valla bana bu gidişle hükümet bütün açık alanlarda yasaklayabilir gibi geliyor ya da bunun için hamle yapabilir ama ülke karışır herhalde :) eğer öyle bir durum olursa uzaktan izlerim hiç keyfimi bozmam. benim işime gelir çünkü.
kesinlikle unutulacağından eminim. ama anneannem resmen kontrol delisi ya, her şeyi kendine göre yapmamızı istiyor. odama geçerim kapımı kapatırım, kapıyı niye kapatıyorsun der. gece uyuyacağım gelir der ki kapını kapatma. her şeye mi laf eder bir insan?
evlilik nasip kısmet işi, ben de bilmediğim bir olay için bekleyemem belki de hiç evlenmeyeceğim? o yüzden ilk fırsatta ayrı ev. ama bazen korkmuyor da değilim kimseye söylemesem de. yani yalnız yaşamak iyi hoş da bazen korkar mıyım acaba? ben mesela deprem falan olunca korkuyorum yalnız olmaktan. ev arkadaşı deseniz, bilmiyorum o da çekilir dert mi? sıkıntı. :)
ona sorsanız ben evimde içiyorum kime ne der :)
bence de nezaketen de olsa sormalılar.
hayatta geçmez piyasadaki en rezil, en leş sigarayı içiyor sanırım.
zamanında sigarayı ben de denedim arkadaşımla, hatta annemin içtiği markadan almıştık, ben ona demiştim annem afedersiniz ama b.k içiyor resmen, ne tadı var acaba demiştim ondan almıştı
o kadar mı iğrenç olur ya... ne ki yani dumanı çek üfle, çek üfle, ne anlamı var? 1-2 tane içtik sonra attık çöpe.
her yerde içiyor umurunda değil ama sıcak olduğu için balkonda içiyor bu aralar.
e o sigara birinin üstüne değse, gelse ne olacak?
hiç unutmam, zamanında akrabamızla geziyorduk ben de çocuğum, yaşım ya 6 ya 7. akrabamın elindeki sigara gözümün kenarına geldi biliyor musunuz? boyum da kısa tabi o zamanlar, ufak birşeyim. yanında yürüyordum o da maşallah elinde sigara, eli kolu sallana sallana yürüyor. gözüm çıkıyordu valla.