Bende şuan deniyorum 4 saattir içmedim sizin azmış ama ben günde 4-5 adet içsem hiç bırakmam biz 1 paket içiyoruz ve birden bırakmaya çalışıyorum bu 4. DeneyişimBenim derdim de sigara. 24 yaşındayım, yaklaşık 8 senedir içiyorum. Belki bir senedir sürekli öksürüyorum, geçmiyor. Geçse de kısa süre sonra tekrar geliyor. Ama bırakamıyorum, normalde günde 10-12 civarı içiyordum. Bir hafta önce, öksürük le birlikte göğüs bölgem de ağrı oluşmaya başladı ve korktum bırakmaya karar verdim. Ama bir gün bile dayanamadım. Azaltmaya karar verdim bu sefer. Bir haftadır günde 5 tane içiyorum. Bu sayıya alıştım sayılır, ama tamamen nasıl bırakırım bilmiyorum. Allen car'ın videosunu da izledim ama olmuyor
İnternetten araştırdığım kadarıyla hep azaltarak bırakılmaz demişler. Doğru mu sizce de, bırakamaz mıyım azaltarak. Bir anda bırakmak çok zor geliyor bana
Öyle de zor olmuyor mu? Ben bırakmaya dayanamıyorum bile ama canım istediği için değil psikolojik sanırım. Umarım bırakabilirsiniz bir paket içen biri için 4 saat baya iyiBende şuan deniyorum 4 saattir içmedim sizin azmış ama ben günde 4-5 adet içsem hiç bırakmam biz 1 paket içiyoruz ve birden bırakmaya çalışıyorum bu 4. Deneyişim
Oluyor sarhoş gibi heryerim uyuştu ama sigaranın psiliklerini hatırladıkça kendimi tutuyorum, dediğim gibi bu 4. Deneyişim 2 hafta içmediğim oldu kaldı ki 2 sene içmeyip başlayan var 10 sene sonra var çok pisÖyle de zor olmuyor mu? Ben bırakmaya dayanamıyorum bile ama canım istediği için değil psikolojik sanırım. Umarım bırakabilirsiniz bir paket içen biri için 4 saat baya iyi
Ne güzel iki hafta dayanmışsınız, yine yapabilirsiniz bence :) bu sefer geri de dönmezsiniz. Evet bıraktıktan sonra bir dal bile içince başlıyormuş insan. O yüzden o bir dalı içmeyin diyorlarOluyor sarhoş gibi heryerim uyuştu ama sigaranın psiliklerini hatırladıkça kendimi tutuyorum, dediğim gibi bu 4. Deneyişim 2 hafta içmediğim oldu kaldı ki 2 sene içmeyip başlayan var 10 sene sonra var çok pis
Bende çok istiyorum umarım hepimiz bırakabilirizBunlar bir isaret mi ya sayfayi guncelledim bu konu cıktı karsima surekli sigara konusu görüyorum esime söyledim simdi,o arkadaslarina söyle onlarda biraksinlar diyor banada birak diyor uuuuuuf
Papatya çayını daha önce de duydum ve deneyeceğim. Sizin için de bende bir kere yapmışsınız tekrar yapabilirsiniz. Yine papatya çayı ile deneyin olmazsaBen de günde yaklaşık 15-20 adet içiyorum.
4-5 sene önce bırakmaya karar verdiğimde tesadüfen iş yerine papatya çayı almıştık. Bizim çay işlerine bakan ablada benim çayı sevdiğimi bilince sürekli papatya çayı getirirdi masama hatırlamıyorum ama günde belki 8-10 fincan içmişimdir. 45 gün sigarayı bıraktım ve o kadar rahattım ki sonradan anladım papatya çayının sakinleştirici etkisi varmış. Çok iyi gelmişti.
Neden hatırlamıyorum ama aşırı derecede bir şeye sinirlenmiştim tekrar sigara yaktım . Sonra da kendi istikrarsızlığım başarısızlığım çok zoruma gitmişti şimdi halen sigarayı bırakmayı denemekten bile kaçıyorum .
Hayır tabiki zaten kimse bunları bildiği halde isteyerek içmez ama insan bağımlı olunca bunlar göz ardı ediyor maalesef.hasta olursanız bırakırsınız KOAH astım kanser sizi bekliyor. gerçekten içmek istiyor musunuz bunları bilerek?
Benim derdim de sigara. 24 yaşındayım, yaklaşık 8 senedir içiyorum. Belki bir senedir sürekli öksürüyorum, geçmiyor. Geçse de kısa süre sonra tekrar geliyor. Ama bırakamıyorum, normalde günde 10-12 civarı içiyordum. Bir hafta önce, öksürük le birlikte göğüs bölgem de ağrı oluşmaya başladı ve korktum bırakmaya karar verdim. Ama bir gün bile dayanamadım. Azaltmaya karar verdim bu sefer. Bir haftadır günde 5 tane içiyorum. Bu sayıya alıştım sayılır, ama tamamen nasıl bırakırım bilmiyorum. Allen car'ın videosunu da izledim ama olmuyor
İnternetten araştırdığım kadarıyla hep azaltarak bırakılmaz demişler. Doğru mu sizce de, bırakamaz mıyım azaltarak. Bir anda bırakmak çok zor geliyor bana
İnşallah ❤Gecmis olsun .evet saglik gitse allah korusun ne yapariz.icmeyelim insallah asla
Çok teşekkürler sevindim sizin adınıza umarım başarırım bendeCanım ben birakali 1.5 hafta oluyor.. Bende çok içiyordum.. Sürekli öksürük balgam goguste sıkışma yaşadım.. Akcigerlerimde iki tane nodul çıktı.. Yine devam ettim.. Ama 1.5 hafta önce grip oldum.. Nefes almakta öyle zorlandm ki oksuruklerin sonu gelmedi.. Bende dedim hastaligim bahanem olsun agzima surmedm grip boyunca.. Gripten sonrada aramadm.. 1.5 hafta boyunca hiç olmadgm kadar rahatm.. Yedigimin tadini alıyorum.. Ve en onemlisi anladm ki hayatta en önemli şey sağlık.. Sen iyiysen sevdiklerinde iyi.. Kendine böyle eziyet etme.. Kestirip at gitsin.. Elin bos durmazsa aklina gelmez emin ol.. İlk iki haftayi atlat gerisi gelir bence.. Insallah basarirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?