Kazen beyin açtığı topik var, sigarayı bırakanların yazması sorun teşkil etmeyecektir.Benim de burda konum var aslinda sigarayi birakmak isteyenler ya da birakanlarin sohbet edebilecegi bir bolum var mi ki forumda?boyle bir yer olsa da sohbet etsek cok iyi olacak.Mune yardimci olabilir misin.ben de birakali bir hftayi gecti bakalim ne olacak
Tesekkur ederimKazen beyin açtığı topik var, sigarayı bırakanların yazması sorun teşkil etmeyecektir.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kimler-sigara-iciyor-ve-neden.1059245/page-120
Kimse bilmiyordu bunları bilmeden iciyordu, öğrendiler şimdi bırakacaklar.hasta olursanız bırakırsınız KOAH astım kanser sizi bekliyor. gerçekten içmek istiyor musunuz bunları bilerek?
Kimse bilmiyordu bunları bilmeden iciyordu, öğrendiler şimdi bırakacaklar.
benim bildiğim onu ücretsiz almak için sıraya giriliyor. hemen almak isteyen ücretle alıyor. sıraya gir sıran gelene kadar da kendini hazırlamş olrsun hatta belki bırakırsın.Merhaba ben de sizin konunuzdan yazayım yeni konu açmak yerine. Benim de sorum şu sigara bıraktırma poliklinklerinin yazdığı bir ilaç varmis c.......× diye. suan bunu devlet karsilamiyormus eczacıya sordum karşılamıyor 456 tl dedi fiyatı. 171 ı aradım karşılıyor dedi kafam karıştı. Bir ay sonraya boşluk görünüyor o yüzden şuan randevu alamiyorum bilgisi olan var mi
aynen senin durumundaydım.Benim derdim de sigara. 24 yaşındayım, yaklaşık 8 senedir içiyorum. Belki bir senedir sürekli öksürüyorum, geçmiyor. Geçse de kısa süre sonra tekrar geliyor. Ama bırakamıyorum, normalde günde 10-12 civarı içiyordum. Bir hafta önce, öksürük le birlikte göğüs bölgem de ağrı oluşmaya başladı ve korktum bırakmaya karar verdim. Ama bir gün bile dayanamadım. Azaltmaya karar verdim bu sefer. Bir haftadır günde 5 tane içiyorum. Bu sayıya alıştım sayılır, ama tamamen nasıl bırakırım bilmiyorum. Allen car'ın videosunu da izledim ama olmuyor
İnternetten araştırdığım kadarıyla hep azaltarak bırakılmaz demişler. Doğru mu sizce de, bırakamaz mıyım azaltarak. Bir anda bırakmak çok zor geliyor bana
İki üç ay surmezse sira gelmesi beklerim ama fazlaysa şuan karar vermişken gider alırım. Teşekkür ederim cevabınız icinbenim bildiğim onu ücretsiz almak için sıraya giriliyor. hemen almak isteyen ücretle alıyor. sıraya gir sıran gelene kadar da kendini hazırlamş olrsun hatta belki bırakırsın.
Noduller ne durumdaCanım ben birakali 1.5 hafta oluyor.. Bende çok içiyordum.. Sürekli öksürük balgam goguste sıkışma yaşadım.. Akcigerlerimde iki tane nodul çıktı.. Yine devam ettim.. Ama 1.5 hafta önce grip oldum.. Nefes almakta öyle zorlandm ki oksuruklerin sonu gelmedi.. Bende dedim hastaligim bahanem olsun agzima surmedm grip boyunca.. Gripten sonrada aramadm.. 1.5 hafta boyunca hiç olmadgm kadar rahatm.. Yedigimin tadini alıyorum.. Ve en onemlisi anladm ki hayatta en önemli şey sağlık.. Sen iyiysen sevdiklerinde iyi.. Kendine böyle eziyet etme.. Kestirip at gitsin.. Elin bos durmazsa aklina gelmez emin ol.. İlk iki haftayi atlat gerisi gelir bence.. Insallah basarirsin
Mora terapiyi araştırabilirsinizBenim derdim de sigara. 24 yaşındayım, yaklaşık 8 senedir içiyorum. Belki bir senedir sürekli öksürüyorum, geçmiyor. Geçse de kısa süre sonra tekrar geliyor. Ama bırakamıyorum, normalde günde 10-12 civarı içiyordum. Bir hafta önce, öksürük le birlikte göğüs bölgem de ağrı oluşmaya başladı ve korktum bırakmaya karar verdim. Ama bir gün bile dayanamadım. Azaltmaya karar verdim bu sefer. Bir haftadır günde 5 tane içiyorum. Bu sayıya alıştım sayılır, ama tamamen nasıl bırakırım bilmiyorum. Allen car'ın videosunu da izledim ama olmuyor
