• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara parası vermedim diye kocam bana trip atıyor...

Eşiniz parasını kumarda orada burada harcamıyor evinin borçlarını faturalarını ödüyor ve parası kalmıyor haliyle sizden istiyor ve siz vermiyorsunuz ama ev bakılırken iyi adam ne yapsın? ayrıca gerçekten evlendiğiniz halde ailenizden borçta olsa para istemek gururunuza dokunmuyor mu neden çalışmıyorsunuz neden eşinize yardım etmiyorsunuz? evde oturup hazır aileden para almak kolayınıza mı geliyor? o borçlar birikecek nasıl ödenecek sonra.. laf edeceğinize keyfinizden ödün verin çalışın benim eşimin durumu iyi olmasına rağmen çalışıyorum.

Sigara,bira, borçlar, hasta kadın bu nedir?
Böyle birini neden çekiyorsunuz? Hayır bir de size hiç sormadan dolandırmış kendini. Madem ailenizden para alıyorsunuz gidin onların yanında yaşayın. Böyle iş mi olur?

Ben orak hücreli anemi hastasıyım çalışamıyorum ayrıca iki günde bir 10 TL ayda 150 yapar kendisi ayda 1 lira bile eve veremiyorken çok tabi

Lütfen bu bahanenin de altına sığınmayı bende hastayım ama çalışıyorum size tutup ağı işte çalışın diyen yok anemi hastalığının mesela bir masa başında çalışmakla bir telefona bakmakla bilgisayarda iki iş yapmakla ne ilgisi var ne alsanız kardır. Bakın şu anda evde oturmuş kadınlar kulubüne girmiş yazıyorsunuz değil mi? keyfi olunca hasta değilsiniz ama çalışmak olunca hastasınız ve tabii o paradan hiiç kendinize özel birşey almıyorsunuz. Açıkçası arkadaşa çekilen 60.000 krediye de hiç inanmadım insanın bu kadar krediyi biri için çekmesi ancak aptallık olur bir çıkarı yokken.

Eşiniz parasını kumarda orada burada harcamıyor evinin borçlarını faturalarını ödüyor ve parası kalmıyor haliyle sizden istiyor ve siz vermiyorsunuz ama ev bakılırken iyi adam ne yapsın? ayrıca gerçekten evlendiğiniz halde ailenizden borçta olsa para istemek gururunuza dokunmuyor mu neden çalışmıyorsunuz neden eşinize yardım etmiyorsunuz? evde oturup hazır aileden para almak kolayınıza mı geliyor? o borçlar birikecek nasıl ödenecek sonra.. laf edeceğinize keyfinizden ödün verin çalışın benim eşimin durumu iyi olmasına rağmen çalışıyorum.
Siz mesajları okumadan önce yargiliyorsunuz beni önce bütün yazdimi okuyun sonra idam edin

Lütfen bu bahanenin de altına sığınmayı bende hastayım ama çalışıyorum size tutup ağı işte çalışın diyen yok anemi hastalığının mesela bir masa başında çalışmakla bir telefona bakmakla bilgisayarda iki iş yapmakla ne ilgisi var ne alsanız kardır. Bakın şu anda evde oturmuş kadınlar kulubüne girmiş yazıyorsunuz değil mi? keyfi olunca hasta değilsiniz ama çalışmak olunca hastasınız ve tabii o paradan hiiç kendinize özel birşey almıyorsunuz. Açıkçası arkadaşa çekilen 60.000 krediye de hiç inanmadım insanın bu kadar krediyi biri için çekmesi ancak aptallık olur bir çıkarı yokken.
Ok inanmayın siz de...

Sigara,bira, borçlar, hasta kadın bu nedir?
Böyle birini neden çekiyorsunuz? Hayır bir de size hiç sormadan dolandırmış kendini. Madem ailenizden para alıyorsunuz gidin onların yanında yaşayın. Böyle iş mi olur?
Borçlar bitince herşey Yoluna girecek diyor eşim valla ben de belki borçlar biterse iyi olur herşey diye bekliyorum bir umut

çok üzüldüm durumunuza kredi çektiği arkadaşı hiç para vermiyor mu
Kızlar sizleri üzmek istemedim valla sadece fikir alışverişinde bulunmak istedim bazı arkadaşlarimla konuşuyoruz zaman zaman dertlesiyoruz onlar da (sabret bizde neler yaşadık evliligin ilk yıllarında sonra güzel günler geldi) diyorlar bende daha bir yıllık evliyim diye boşanma konusunda acele etmiş olur muyum acaba diye düşünüyorum ve biraz daha beklemek istiyorum

Borç yokken neden her şey normal değildi de borç yaptı o zaman? Ben böyle şeylere inanmam. Bari çocuk falan yapmayın.
Ne demek bu borç olduğu zaman daha nisanliydik o zamandan beri borç sıkıntısı çekiyoruz.
Borç yokken flört ve sözlülük zamanımızda çok sosyal ve para konusunda çok rahattik

sarma tütün içsin (hazır sarılmışının 20 tanesi 3-5 tl), bizim şirkette gayet yüksek gelirli insanlar bile tütüne geçmişken bu durumdaki birinin gidip 10 liralık sigara almasını aklım almıyor.

Back