önemli değil, ne demek :)Bu arada Wurstria hanım, sizin konunuzu es geçmiş ve karıştırmış gibi oldum sigara bıraktırmaya cevap vereceğim diye kusura bakmayın. Bence siz bir an evvel ayrı eve çıkmaya bakın, eski konunuzu hatırlıyorum. Ailenizden çok çok ayrısınız kafa yapısı olarak, o evde geçirdiğiniz her gün işkence gibi size.
evet çıkacağım ama şimdilik daha zamanı var. ya iyiyken çok iyiyiz de kötüyken kötüyüz işte. biz evde 5 kişiyiz yani 3 kişi falan olsak bu sorunlar yaşanmazdı. bi temizlik yapıyoruz 2 gün dayanmıyor. banyoyu temizliyoruz, herkesi de uyarıyoruz mümkün olduğunca temiz kullanın, yerleri ıslak bırakmayın kayıp düşme ihtimali var diye. yer kayıyor çünkü. herkes tamam diyor, ertesi gün bi bakıyorum banyo leş gibi yapılmış. yerler ıslak bırakılmış, bi kaydım kafamı vurdum duvara. yazık yani hala acıyor. millet içtiği suyun bardağını kaldırmaz, annem sigara külünü yanında kültablası olmasına rağmen balkona, yere atar. valla geçen gün reglim, manyak bir biçimde de belim ağrıyor kolumu oynatacak halim yok. sıcak basıyor, terliyorum falan, sancım var. anneannem dedi temizlik yapıcaz, tamam dedim yine de. hallederim diye düşündüm ama 2 kat daha yorucu oldu. canım çıktı o gün ya... birileri tepsi kullanır, kirli bırakır. bunu kim kirli bıraktı derim anneannem oradan der "sen yıka, temizle ne olacak, eline mi yapışır" vs. e devamlı birileri kirletsin ben pisliğini temizleyeyim, benimkini kim temizleyecek? daha bu ve buna benzer bir sürü şey işte.