İnternetten araştırdığım kadarıyla hep azaltarak bırakılmaz demişler. Doğru mu sizce de, bırakamaz mıyım azaltarak. Bir anda bırakmak çok zor geliyor bana
Ben biraktim. 8 yıldır içmiyordum ama, öyle severek içiyordum ki.. ve çok gönüllü de bırakmadim. Eşimle beraber evlenince bıraktık, o 10 yıldır içiyordu. Zararlarının farkına vardık ve karar verdik. İlk 3 günü atlatınca birşey kalmıyor. Sonra zaten hamile kaldım, iyiki bırakmisim diyorumBenim derdim de sigara. 24 yaşındayım, yaklaşık 8 senedir içiyorum. Belki bir senedir sürekli öksürüyorum, geçmiyor. Geçse de kısa süre sonra tekrar geliyor. Ama bırakamıyorum, normalde günde 10-12 civarı içiyordum. Bir hafta önce, öksürük le birlikte göğüs bölgem de ağrı oluşmaya başladı ve korktum bırakmaya karar verdim. Ama bir gün bile dayanamadım. Azaltmaya karar verdim bu sefer. Bir haftadır günde 5 tane içiyorum. Bu sayıya alıştım sayılır, ama tamamen nasıl bırakırım bilmiyorum. Allen car'ın videosunu da izledim ama olmuyor
Gunde 10 12 icerken 5 umut verici kimseye bakma kuzum gayette azaltarak birakirsinBenim derdim de sigara. 24 yaşındayım, yaklaşık 8 senedir içiyorum. Belki bir senedir sürekli öksürüyorum, geçmiyor. Geçse de kısa süre sonra tekrar geliyor. Ama bırakamıyorum, normalde günde 10-12 civarı içiyordum. Bir hafta önce, öksürük le birlikte göğüs bölgem de ağrı oluşmaya başladı ve korktum bırakmaya karar verdim. Ama bir gün bile dayanamadım. Azaltmaya karar verdim bu sefer. Bir haftadır günde 5 tane içiyorum. Bu sayıya alıştım sayılır, ama tamamen nasıl bırakırım bilmiyorum. Allen car'ın videosunu da izledim ama olmuyor
Bize de verseniz ne hoş olur, ne kadar makbule geçerdi.sigara bırakma eğitimleri veriyorum
Ben eğitimlerimi Emre Üstünuçar'ın "Bırakmak İstiyorum adlı filminden ve videolarından edindiğim bilgiler doğrultusunda veriyorum. Ne yazık ki bu konuda ekstra bir eğitime gönderilmedim bakanlığımız tarafından.Bize de verseniz ne hoş olur, ne kadar makbule geçerdi.
Eğitim olmazsa, tavsiye de alabiliriz.
Hipnoterapi ile bırakma konusunu merak ediyorum, sizce başarılı olunabilinir mi?
Eksik yazmışım kusura bakmayın, hipnoterapi konusunda ne yazık ki ayrıntılı bilgim yok. Ancak bir hocam (50 yaşında ve uzun sürelerdir sigara kullanan birisiydi) hipnoterapi ile bıraktığını söylüyordu. Araştırılabilir/denenebilir. Ancak size şöyle bir uyarıda bulunabilirim ülkemizde psikologların bir meslek yasası yok, bu nedenle saçma sapan bilimsellikten uzak yöntemler/terapilerle insanlara yardımcı olduğunu iddia ederek şarlatanlık yapanlar çok. Mutlaka birkaç kaynaktan araştırın, gittiğiniz yerdeki kimselerin uzmanlıklarından ve eğitimlerinden emin olun, paranızı ve zamanınızı boşa harcamayın.Bize de verseniz ne hoş olur, ne kadar makbule geçerdi.
Eğitim olmazsa, tavsiye de alabiliriz.
Hipnoterapi ile bırakma konusunu merak ediyorum, sizce başarılı olunabilinir mi?
TeşekkürlerEksik yazmışım kusura bakmayın, hipnoterapi konusunda ne yazık ki ayrıntılı bilgim yok. Ancak bir hocam (50 yaşında ve uzun sürelerdir sigara kullanan birisiydi) hipnoterapi ile bıraktığını söylüyordu. Araştırılabilir/denenebilir. Ancak size şöyle bir uyarıda bulunabilirim ülkemizde psikologların bir meslek yasası yok, bu nedenle saçma sapan bilimsellikten uzak yöntemler/terapilerle insanlara yardımcı olduğunu iddia ederek şarlatanlık yapanlar çok. Mutlaka birkaç kaynaktan araştırın, gittiğiniz yerdeki kimselerin uzmanlıklarından ve eğitimlerinden emin olun, paranızı ve zamanınızı boşa harcamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?