılmaya başlaması için gerekli olan bu süre uzmanlar tarafından genellikle 21-40 gün olarak kabul görmüştür. Pek çok bağımlılıktan kurtulmak için de bu 21 günlük süre önemlidir zira 21 günlük bir döngü vücudunuzdaki pek çok hücrenin yenilenmiş olması demektir. İşte bu sebepten sigarayı bıraktığınız ilk 21 gün sadece psikolojik olarak değil fizyolojik olarak da sigarayı duyduğunuz bağlılık sizi olumsuz etkiler.
SONSUZ ŞİFA
Ne endorfrin miş arkadaş milleti rezil ediyor..

Bu arada haberin devamında karnabahar, yeşil domates ve patlıcanın bu süreçte iyi geldiğinden bahsediyor. Allaha bin şükür be o dönemleri atlattım. İnanın bazen sanki hiç içmemişim gibi geliyor. evet artık hiç sigara içilen ortamlara girmek istemiyorum acayip rahatsız ediyor. Geçen gün kahvecinin birinde oturuyorum sigara içilen alanın kapısı açılıp kapandıkça içeri giren koku beni mahvetti. Ve şimdi içerken rahatsız ettiğim herkesten ÇOOOK ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM.

Eay bee benim 39.gun sali gunu 42 olcak demekki 42 den sonra vucut kendi uretcek hadi bakalim

Eay bee benim 39.gun sali gunu 42 olcak demekki 42 den sonra vucut kendi uretcek hadi bakalim
Galiba bu yolda ikimiz de başarılı olacağız. Burada olmak bana çok iyi geliyor. Hele aynı yolda devam edenlerle konuşmak çok güzel oluyor. İnşallah başka arkadaşlar da bize dahil olur.

İnsAllah basaricaz ve insAllah ornek olacagiz diger insanlara onlarda birakacak.
Burada olmak banada cok iyi geliyor heleki birakanlarla konusmak motive ediyor. :)

Doğru yolda basarili bir sekilde ilerliyoruz yoldasim yeni yoldaslar katilmasi dilegiyle...

Doğru yolda basarili bir sekilde ilerliyoruz yoldasim yeni yoldaslar katilmasi dilegiyle...
İnsanların sigara yasaklarına ölümüne tepki göstermesi korkutuyor insanı. Ama en azından yasaklar yeni başlamaların önüne geçebilir.
Aslında çözüm satışını yasaklamaktır. Sadece illegal yollarla ulaşabilenler içer. Yada sarma falan içerler herhalde Ama asla yaygın olmaz.
O zaman Bir nevi uyuşturucu muamelesi görebilir.kimbilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…